Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو- ایرنا - مختار عباس نقوی وزیر اقلیت های هند روز چهارشنبه با اشاره به دیدار حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران از هند گفت که سفر وی به گسترش هر چه بیشتر روابط میان دو کشور کمک خواهد کرد.

نقوی در مصاحبه اختصاصی با ایرنا گفت: روابط بین هند و ایران بسیار تاریخی و دوستانه است و در چهار سال گذشته که دولت نخست وزیر نارندرا مودی در هند به قدرت رسیده، روابط دهلی نو و تهران حتی پیشرفت بیشتری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سفر حجت الاسلام روحانی به هند، باعث تحکیم این روابط خواهد شد.
وی با اشاره به این مطلب که بیش از دویست میلیون مسلمان در هند زندگی می کنند، گفت: مسلمانان این کشور از حقوق مساوی در جامعه بهره برده و دارای قانون اساسی هستند. ایران نیز متعهد به ارزش های دمکراتیک است و به توانبخشی تمام بخش های جامعه اهمیت می دهد.
وزیر اقلیت های هند در خصوص موقعیت ایران در منطقه گفت: اکنون ایران می تواند نقش بیشتری برای ایجاد صلح و ثبات نه تنها در منطقه خود، بلکه در سایر مناطق جهان ایفا کند. رهبری ایران اکنون در منطقه گسترش یافته و از سوی کشورهای بیشتری در منطقه پذیرفته شده است. دهلی نو به روابط خود با تهران بسیار امیدوار است.
نقوی در خصوص نقش هند در منطقه غرب آسیا گفت: سیاست خارجی هند کاملا مشخص است و ما از همه کشورهایی که به دنبال صلح و ثبات و ارزش های دمکراتیک هستند، حمایت می کنیم. روابط هند با تمام کشورها از جمله کشورهای خاورمیانه، بسیار دوستانه و نزدیک است.
وی در ارتباط با نقش همکاری های دهلی نو و تهران در تقویت جهان اسلام، افزود: ارزش های مشترک تاریخی و فرهنگی ایران و هند بسیار زیاد و قدیمی است و هر دو کشور همیشه به یکدیگر نزدیک بوده اند و این امر می تواند به رشد جامعه مسلمان در هر دو کشور کمک کند.
مختار عباس نقوی با اشاره به اولویت هایی که تهران و دهلی نو باید در روابط خود بر آنها تمرکز کنند، گفت: ایران و هند از نظر اقتصادی در حال رشد هستند. اجرای توافق چابهار که پیش از این متوقف شده بود، اکنون در حال پیشرفت است و رشد اقتصادی ایران نه تنها برای هند بلکه برای سایر کشورها نیز سودمند است.
وی در ارتباط با چالش تروریسم و نقش ایران در مبارزه با این معضل، گفت: جامعه اسلام با چالش های بزرگی از جمله تروریسم روبرو شده است و گروه هایی مانند داعش در حال تخریب چهره اسلام هستند. مسئولیت کشور های اسلامی، منزوی کردن، شکست دادن و نابود کردن این نیروهای تروریستی مانند داعش است که نه تنها دشمن اسلام، بلکه دشمن انسانیت هستند.
وزیر اقلیت های هند در ادامه با تاکید بر نقش برجسته ایران در مبارزه با تروریسم، افزود: ایران نقش زیادی در مبارزه با گروه های تروریستی از جمله داعش بازی کرده است.
آساق**267**1486**وحیده دینداری**انتشاردهنده: محسن شریفی**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۱۸۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند

معاون اول رئیس جمهور در دیدار با وزیر تجارت عراق گفت: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور ظهر امروز دوشنبه در دیدار سلمان الغریری وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار امیدواری کرد روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر با تاکید بر لزوم گسترش مناسبات اقتصادی و ارتقاء سطح همکاری‌های تجاری جمهوری اسلامی ایران و عراق گفت: روابط تهران و بغداد نزدیک، مستحکم و صمیمانه است و اتحاد دو کشور مایه ضرر و زیان و ترس دشمنان و نقطه امیدواری و رفاه دو ملت است و مردم دو کشور طعم شیرین این اتحاد را در گسترش مناسبات اقتصادی فیمابین خواهند چشید.

وی همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند تصریح کرد: روابط دوستانه،‌ عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس بعنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار داشت: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملا در هم شکسته و علی رغم اینکه آنها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ،‌ تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به‌عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

سلمان الغریری با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق خاطر نشان کرد: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران بعنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری خود یاد کرد و افزود: به‌عنوان وزیر تجارت عراق و رئیس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • اقلیم کردستان: روابط تاریخی ما را به ایران پیوند داده است
  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • دیدار امیرعبداللهیان با همتای ترک: گفتگو درباره تحولات منطقه، فلسطین و روابط دوجانبه
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است