Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@22:41:14 GMT

رژیم غذایی گیاهخواری برای پیشگیری از دیابت

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۲۱۵۰۸

رژیم غذایی گیاهخواری برای پیشگیری از دیابت

پول‌نیوز - بررسی‌ها نشان می‌دهد رژیم غذایی گیاهخواری می‌تواند از ابتلا به دیابت نوع دو پیشگیری کند.

اضافه وزن فاکتور خطرزایی برای ابتلا به دیابت نوع دو است. هر چند نتایج بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد در افراد مبتلا به چاقی خودداری از مصرف گوشت و لبنیات می‌تواند از بروز این مشکل جلوگیری کند.

متخصصان علوم پزشکی در آمریکا دریافتند در وضعیت حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به اضافه وزن که برای مدت ۱۶ هفته به رژیم غذایی گیاهخواری رو می‌آورند بهبود مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین عملکرد سلول‌های بتا در این افراد بهتر می‌شود. سلول‌های بتا در پانکراس وجود دارند و وظیفه‌شان تولید و ترشح انسولین است.

به گفته متخصصان، رژیم غذایی گیاهخواری سطح قند خون را بهبود می‌دهد و می‌تواند تاثیر حائز اهمیتی در پیشگیری از دیابت داشته باشد.

ایجاد تغییراتی در سبک زندگی از جمله داشتن رژیم غذایی سالم و افزایش فعالیت بدنی می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو کمک کند. همچنین در این بررسی به رژیم غذایی گیاهخواری به عنوان فاکتوری برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دو در مبتلایان به چاقی اشاره شده است.

در این بررسی ۷۵ زن و مرد ۲۵ تا ۷۵ ساله به دو گروه تقسیم شدند. شاخص توده بدنی تمامی آنان بین ۲۸ و ۴۰ بوده و با وجود چاق بودن سابقه دیابت نداشته‌اند.

به گفته متخصصان یکی از گروه‌های شرکت کنندگان، رژیم غذایی گیاهخواری با میزان چربی پایین را دنبال کردند و گروه دیگر تغییری در رژیم غذایی‌شان اعمال نکردند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، نتایج مطالعات نشان داد در افراد گروه نخست در مقایسه با گروه دوم شاخص توده بدنی به میزان چشمگیری کاهش پیدا کرد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی

امید صادقی در ارتباط با طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی ارتباط بین مصرف گوجه و مصرف لای کوپن که ماده مؤثر آن است و سطح خونی لای کوپن با ریسک و خطر ابتلاء به سرطان» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اثرات ضد سرطان گوجه به خاطر لای کوپن است که رنگدانه گوجه محسوب می‌شود و جزو آنتی اکسیدان‌ها است.

وی به اثر پیشگیری و درمان کننده گوجه بر انواع سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: دریافت بالای لای کوپن در مصرف کنندگان نسبت به کسانی که مصرف پایین گوجه دارند، خطر ابتلاء به سرطان را کمتر می‌کند و هر ۱۰ واحد افزایش لای کوپن در بدن (در قالب مصرف گوجه) می‌تواند ۵ درصد خطر ابتلاء به سرطان را کاهش دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: اثرپیشگیری گوجه بر ابتلاء به انواع سرطان، مورد بررسی قرار گرفت که مصرف آن، خطر سرطان ریه و پروستات را بهتر کاهش می‌دهد و جنبه پیشگیری از این دو سرطان را دارد.

وی اثر ضد سرطانی گوجه پخته را بیشتر از خام آن دانست و ادامه داد: مصرف گوجه عامل کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود.

صادقی گفت: دراین مطالعه صرفاً اثر ضد سرطانی گوجه مورد بررسی قرار گرفت که در فاز بعدی مطالعه می‌شود که آیا اشکال مختلف گوجه مثل سس گوجه، رب گوجه یا سس کچاب و انواع مختلف محصولات حاصل از گوجه نیز اثر ضد سرطانی دارد؟

وی افزود: اثر بخشی مصرف یک تا دو گوجه در روز بر پیشگیری از سرطان در این مطالعه بدست آمده است، ضمناً مصرف زیاد گوجه عوارض خاصی بدنبال ندارد و تنها مصرف بیش از حد آن برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص مثل رفلاکس معده هستند و عامل ترش کردن معده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در عصر حاضر با بروز بالای سرطان مواجهیم بنابراین ارتباط بین دریافت‌های غذایی و بروز سرطان باید مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6097137

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند