Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران مادام که همه طرف‌ها به تعهدات خود در برجام پایبند بمانند، به تعهدات خود عمل خواهد کرد.

در اولین دوره مدرسه آشکارسازی ذرات، دزیمتری و حفاظ سازی پرتوی که با حضور متخصصان و دانشمندان هسته ای،  مسئولان سازمان انرژی اتمی به همراه دانشمندانی از مراکز تحقیقات هسته ای اتحادیه اروپا در محل سازمان انرژی اتمی کشورمان برگزار شد، دو تن از دانشمندان مرکز تحقیقات مشترک اروپایی JRC طی کارگاه هایی در روزهای ٢٤ و ٢٥ بهمن  به تشریح آخرین یافته ها و تجربیات جهانی در حوزۀ آشکارسازی و دزیمتری و حفاظ سازی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس ، این دوره در چارچوب همکاری های تحقیق و توسعه جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا در راستای اجرای ضمیمه 3 برجام و بیاینه مشترک ایران و اتحادیه در سمینار اخیر اصفهان برگزار شد.   

در مراسم افتتاح این نشست رضایی مدیرکل امور بین الملل سازمان انرژی اتمی به بیان خلاصه ای از همکاری های هسته ای جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا بویژه در حوزه های ایمنی و تحقیق و توسعه پرداخت.

وی با اشاره به بازدید دانشمندان کشورمان از برخی مراکز تحقیقاتی اروپایی، برگزاری چنین دوره هایی را برای کسب تجربیات بین المللی مهم توصیف کرد.

بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین الملل، حقوقی و مجلس سازمان نیز در این مراسم ابراز امیدواری کرد روند تفاهم همکاری های قید شده در برجام ادامه یافته و تعهدات اتحادیه اروپایی و کمیسیون اروپا در ضمیمه مربوطه در برجام بطور کامل اجرایی شود.

سخنگوی سازمان همچنین یادآوری کرد که جمهوری اسلامی ایران مادام که همه طرفها به تعهدات خود در برجام پایبند بمانند به تعهدات خود عمل خواهد کرد.

موافقی رئیس پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای نیز طی سخنانی ضمن تشریح اهداف و موضوعات مورد بررسی این مدرسه گفت: پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای در راستای وظایف خود در جهت توسعه کمی و کیفی آموزش های تخصصی در علوم هسته ای نسبت به برگزاری مدرسه های زمستانه و تابستانه و نیز سایر دوره های تخصصی اقدام کرده و در آینده نیز برنامه های مهم دیگری را اجرا خواهد کرد.

موافقی افزود: هدف از برگزاری این رویداد جبران کمبود دروس و دوره های نظری و عملی برای رشته های دانشگاهی نظیر "فیزیک ذرات"، "مهندسی و فیزیک هسته ای"،  ارتقاء کیفی دروس آشکارسازی و آزمایشگاه‌های مربوطه در این رشته ها و همچنین ارتقاء دانش افرادی است که در مراکز و پروژه‌های درگیر با منابع پرتو فعالیت می‌کنند.

مایکل هالت، یکی از دانشمندان اروپایی حاضر در مراسم به نمایندگی از طرف مراکز مشترک تحقیقاتی اروپا در بخشی از سخنانش ضمن حمایت از اجرای تعهدات برجامی بر ادامه همکاری ها در زمینه های تکنولوژی هسته ای تاکید کرد.

وی تحقیق و توسعه و تبادل تجارب در زمینه های مختلف تکنولوژی هسته ای را از جمله موضوعات مهم در همکاری های بین المللی اتحادیه توصیف کرد.

در مراسم افتتاحیه بقایی دبیر ستاد برجام بعنوان نماینده وزارت امورخارجه و کریستو پولنداکوف سفیر بلغارستان در تهران که کشورش هم اکنون ریاست دوره ای اتحادیه را بر عهده دارد نیز بعنوان نماینده اتحادیه اروپا حضور داشتند.

دبیر ستاد برجام در سخنان خود بر اهمیت اجرای همکاریهای ایران و اتحادیه در چارچوب ضمیمه سه برجام اشاره کرد.

نخستین مدرسه آشکارسازی ، دزیمتری و حفاظ سازی پرتوی تاکنون در قالب 50 جلسه نظری و عملی در محل سازمان و برخی مراکز تحقیقاتی و بیمارستانی برگزار شده و تا 30 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۲۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای

میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی آغاز به کار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، به نقل از مرکز دیپلماسی‌ عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، 17 اردیبهشت ماه) و با حضور محمد قنادی مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای، رادیوداروها،‌ رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت وکشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاوردها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی با اشاره به اینکه همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: ‌فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق 1420 تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید 20 هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در 20 سال آینده کاملا مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید، افزود:‌ در تولید رادیوداروها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیوداروهای تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویدادها ارایه شده در اصل آخرین دستاوردهایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشورها به‌دست آمده است.

معاون سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و .. هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند، گفت: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای در اصفهان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل