Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران حاتمی که با وجود قهرمان کردن شهرداری تبریز در لیگ بسکتبال، از تیم ملی برکنار شد ضمن اشاره به عوامل موثر در این قهرمانی گفت که از رفتار مسئولان فدراسیون متوجه تصمیمات آنها شده بود.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاه های کشور پس از ۴ ماه رقابت میان ۹ تیم شرکت کننده با قهرمانی شهرداری تبریز به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نخستین قهرمانی این تیم در ادوار مختلف بازی‌های لیگ بسکتبال است که با از پیش رو برداشتن مهرام تیم با بیشترین قهرمانی بدست آمد.

مهرام حریف شهرداری تبریز در فینال لیگ بسکتبال بود. تیمی که ۶ قهرمانی در لیگ برتر دارد هرچند پس ازدو، سه سال غیبت در این فصل از مسابقات شرکت کرد. شهرداری تبریز پیش از دیدار با مهرام در فینال مسابقات، نفت آبادان یکی از دو تیم فینالیست دو دوره گذشته رقابت های لیگ برتر را پشت سر گذاشت.

همه این موفقیت با مهران حاتمی برای شهرداری تبریز بدست آمد. مربی ای که پیش از این دو بار با پتروشیمی قهرمان شده بود اما بعد از بالا بردن جام قهرمانی با تبریزی ها جایش را در رأس کادر فنی تیم ملی به مربی ای داد که نتوانست امسال از قهرمانی پتروشیمی دفاع کند.

مهران حاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر از عوامل موثر در قهرمانی شهرداری تبریز گفت و البته رفتنش از کادر فنی تیم ملی بسکتبال بعد از این قهرمانی در لیگ برتر.

یک تیم تمام حرفه ای نبودیم
سرمربی تیم بسکتبال شهرداری تبریز با یادآوری اینکه ترکیب این تیم خیلی دیرتر از دیگر تیم ها بسته شد، خاطرنشان کرد: از نظر مالی تمکن کافی نداشتیم و به همین دلیل خیلی دیر ترکیب مان برای مسابقات نهایی شد اما تمام بازیکنانی که جذب کردیم پر پتانسیل و توانمند بودند و توانستند با تلاش خود در طول فصل به تدریج بهتر شوند. ما در شروع مسابقات یک تیم تمام حرفه ای نبودیم اما به مرور زمان تمام حرفه ای شدیم.

راهی غیر از قهرمانی نرفتیم
وی ادامه داد: شهرداری تبریز در جریان مسابقات و بخصوص از مرحله پلی آف به بعد حمایت مسئولان را پشت سر خود داشت. مسئولان نگاه ویژه ای به تیم داشتند. علاوه بر این تماشاگران هم در تمام هفته ها و در همه شرایط حامی تیم بودند. سالهاست من مربی هستم اما واقعا هیچ جا تماشاگرانی مانند تماشاگران تبریز را ندیدم. آنها به معنای واقعی کمک کردند تا راهی غیر از قهرمانی نرویم.

بازیکنی که ابتدا مورد نظر نبود، بهترین شد
حاتمی با تاکید بر اینکه بازیکنان شهرداری تبریز در طول لیگ پیشرفت تدریجی داشتند، یادآور شد: همه آنها به مرور و نسبت به روز اول مسابقات خیلی تغییر کردند. این تغییر در بازیکن خارجی تیم هم مشهود بود. مسئولان باشگاه ابتدا تمایلی به جذب این بازیکن نداشتند و حتی از من خواستند تا او را کنار بگذارم اما بر اساس کارهای کارشناسی  من اینطور متوجه شده بودم که وی توانمندی های زیادی دارد و می تواند به مهره ای خوب تبدیل شود. به همین دلیل این بازیکن را حفظ کردم. وی با زحمتی که خودش کشید به مرور خیلی بهتر شد و در نهایت به ستاره تیم در فینال تبدیل شد.

فینال لیگ را با کمک نیمکت نشینان بدست آوردیم
این مربی با بیان اینکه هر یک از ۱۲ بازیکن شهرداری تبریز وقتی وارد زمین می شدند به نوبه خود خیلی کم مرتکب اشتباه می شدند تصریح کرد:  هر زمان و در هر شرایط حمایت بازیکنانی که بیرون از زمین بودند از نظر روانی برای آنهایی که در زمین مشغول رقابت بودند خیلی مفید بود. تمام بازیکنانم روحیه جنگندگی داشتند و به همین دلیل هر وقت وارد زمین می شدند جنگنده بودند. همین ویژگی کمک کرد تا به خواست خود برسیم. اگر ما در مرحله نیمه نهایی تونستیم نفت آبادان را شکست دهیم با کمک نیمکت نشینانمان بود و قهرمانی را هم بازیکنان با تجربه تر تیم بدست آوردند.

یکدست ترین تیم لیگ بودیم
سرمربی تیم بسکتبال تبریز در بخشی از گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد: در طول فصل کمتر بازیکنی از شهرداری تبریز بود که فرصت بازی پیدا نکرد. همه بازیکنان تیم به اندازه خود و شاید هم بیشتر در مسابقات شرکت داده شدند و این نقطه عطفی بزرگ برای شهرداری تبریز بود. یکدستی که در این تیم وجود دارد را در هیچ تیمی ندیدم.

با کمک تماشاگران در فینال آخر، آمادگی روانی بالایی داشتیم
حاتمی در مورد مجموع دیدارهای فینال برابر مهرام که با سه برد شهرداری تبریز همراه شد نیز گفت: در این مرحله شرایط برای دو تیم ۵۰ به ۵۰ بود و به همین دلیل تعیین قهرمان به بازی آخر کشیده شد. مهرام در تمام دیدارهای فینال زحمت کشید و خیلی خوب کار کرد اما در دیدار پنجم حضور تماشاگران ما و فشاری که می آوردند، بسیار تعیین کننده بود. این موضوع برای خود من به عنوان مربی تاثیرگذار و خوب بود. بازیکنانم با حضور گرم تماشاگران توانستند در این دیدار از نظر روانی خود را خیلی خوب بالا ببرند. طبیعی است که حریف با حضور  تماشاگران و هجمه آنها تحت تاثیر قرار گرفت. در کل اینکه در دیدار نهایی فینال هر یک از بازیکنانم یک ستاره بودند.

فعلا استراحت می کنیم اما به فکر غرب آسیا هستیم
حاتمی در بخش دیگری از گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه پلی آف مسیری برگشت ناپذیر در رقابت های باشگاهی است و به همین دلیل دیدارهای برگزار شده در این مرحله حساسیت خیلی زیادی برای همه تیم ها داشت، به این پرسش که «برنامه شهرداری تبریز برای آینده چیست و آیا شما همچنان در کنار این تیم خواهید بود؟»، پاسخ داد.

ویگفت: در هفته های اخیر متحمل فشار زیادی بودیم و به همین دلیل فعلا فقط استراحت لازم داریم. ضمن اینکه قراردادمان را با شهرداری تبریز تا پایان فصل ورزشی است. بنابراین فعلا کنار این تیم هستم و اگر شرایط مهیا شود بنا داریم تا در مسابقات غرب آسیا شرکت کنیم.

امیدوارم تیم ملی با سرمربی جدیدش موفق شود
مهران حاتمی در رابطه با تیم ملی بسکتبال و اینکه بعد از فینال لیگ مهران شاهین طبع به جای وی به عنوان سرمربی این تیم معرفی شد، گفت: برای سرمربی جدید تیم ملی آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم این تیم با کادر فنی جدید بتواند برای جام جهانی کسب سهمیه کند، در این رقابت ها بدرخشد و جایگاهی درخور شأن کسب کند.

از رفتارها و تصمیمات فهمیده بودم در تیم ملی ماندنی نیستم
این مربی که طی یک سال گذشته با تیم ملی بسکتبال به عنوان قهرمان کاپ آسیا دست یافت در مورد اینکه «آیا در رابطه با تیم ملی، برنامه های این تیم و حتی تغییرات احتمالی کادر فنی طی هفته های گذشته صحبتی با شما شده بود؟»، گفت: هیچ صحبتی نشده بود اما از خیلی رفتار و تصمیمات متوجه موضوع و تصمیمات مورد نظر شده بودم. ۳۰ سال است که در بسکتبال هستم و تجربه زیادی از شرایط دارم. تصمیمی که دوستان گرفتند از خیلی رفتارهای آنها قابل تشخیص بود. به هر حال اگر می خواستند من کماکان سرمربی تیم ملی باشم بدون مشورت و نظر من تصمیمی نمی گرفتند، بدون نظر من برنامه ای را هماهنگ نمی کردند و بدون نظر من فردی را به تیم اضافه نمی کردند.

زمانی سرمربی تیم ملی شدم که کسی حاضر نشد این مسئولیت را بپذیرد
این مربی با بیان اینکه انتخاب سرمربی برای تیم ملی حق فدراسیون است و من هم گله ای از این بابت ندارم خاطرنشان کرد: انتخاب ها از قبل انجام شده بود و من هم به آن احترام می گذارم اما من زمانی هدایت تیم ملی بسکتبال را بر عهده گرفتم که هیچ کس حاضر نشد در آن شرایط که باورمن بدون اطلاع فسخ قرارداد کرده بود و تیم ملی هم در آستانه مسابقات قرار داشت، قبول مسئولیت کند.

چرا هیچکس نظر من را به عنوان سرمربی نپرسید؟
«رئیس فدراسیون بسکتبال در گفتگو با خبرنگار مهر و در رابطه با دلیل تغییر سرمربی تیم ملی اعلام کرد که این تیم به انسجام بیشتری نیاز داشت و مربی ای لازم داشت که بتواند مدیریت کند.» حاتمی در واکنش به این موضوع گفت: طباطبایی از دریچه خودش درست حرف می زند اما من کارنامه قابل قبولی از خودم به جا گذاشتم. حالا هم نمی گویم چرا دیگر در کادر فنی تیم ملی نیستم اما واقعا چرا هیچکس در این مدت نظر من را در مورد یک سال گذشته نپرسید. ما طی این مدت بردهای ارزشمندی کسب کردیم و حتی قهرمان کاپ آسیا شدیم اما همه دیدار با عراق و باخت مقابل این تیم را ملاک قرار دادند در حالی که خیی چیزها را شاید نمی دانند.

شرایط تیم ملی بسکتبال قبل از دیدار با عراق
وی ادامه داد: تیم ملی بسکتبال با سه چهار جلسه تمرین به عراق رفت تا با این تیم بازی کند آن هم در شرایطی که به خاطر مصدومیت های ایجاد شده بازیکن تخصصی برای پست دو نداشتیم. ارسلان کاظمی هم ماجرای خودش را داشت. دو بار در فرودگاه جا ماند و یک بار در اردن. یعنی از سه روزی که ما برای بازی با عراق زودتر به اردن سفر کردیم ارسلان مدام در فرودگاه بود. علاوه بر همه اینها دیدار با عراق با تغییرات فدراسیون بسکتبال همزمان شد و رفتن محمود مشحون از این فدراسیون. طوری که ۱۲ بازیکن ما مدام از تغییرات صحبت می کردند.

رفتار برخی ها غیر عادی بود
سرمربی پیشین تیم ملی بسکتبال با یادآوری اینکه خیلی ها می گفتند شکست برابر عراق غیر عادی بود تصریح کرد: اما به نظر من بیشتر از این نتیجه، رفتار بعضی از افراد غیرعادی بود که حتی در مورد این بازی و نتیجه آن از خود من هم به عنوان سرمربی نظر نپرسیدند حتی در این زمینه از برخی رسانه ها هم گله مندم.

من با دل کار کردم امیدوارم بقیه هم همینطور باشند
مهران حاتمی در پایان با بیان اینکه فدراسیون بسکتبال و شخص رامین طباطبایی حق دارد گزینه مورد نظر خود را برای هدایت تیم ملی انتخاب کنند، گفت: من با دل به کادر فنی آمدم و طی یک سال گذشته هم با دل کنار این تیم بودم. امیدوارم بقیه هم با دل و جام برای تیم ملی کار کنند. تاکید می کنم که اصلا بابت تصمیم فدراسیون ناراحت نیستم و از اینکه دیگر سرمربی تیم ملی نیستم دلخوری ندارم. دلخوری من این است که چرا یک کلمه هم راجع به تیم ملی و نتایج آن با من صحبت نشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۳۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر

خبرگزاری مهر، گروه استان ها- جهانبخش احمدیان؛ خشت خشت تبریز، تاریخی مصور و مجسم از این کهن‌شهر، جمعیت، فرهنگ و هویت آن است. از چتر سرخ‌فام عینالی بر سر شهر تا فیروزه‌های مسجد کبود و بلندای ارک و عمارت ساعتی که هنوز هم صدای زنگ آن گذر زمان را به یاد مردمان می‌اندازد. می‌توان تاریخ را دوباره در تبریز زندگی کرد. هنوز هم می‌توان از برج یانقین بر نقاط مختلف شهر احاطه داشت و در ارک سنگر گرفت.

هر چند دست روزگار و سهل‌انگاری برخی ازدستگاه‌های متولی موجب تخریب بخش بزرگی از تاریخ این شهر شد ولی هنوز هم در گوشه و کنار شهر و به خصوص بافت مرکزی آن، شاهد خودنمایی بناهای تاریخی با همان سبک و سیاق مکتب معماری تبریز و معماری ایرانی و اسلامی هستیم.

قدمت، اصالت و حفظ بافت اصلی برخی از بناها و اماکن تاریخی تبریز همچون بزرگترین بازار مسقف جهان و مجموعه ربع رشیدی، موجب ثبت جهانی آنها شده و برخی از آنها همچون مسجد کبود در فهرست انتظار برای ثبت جهانی قرار دارند. در کنار آن بسیاری از خانه‌های تاریخی و مساجد قدیمی شهر همچون موزه قاجار، موزه آذربایجان، مقبره الشعرا، مسجد جامع تبریز، مسجد استاد شاگرد، یخچال صادقیه، یخچال له‌له بیگ و… نیز ثبت ملی شده‌اند که می‌تواند نگرانی و دغدغه فرهنگ‌دوستان و علاقمندان به تاریخ، هویت و اصالت این منطقه را از دست‌یازی افراد سودجو رفع کند.

در کنار نهادهای متولی شناسایی، حفظ و نگهداشت میراث تاریخی و فرهنگی شهر، شهرداری تبریز در راستای رفع دغدغه‌های شهروندان و پاسداشت فرهنگ، هویت و تاریخ این شهر اقدام به تملک، مرمت و پیشگیری از تغییر کاربری اماکن تاریخی کرده است.

عمارت ساعت، خانه هنر یا انجمن شهر، خانه علی موسیو، خانه ختایی، خانه نیکدل، خانه کلکته‌چی، خانه باقرخان، خانه استاد شهریار، یخچال صادقیه، حمام نوبر و بسیاری از اماکن و خانه‌های تاریخی و محورهای گردشگری امروزه در تملک شهرداری تبریز است که کاربری‌های این اماکن، موزه، یا فرهنگی و هنری است.

در کنار این تملک اماکن و خانه‌های تاریخی شهر، شهرداری تبریز همچنین اقدام به مرمت و بازسازی مجموعه‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی مقبره‌الشعرا، خانه ستارخان، مجموعه دو کمال و … کرده است. هرچند ساماندهی میراث فرهنگی شهر جزو ماموریت‌های اصلی شهرداری تبریز نیست، ولی شهرداری تبریز در رفع دغدغه مردم تبریز در قبال میراث فرهنگی را اولویت کاری خود می‌داند که در این مقال نگاهی به برخی اقدامات شهرداری تبریز در حوزه احیای خانه‌های تاریخی و احداث پیاده‌راه و تکمیل محورهای گردشگری در بافت مرکزی شهر در ۲ سال گذشته می‌پردازیم.

مقبره‌الشعرا، از مدفن ۴۰۰ شاعر و عارف تا پلازای شهری

مقبره‌الشعرا یکی از جاذبه‌های مهم توریستی و گردشگری تبریز و مدفن بیش از ۴۰۰ شاعر و عارف از جمله شهریار، خاقانی، ثقه‌الاسلام، قطران تبریزی و … است که هر ساله در فصل گردشگری و ایام نوروز میزبان میهمانان داخلی و خارجی می‌شود.

ضلع شمالی این مجموعه شهریور سال ۱۴۰۱ با هشت هزار مترمربع مساحت و با هزینه ۲۵ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسید که در ادامه عملیات اجرای سنگفرش بهسازی و مناسب سازی صحن جنوبی مرکزی مقبره الشعرا، ضلع شرقی، غربی و جنوبی پیرامون موزه احد حسینی به مساحت ۵ هزار متر مربع استفاده از سنگ اسپراخون و همچنین ترکیبی از سنگ قرمز آذرشهر و سنگ کوبیک و مطابق با معماری مقبره‌الشعرا اجرایی شده است.

همگون‌سازی معابر پیرامون مجموعه مقبره‌الشعرا، ساماندهی ورودی این مجموعه، حذف انواع موانع فیزیکی و بصری، حصارزدایی و حذف نرده‌های محوطه پارک، کاشته شدن گونه‌های مختلف گیاهی همچون کاج سیاه، سرو، اقاقیا، نارون و دیگر گونه‌های گیاهی در محوطه این مجموعه، ساماندهی سیستم‌های نورپردازی، تعمیر نیمکت‌ها و فضای سبز از دیگر اقداماتی است که شهرداری تبریز در راستای توسعه این مجموعه انجام داده است.

شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان در مجموعه مقبره‌الشعرا هزینه کرده است که در سال جاری نیز تکمیل آبنمای مویکال و احداث سوغات‌سرای مقبره‌الشعرا را در دستور کار دارد.

باغ‌موزه ستارخان، قطب جدید گردشگری تبریز

تملک املاک پیرامونی خانه ستارخان و تبدیل آن به فضای سبزو احداث باغ‌موزه ستارخان یکی از پروژه‌های هویتی شهرداری تبریز است که عملیات اجرایی آن امسال به اتمام می‌رسد.

در فاز اول پروژه مجموعه فرهنگی تاریخی و گردشگری باغ موزه ستارخان، تملک ۸ ملک با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال و در راستای حفظ و هویت افزایی خانه های تاریخی صورت می‌گیرد که با آزادسازی ششمین ملک، تملک دو ملک باقیمانده در مراحل پایانی قرار گرفت و به زودی عملیات عمرانی این مجموعه آغاز می‌شود.

این پروژه جزو طرح های مهم عمرانی تبریز محسوب می‌شود که با پیگیری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر در این دوره مدیریت شهری قابل بهره برداری خواهد بود و پس از افتتاحش شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی در باغ موزه ستارخان خواهیم بود.

طرح فاخر باغ موزه خانه تاریخی ستارخان و با همکاری دانشکده معماری دانشگاه هنر اسلامی و معاونت شهرسازی شهرداری تبریز تدوین شده، محوطه سازی و طراحی باغ ایرانی ایجاد می شود.

احیای خانه باقرخان، سنگر مشروطه‌خواهان تبریزی

تملک و احیای خانه باقرخان یکی از پروژه‌های هویتی شهرداری تبریز است که تملک خانه اصلی و اراضی مجاور آن انجام گرفته و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

احداث پارکی با مساحت پنج هزار متر مربع در مسیر منتهی به این خانه، سنگفرش مسیر منتهی به این خانه و اتصال آن به خیابان شهید رضانژاد برنامه شهرداری تبریز در احیای این خانه تاریخی است.

شهرداری تبریز ۹۰ میلیارد تومان برای تملک و اراضی اطراف آن هزینه کرده است که در صورت حمایت دولت عملیات اجرایی آن تسریع می‌یابد.

جانی دوباره در کالبد خانه‌ی تاجران چای کلکته

بن بست کلکته‌چی در محله‌ی راسته‌کوچه، تکه‌ای از تاریخ را در دل خود جای داده است. خانه تاریخی کلکته‌چی، یکی از خانه‌های تاریخی تبریز به شمار میرود که قدمت آن به دوره قاجاریه بازمی‌گردد. این خانه به خانواده‌ی کلکته‌چی، از تاجران بزرگ تبریز تعلق داشت که از یادگارهای آن‌ها می‌توان به کتابخانه‌ی کلکته‌چی در حیاط مسجد جامع اشاره کرد. ستون‌های گچ‌کاری‌شده و پنجره‌های رنگی خانه، نشان از قدمت و معماری تاریخی عمارت دارند.

با توجه به فرسودگی دیوار ها، ستونها و طاق و سقف خانه تاریخی کلکته چی، و به منظور احیاء دوباره این خانه تاریخی، عملیات مرمت این خانه تاریخی مطابق طرح و نقشه سابق این خانه، آغاز شده و به زودی شاهد تداوم مرمت دیوارها و سقف های تخریب شده این خانه، خواهیم بود.

مرمت خانه‌های تاریخی شهر گام بزرگ شهرداری تبریز در حفظ هویت شهری

در کنار تملک و احیای ابنیه تاریخی شهر، حفظ و نگهداشت میراث تاریخی و فرهنگی موجود نیز دغدغه بسیاری از علاقمندان این حوزه است. شهرداری تبریز در تعاملی مطلوب با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان، و با بهره‌گیری از نظر کارشناسان این سازمان، اقدام به مرمت خانه‌های تاریخی، یخچال‌های قدیمی، قنوات، مساجد و دیگر اماکن تاریخی شهر کرده است.

مرمت عمارت تاریخی ساعت، خانه نیکدل، خانه هنر، کتابخانه مسجد جامع تبریز، مقبره الشعرا، حیدر تکیه سی، یخچال صادقیه، له‌له بیگ، مدرسه دارالفنون تبریز، بازار و تیمچه‌های آن، سنگفرش بازار، باروی تبریز، خانه ختایی، مجموعه تاریخی و گردشگری ائل‌گلی و بسیاری از اماکن تاریخی، گردشگری و فرهنگی تبریز در دو سال اخیر توسط شهرداری تبریز و با نظر کارشناسی سازمان میراث فرهنگی مرمت و بازسازی شده‌اند.

جریان انسان‌محوری در دل تبریز

یکی از مصادیق زیرساختی برای تحقق شهر انسان‌محور، که علاوه بر زیبایی بصری شهری، موجب کاهش هزینه‌های مدیریت شهری می‌شود، سنگفرش معابر، به‌خصوص در بافت تاریخی شهر است که مرجع گردشگری تبریز محسوب می‌شود. مدیریت شهری تبریز در همین راستا اقدام به اجرای پروژه‌های انسان‌محور در معابر تاریخی بافت مرکزی شهر و همچنین مراکز پرتردد در سطح مناطق دهگانه کرده است. در کنار این موارد، پروژه‌های ویژه‌ای همچون میدان شهید بهشتی که با الهام از نقش و طرح‌های فرش تبریز، به بهترین شکل ممکن تبدیل به موازئیک فرش شده است.

پیاده‌راه‌ها در طراحی شهری یکی از مصادیق انسان محوری شهرها محسوب می‌شوند. تبریز تا پیش از این با دو پیاده‌راه تربیت و ولیعصر شناخته می‌شد که سال گذشته با احداث ۳ پیادراه "کوچه ثبت"، "کوچه کرباسی" و "کوچه دالان میرزا رضا" سرانه پیاده‌راه‌های شهری افزایش یافت و بر اساس گفته شهردار تبریز، در سال جاری هر منطقه شهرداری، مکلف به اجرای حداقل یک رشته پیاده راه شهری جدید است و اجرای این طرح در اولویت برنامه های عمرانی شهرداری قرار گرفته است.

علاوه بر پیاده‌راه های افتتاح شده، چندین طرح مشابه در مناطق مختلف شهری به ویژه محورهای تاریخی، فرهنگی و گردشگری تبریز در حال اجرا هستند که با اتمام مراحل اجرایی این طرح ها، چهره شهری تبریز در این مناطق با رویکرد انسان محور و ایجاد بسترهای جدید گردشگری شهری متحول خواهد شد.

عملیات بهسازی و احداث پیاده راه در هفت منطقه از مناطق شهرداری از جمله شهرداری منطقه هشت که بدلیل واقع شدن در منطقه تاریخی و گردشگری شهر تبریز در حال اجرا است که بیشترین تعداد ایجاد پیاده راه و سنگفرش نیز در این منطقه صورت می گیرد.

شهرداری تبریز در سال گذشته حدود ۹ هزار متر طولی پیاده راه و سنگفرش معابر در سطح مناطق شهر احداث کرده است.

میراث فرهنگی و تاریخی، هویت و شناسنامه شهرها و دایره‌المعارفی اجتماعی از زندگی مردمان این شهرها در سده‌های گذشته است. مرمت و بازسازی این اماکن تاریخی و همچنین ایجد بسترهای لازم جهت حضور مردم، چراغ راه توسعه شهرها است.‌

کد خبر 6092807

دیگر خبرها

  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • پیروزی ذوب آهن در دومین دیدار مرحله نیمه پایانی لیگ برتر بسکتبال
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • قرارداد هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال تمدید نشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • دلیل باخت شهرداری گرگان به الریاضی/ مافیای بسکتبال دست ایران نیست
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۸ اردیبهشت
  • پیروزی شاهین‌طبع در جدال مهران‌های بسکتبال/ استیونس همچنان می‌درخشد