Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان اینکه اسناد بالادستی کشور عمده آنچه را در سند 2030 هست، دارند و الزامی به رعایت سند 2030 نیست، تاکید کرد: اجرای این سند در ایران کاملا متوقف شده است و هرکس که می‌گوید متوقف نشده، اشتباه می‌کند و غرض یا مرضی دارد.

دکتر سعدالله نصیری‌قیداری درباره برخی از اظهارنظرهای اخیر مبنی بر اینکه اجرای برخی از بندهای سند 2030 هنوز متوقف نشده است به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: هرکس که می‌گوید اجرای این سند متوقف نشده است، اشتباه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سند 2030 در ایران متوقف شده است و ما براساس اسناد بالادستی، سند تحول بنیادین و نقشه جامع علمی کشور کارهایمان را انجام می‌دهیم.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با تاکید بر اینکه اجرای این سند کاملا در ایران متوقف شده است، در اظهارنظری عجیب گفت: متوقف شده است به خاطر اینکه اسناد بالادستی ما عمده آنچه را که در سند 2030 هست، دارند و همچنین ما بنا به حق تحفظی که داریم، نیاز و الزامی به رعایت سند 2030 نداریم و کسی که چنین حرفی را می‌زند، اشتباه می‌کند، یا غرض و یا مرضی دارد.

وی اضافه کرد: کسی که می‌گوید اجرای این سند متوقف نشده است باید مستند بگوید که در کجا این سند اجرا می‌شود.

نصیری‌قیداری در ادامه درباره فعالیت‌های کمیسیون یونسکو-ایران خاطرنشان کرد: پروژه‌های متعددی توسط کمیسیون یونسکو دنبال می‌شود، پروژه‌هایی در حوزه‌های فرهنگی، منابع طبیعی، ارتباطات و آموزش پیگیری می‌شود. الحمدالله جمهوری اسلامی ایران یک کشور غنی به لحاظ فرهنگی است و به ویژه بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، پیشرفت‌های موثری را در حوزه سوادآموزش و مهارت‌آموزی داشته‌ایم که گزارش آن به نهادهای بین‌المللی ارسال شده است.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران تاکید کرد: ایران امروز یکی از کشورهایی است که برخی از ابداعات آن الگوی جهانی است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 

جواد محمدی گفت: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او گفت: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

این مسئول گفت: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

مدیرکل گمرک استان همدان: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

او گفت: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

محمدی در خصوص درآمد‌های گمرکی نیز گفت: درآمد وصولی گمرک استان همدان با افزایش ۷۹ درصدی نسبت مدت مشابه سال گذشته بیش از یک هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل