Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - براساس آمار گمرک در 9 ماهه نخست سال جاري بيش از 469 تن انواع گل از جمله گل سرخ، گلبرگ تازه محمدي و گل خشک به کشور‌هاي مختلف جهان صادر شده است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاري ميزان، آمار مقدماتي گمرک جمهوري اسلامي ايران از تجارت خارجي 9 ماهه نخست سال جاري حاکي از آن است که در اين مدت بيش از 469 تن انواع گل زينتي همچون درختچه‌هاي رز، گل و گلبرگ محمدي و گل‌هاي سرخ به کشور‌هاي مختلف جهان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس صادرات اين حجم گل به کشور‌هاي مختلف درآمد 4 ميليون و 31 هزار و 180 دلاري نصيب کشور شده است.
گفتني است ارزش ريالي اين حجم صادرات بالغ بر 13 ميليارد و 272 ميليون و 776 هزار و 228 تومان در آمار گمرک به ثبت رسيده است.
به چه کشورهايي گل صادر شد؟
لازم به ذکر است که گل‌هاي ايراني به 37 کشور جهان صادر شده که از جمله آن‌ها مي‌توان به انگلستان، هلند، ايالات متحده آمريکا، اسپانيا، استراليا، امارات متحده عربي، سوئيس، آلمان، چين، فرانسه، ژاپن، ويتنام، عراق و پاکستان اشاره کرد.
در بين کشور‌هاي ذکر شده، ويتنام با خريد بيش از 121 تن گل از ايران بزرگترين مشتري در 9 ماهه نخست سال جاري بود که درآمد دو ميليون و 104 هزار و 892 دلاري را نصيب کشور کرده است.
کشور آلمان در 9 ماهه نخست سال جاري با خريد بيش از 81 تن انواع گل از ايران درآمد 409 هزار و 593 دلاري را نصيب کشور کرده است.
همچنين کشور هلند که خود يکي از بزرگترين توليدکنندگان گل در جهان محسوب مي‌شود با خريد 273 کيلوگرم گل خشک و گلبرگ تازه محمدي درآمد 4 هزار و 930 دلاري را براي کشور کسب کرده است.
در 9 ماهه نخست سال جاري ايالات متحده آمريکا نيز 550 کيلوگرم گل سرخ، گل خشک و گلبرگ تازه محمدي از ايران خريداري کرده است که درآمد 3 هزار و 648 دلاري را براي کشور به همراه داشته است.

انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۴۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­سید حیدر محمدی در سیزدهمین همایش طلای سبز و دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی گفت: ما در حوزه مکمل‌ها و فرآورده‌های گیاهی خودکفا هستیم و این افتخاری برای کشور ماست، امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و این یعنی با نقطه ثقل دولت به سمت حمایت از تولید باشد و امسال مکلف هستیم تا حمایت ویژه داشته باشیم. وی افزود: هیچ اقدامی در دنیا بدون مشارکت ذی نفعان نتیجه مطلوبی ندارد و سیاست سازمان غذا و دارو تلاش می‌کند مشارکت ذی نفعان را به حداکثر برساند و در بخش‌های در بدون سپاری موفق بوده و در بخش‌هایی موفق نبودیم و ما در بخش‌های حاکمیتی اجازه برون سپاری نداریم. محمدی بیان کرد: در بحث صادرات سال‌ها با کمک سندیکا اقدامات صورت می‌گرفت و شرکت‌ها گلایه‌های داشتند و تصمیم گرفتیم تا این اقدام اختیاری شود و به دنبال تسریع در صدور پروانه‌ها و الکترونیکی شدن سامانه‌ها هستیم و به دلیل حمله‌های هکری مجبور شدیم اتوماسیون اداری را از بستر اینترنت خارج کنیم که قدری سرعت ما را کند کرد و در تلاش هستیم تا شرکت‌ها از بستر اینترنت اتصال پیدا کنند. وی اظهار کرد: منع واردات رویکرد مشترک سندیکا و سازمان غذا و داروست و این سیاست را دنبال می‌کنیم و دو مجموعه موازی در گیاهان دارویی فعالیت می‌کردند که همدیگر را قبول ندارند و شنیده ایم که این دو مجموعه باهم توافق کرده اند که کمک کننده خواهد بود. محمدی بیان کرد: قول می‌دهیم که صف انتظار بررسی پرونده تولید مکمل و فرآورده‌های طبیعی تا پایان بهار به صفر برسد و یکی از انتظارات ما از ذی نفعان در تولید توسعه صادرات است، زیرا به دلیل محدودیت‌ها در قیمت و مشکلات اقتصادی توسعه صادرات به شرکت‌ها کمک می‌کند و ما آمادگی داریم در سفر‌های خارجی با کمک سندیکا‌ها نماینده شرکت‌ها را با خود همراه کنیم تا تفاهم‌نامه صادراتی منعقد شود و افزایش کیفیت در توسعه صادرات و بازار داخلی کمک کننده است. محمدی گفت: در عمق تولید باید بیشتر تلاش کنیم، در دارو شفافیت بالاست و در طول زنجیره اگر ثبت در تیتک را انجام دهیم می‌توانیم شفافیت بیشتری داشته باشیم. وی افزود: مردم به دلیل عدم اشراف از عطاری‌های خود نیاز‌های خود را تامین می‌کنند که نیاز به ساماندهی وجود دارد و اطلاع رسانی به مردم کمک کننده خواهد بود و رتبه بندی شرکت‌ها هم در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • پرواز شرکت خودروسازی ویتنامی با خودروهای برقی
  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲
  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • ۲۰ تن‌ ماهی قزل‌آلا از لرستان به خارج از کشور صادر شد
  • سود هنگفت این شرکت از فروش خودرو‌های برقی
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده
  • صادرات ۲۸ میلیون دلاری مرکبات مازندران به ۱۶ کشور جهان