Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   محمد نهاوندیان  درباره آخرین وضعیت ساماندهی موسسات غیرمجاز، گفت: خوشبختانه با تشکیل کمیته مشترک سران قوا مشکل تعداد بسیار زیادی از سپرده گذاران به ویژه سپرده گذاران با ارقام کوچک تر و کمتر از ۱۰۰ میلیون در برخی از این موسسات و ۲۰۰ میلیون در برخی دیگر از این موسسات حل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره ابهام ایجاد شده برای برخی از سپرده گذاران درباره کسر شدن از اصل سپرده آنها گفت: برخی از سپرده گذاران ابهامی داشتند که چون پیشتر قبلا برداشت سود از سپرده خود داشتند، میزان پرداختی به آنها کمتر از سپرده شان بوده است؛ در حالی که محاسبات بانک مرکزی مبنای این موضوع بوده است.

معاون رئیس جمهوری درباره مبنای محاسبه بانک مرکزی توضیح داد که از زمان اعلام شدن نام موسسه غیرمجاز، سود سپرده این موسسات با نرخ ۱۵ درصد محاسبه شده است هرچند که گاهی این موسسات تا ۳۰ درصد به برخی از سپرده ها سود پرداخت می کرده اند.

نماینده رئیس جمهوری در کمیته مشترک سران قوا برای ساماندهی موسسات غیرمجاز، گفت: امروز سپرده های تا ۱۰۰ میلیون تومان به سپرده گذاران پرداخت شده و حتی افرادی که بیش از ۱۰۰ میلیون تومان نیز سپرده گذاری کرده بودند، به میزان ۱۰۰ میلیون تومان از سپرده خود را دریافت کرده اند.

از دیگر مواردی که در کمیته مشترک سران قوا درباره آنها تصمیم گیری کردیم، سپرده گذارانی بودند که بعد از شنیدن اخبار مربوط به ساماندهی موسسات غیرمجاز، سپرده های با ارقام بالای خود را به چندین سپرده با ارقام کوچک تبدیل کرده بودند؛ برای تمامی موارد براساس پیشنهادات بانک مرکزی تصمیم گیری کردیم.
نهاوندیان گفت: برخی دیگر از سپرده گذاران در طبقه بندی های عادی قرار نداشتند به عنوان نمونه کارمندان برخی از این موسسات اعتباری حقوق خود را دریافت نکرده بودند و در واقع حقوق آنها در حساب سپرده ای برای آنها واریز شده بود؛ این افراد سپرده گذار نبودند اما حقوق خود را طلب داشتند.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری تصریح کرد: رسیدگی به این گونه موارد، تا تعیین تکلیف سایر سپرده گذاران باقی مانده بود ولی درباره آنها نیز تصمیم گیری کردیم و پرداختی به آنها مشابه سایر سپرده گذاران انجام شد.

نهاوندیان ادامه داد:از دیگر مواردی که در کمیته مشترک سران قوا درباره آنها تصمیم گیری کردیم، سپرده گذارانی بودند که بعد از شنیدن اخبار مربوط به ساماندهی موسسات غیرمجاز، سپرده های با ارقام بالای خود را به چندین سپرده با ارقام کوچک تبدیل کرده بودند؛ برای تمامی موارد براساس پیشنهادات بانک مرکزی تصمیم گیری کردیم.

متخلفان بی مجازات نمی مانند

معاون رئیس جمهوری در ادامه به ایبِنا گفت: مدیریت عالی نظام برای پاسخ به دغدغه تعداد قابل توجهی از هم وطنان دستورات و اختیاراتی را به کمیته مشترک سران قوا تفویض کرده است؛ با این حال مبالغی که توسط بانک مرکزی پرداخت شده در واقع تنخواه گردان بوده و متکی به منابعی است که از این موسسات با تبدیل اموال تامین خواهد شد.

وی تاکید کرد نکته اول اینکه کسانی که تخلف کرده اند حتما باید پاسخگوی تخلف خود باشند و با ورود بانک مرکزی یا دستگاه های حاکمیتی دیگر برای ساماندهی موسسات غیرمجاز خطا یا فریبی اگر صورت گرفته باشد، بدون رسیدگی و بی مجازات نخواهد ماند.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری ادامه داد: دوم اینکه منابعی که از محل منابع بانک مرکزی برای رفع مشکل مردم مورد استفاده قرار گرفته، حتما با میعان بخشیدن به اموال موسسات غیرمجاز به بانک مرکزی برخواهد گشت.

وی تاکید کرد که اقدامات انجام شده در زمینه استفاده از منابع بانک مرکزی برای پرداخت سپرده سپرده گذاران موسسات غیرمجاز به نوعی مدیریت زمان و تامین مالی موقت بوده است و این منابع به خزانه بانک مرکزی بازخواهد گشت.

جزییات پرداخت سپرده گذاران بیش از ۲۰۰ میلیون

نماینده رئیس جمهوری در کمیته سران قوا برای حل مشکل موسسات غیرمجاز درباره پرداخت سپرده سپرده گذاران بیش از ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومان، گفت: این موضوع فاز بعدی کار است؛ هر اندازه از اموال این موسسات شناسایی شود، فروخته و به نقدینگی تبدیل خواهد شد.
در برخی موارد موسسات غیرمجاز اموال خود را مخفی کرده بودند و گاهی حتی با نام افراد دیگر این اموال ثبت شده بود؛ با کمک سایر دستگاه ها و نهادها در حال شناسایی و فروش اموال موسسات غیرمجاز هستیم.

نهاوندیان ادامه داد: سپرده های بیش از ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومان موسسات غیرمجاز از محل فروش اموال پرداخت خواهد شد؛ البته در این زمینه همکاری هیات های تسویه موسسات بسیار ضروری است.

وی توضیح داد: در برخی از موارد این موسسات اموال خود را مخفی کرده بودند و گاهی به نام افراد دیگر حتی ثبت شده بود؛ با این حال با کمک سایر دستگاه ها و نهادها در حال شناسایی و فروش اموال موسسات غیرمجاز هستیم.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری ابراز امیدواری کرد که فاز بعدی پرداخت به سپرده گذاران بیشتر از ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومان با فروش اموال شناسایی و فروخته شده انجام شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۵۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین، روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته اند؛ اعلام کرد.

ایلنا در خبری نوشت: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی‌تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900105

دیگر خبرها

  • انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران تمدید شد
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز