Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - حالا که هيجانات از پرتاب موفقيت آميز نخستين موشک «فالکون هوي» اسپيس اکس فروکش کرده، اين شرکت دوباره به روال پرتاب موشک هاي فالکون 9 خود باز گشته و قرار است به زودي همراه با يکي از اين راکت ها دو نمونه اوليه از ماهواره هاي خود براي ارسال اينترنت از فضا را به مدار بفرستد.
پرتاب مورد بحث قرار است صبح روز يکشنبه به وقت کاليفرنيا انجام بگيرد و طي آن موشک چند بار مصرف SpaceX ماموريت دارد تا علاوه بر دو ماهواره اين شرکت، يک ماهواره سنجش از راه دور اسپانيايي با نام Paz را نيز روانه جو زمين کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دو ماهواره آزمايشي Microsat-2a و Microsat-2b جزوي از يک برنامه بزرگ و بلند مدت براي تحت پوشش اينترنت قرار دادن کل سطح کره زمين با استفاده از 12 هزار ماهواره هستند. از اين تعداد، 4425 ماهواره قرار است در ارتفاع 1130 کيلومتري و 7518 فروند نيز در ارتفاع 321 کيلومتري از سطح زمين قرار بگيرند تا محدوده هاي فرکانسي مختلفي را پوشش دهند. با ناوگاني به اين بزرگي از ماهواره ها مي توان تمام نقاط موجود روي کره زمين را تحت پوشش قرار داد.

کمپاني تحت مديريت ايلان ماسک اميد زيادي دارد تا در آينده شبکه اينترنت فضايي اش موسوم به Starlink به يک منبع درآمدزايي واقعاً بزرگ تبديل شود. بر اساس پيش بيني ها اين شبکه تا سال 2025 بيش از 40 ميليون کاربر و 30 ميليارد دلار درآمد ساليانه خواهد داشت.
البته هنوز پيچيدگي ها و دشواري هاي بزرگي بر سر راه اجراي پروژه بلند پروازانه Starlink وجود دارد. مديريت هماهنگ 12 هزار ماهواره در حال گردش به دور زمين و تضمين رسيدن سيگنال هاي قدرتمند و پايدار به همه نقاط به هيچ وجه آسان نيست.
فراهم نمودن و رواج دادن تکنولوژي دريافت امواج اينترنت از آسمان نيز خود چالش ديگري است. براي اين کار قرار است آنتن هايي روي زمين نصب شوند که همانند موبال ها تحت يک شبکه سلولار ماهواره اي کار کنند. به اين معني که آنتن هاي مورد بحث مي بايست در هر لحظه دريابند کدام ماهواره در موقعيت بهتري براي دريافت سيگنال قرار دارد. کاربران زميني نيز به اين آنتن ها وصل خواهند شد.

چالش بعدي براي اسپيس اکس دريافت مجوزهاي لازم از دولت هاي مختلف دنيا براي در اختيار گرفتن محدوده هايي از فرکانس جهت ارسال امواج از ماهواره هايش و همچنين نصب آنتن هاي زميني است. تا امروز رگولاتوري کشور آمريکا از برنامه هاي اين شرکت فضايي خصوصي استقبال کرده، اما بايد ديد واکنش ديگر دولت ها چگونه خواهد بود.
طبق برنامه نخستين ماهواره هاي شبکه Starlink در ميانه هاي سال آينده ميلادي به فضا پرتاب خواهند شد. اين همان تاريخي است که شبکه رقيب يعني OneWeb نيز قصد دارد ماهواره هاي اينترنتي خود را به جو زمين ارسال نمايد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۷۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود

شرکت «ویرجین گلکتیک» قصد دارد هفتمین سفر فضایی خود را روز هشتم ژوئن به پرواز درآورد.

به گزارش ایسنا، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، شرکت «ویرجین گلکتیک»(Virgin Galactic) ماه آینده دوباره پرواز خواهد کرد.

به نقل از اسپیس، این شرکت به تازگی اعلام کرده که روز هشتم ژوئن را برای هفتمین پرواز فضایی تجاری خود هدف قرار داده است. این پرواز یک سفر زیر مداری به نام «گلکتیک ۰۷»(Galactic 07) است.

این دومین پرواز فضایی ویرجین گلکتیک در سال جاری است که پس از ماموریت «گلکتیک ۰۶» در ۲۶ ژانویه انجام می‌شود و دوازدهمین پرواز کلی آن تا به امروز محسوب می‌شود.

ویرجین گلکتیک از یک سیستم پرتاب هوایی استفاده می‌کند که از دو وسیله نقلیه تشکیل شده است؛ یک هواپیمای حامل به نام «وی‌ام‌اس اوه»(VMS Eve) و یک فضاپیمای زیر مداری به نام «وی‌اس‌اس یونیتی»(VSS Unity).

هواپیمای وی‌ام‌اس به همراه فضاپیمای یونیتی که زیر بال‌هایش قرار دارد، از باند فرودگاه بلند می‌شود و فضاپیما را در ارتفاع حدود ۱۳۷۰۰ متری رها می‌کند. سپس، یونیتی موتور خود را روشن می‌کند و راه خود را به سمت فضای زیر مداری در پیش می‌گیرد.

مسافران هواپیمای فضایی، چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه می‌کنند و می‌توانند زمین را در برابر تاریکی فضا ببینند. بلیط یونیتی در حال حاضر به مبلغ ۴۵۰ هزار دلار فروخته می‌شود.

گلکتیک ۰۷ از فرودگاه «اسپیس‌پورت آمریکا»(Spaceport America) در جنوب غربی نیومکزیکو حرکت خواهد کرد و چهار مسافر در کابین یونیتی حضور خواهند داشت. ویرجین گلکتیک هنوز این افراد را معرفی نکرده است.

سه نفر از سرنشینان، فضانوردان خصوصی اهل نیویورک، کالیفرنیا و ایتالیا هستند. ویرجین گلکتیک روز چهارشنبه در به‌روزرسانی ماموریت گلکتیک ۰۷ نوشت: چهارمین سرنشین، یک فضانورد و پژوهشگر شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) است که آزمایش‌های متعددی را انجام خواهد داد.

آکسیوم اسپیس یک شرکت مستقر در هیوستون است که تا به امروز سه سفر سرنشین‌دار را به «ایستگاه فضایی بین‌المللی» سازمان‌دهی کرده و همه این سفرها از سخت‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) استفاده کرده‌اند. همچنین، آکسیوم اسپیس قصد دارد تا اواخر دهه ۲۰۲۰ ایستگاه فضایی خود را در مدار زمین مونتاژ و راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • فو فایتر؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود