Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، خطیب نماز جمعه مشهد مقدس با انتقاد از طرح موضوع همه‌پرسی با استناد به اصل ۵۹ قانونی اساسی، گفت: در این سیل چند میلیونی که در حمایت از نظام برخاستند و در این سیل جمعیت که عکس رهبری این حرف را می‌زنید، می‌دانید چه در ذهن‌ها تداعی می‌شود. این‌که شما طرفدار مردم‌سالاری سکولار هستید، نه مردم سالاری دینی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مشهد مقدس با اشاره به بخشی از خطبه‌های هفته گذشته خود که با استناد به آیه شریفه ۱۲۰ سوره توبه، شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن را از بالاترین عبادات دانسته بود، گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن بر حسب فرموده قرآن در آیه ۱۲۰ سوره توبه عبادت است.

وی با قرائت متن این آیه شریفه قرآن کریم گفت: کسی قدم نمی‌گذارند در مسیر راهپیمایی، مگر این‌که برایش عمل صالح ثبت شود. این آیه قرآن است. روی کره زمین هم بگردیم، هیچ اقدامی به اندازه قدم گذاشتن در راهپیمایی ۲۲ بهمن کفار را به غیض نمی‌آورد.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: دیدید که چگونه کفار از این قدم‌های شما به غیض درآمدند. این را بنده در هفته قبل عرض کردم. برخی جریان‌ها و سایت‌ها و رسانه‌های داخلی وابسته به دشمن، سوءاستفاده کردند. این که می‌گویم وابسته به دشمن ظن و احتمال نیست. یقین است و شاهد آن نیز همین کاری است که کردند. آن‌ها شروع کردند به استهزاء و مسخره کردن قرآن. نه آیه را نوشتند، نه معنای آن‌را و گفتند فلانی گفته شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن کفار را به غیض می‌آورد. مگر آن زمان، راهپیمایی ۲۲ بهمن بوده است؟!

وی افزود: دیدید که صدای استعماری انگلیس یعنی بی‌بی‌سی چگونه به نقل از آنها این حرف را نشر داد. دلیل اینکه این‌ها وابسته‌اند، آن است که دشمن می‌خواهد انقلاب ما را از دین جدا کند. می‌خواهند این‌که یک نفر به آیه قرآن استناد می‌کند که حمایت مردم در روز ۲۲ بهمن دقیقاً بر عبادت دلالت دارد را مسخره کنند. اینقدر مسخره می‌کنند که خود آیه و معنای آن‌را نمی‌گویند. آن‌ها برای رسیدن به خواست دشمن، پای همه‌چیز، حتی انکار قرآن ایستاده‌اند. این‌ها حاضرند از همه‌چیز بگذرند. اگر مرد بودید، آیه قرآن را می‌نوشتید.

خطیب نماز جمعه مشهد همچنین اضافه کرد: برخی از آقایان نیز گفتند، شما گفتید نص صریح قرآن، درحالی که این نص صریح نیست، بلکه تفسیر است. شما انتظار دارید بنده با معنای اصطلاحی نص به معنای اصولی آن با مردم حرف بزنم؟! نص را به اظهار معنی می‌کنند. این اظهار قرآن است و بر اثر اظهار قرآن دلالت دارد که شرکت در این راهپیمایی، بالاترین عبادت است.

علم‌الهدی تصریح کرد: این ناپاکان وابسته به دشمن، ضد آیه قرآن حرف می‌زنند، مسخره می‌کنند و بعد بی‌بی‌سی می‌آید حرف آن‌ها را بازنشر می‌دهد. برخی مسائل از داخل به خارج می‌آید اما امروز آن‌قدر خباثت بالا گرفته که این‌ها مطلب می‌گویند و بی‌بی‌سی حرف این‌ها را بازنشر می‌کند. ببینیند عزیزان چه خطراتی نظام و انقلاب ما را تهدید می‌کند.

او اضافه کرد: این‌ها می‌خواهند دینی بودن و اسلامی بودن نظام از این کشور برود. این حرف شما بود. این شما مردم بودید که اظهار کردید. مصاحبه شد و پخش شد. مردم از مشکلات معیشتی شکایت داشتند اما در عین حال می‌گفتند برای حمایت از نظام آمدیم. اگر این‌ها از مشکلات شکایت دارند، اگر مدیریت‌های مختلف نتوانسته مشکلات مردم را حل کند اما همچنان از نظام دفاع می‌کنند. این مردم از چه چیزی می‌خواهند حمایت کنند؟! جز از دینی و اسلامی بودن نظام؟! جز از این‌که نظام را دوست دارند؟!

او به حضور آحاد مختلف ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: در این راهپیمایی حتی افراد و جوانانی که ظاهر اسلامی نداشتند هم می‌گفتند برای حمایت از نظام آمدیم. حتی اگر ظاهر اسلامی نداشتند، عاطفه دینی داشتند و از نظام به‌خاطر دینی بودن آن حمایت می‌کردند.

وی افزود: در این راهپیمایی روی دست مردم فقط عکس امام و رهبری دیدید. مردم فقط این‌ها را می‌خواهند. در راهپیمایی مشهد عکس‌هایی بین مردم و در دستان مردم دیده می‌شد که همگی یکسان بود. بررسی کردم که این عکس‌ها را چه کسی میان مردم پخش کرده که این‌طور یکسان همه یک نوع عکس در دست دارند. معلوم شد، هیچ نهاد دولتی و حکومتی نبوده و یک نهاد مردمی امر به معروف و نهی از منکر این عکس‌ها را پخش کرده است.

خطیب نماز جمعه مشهد مقدس تصریح کرد: می‌بینید که مسئله دینی بودن و اسلامیت این نظام و انقلاب است و بحث از مردم‌سالاری سکولار در میان این مردم غلط است. ما مردم‌سالاری دینی داریم. آن وقت شما مردم را به اصل ۵۹ قانون اساسی حواله می‌دهید.

عضو مجلس خبرگان رهبری با قرائت این اصل از قانون اساسی گفت: اصل ۵۹ قانون اساسی می‌گوید «در مسایل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه‌پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. در خواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد» و بعد شما می‌آیید در این سیل جمعیت چند میلیونی اصل ۵۹ به رخ مردم می‌کشید؟ مردمی که عکس رهبری در دست‌شان است.

او گفت: قبل از اصل ۵۹ اصل ۵۷ است که می‌گوید «قوای حاکم در جمهور اسلامی ایران عبارتند از: قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضاییه که زیر نظر ولایت مطلقه امر و امامت امت بر طبق اصول آینده این قانون اعمال می‌گردند. این قوا مستقل از یکدیگرند» سه قوه حاکم‌اند اما زیرنظر ولایت فقیه. همه عقده‌ها و گره‌های سر درگم با درایت رهبری حل می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین یادآور شد: در اصل ۱۱۰ قانون اساسی، فرمان رفراندوم هم از اختیارات ولی فقیه است. این هم به او مربوط است. واقعاً در این سیل چند میلیونی که در حمایت از نظام برخاستند و در این سیل جمعیت که عکس رهبری این حرف را می‌زنید، می‌دانید چه در ذهن‌ها تداعی می‌شود. این‌که شما طرفدار مردم‌سالاری سکولار هستید، نه مردم سالاری دینی.

علم‌الهدی در پایان تصریح کرد: توجه داشته باشید اساس نظام را به‌خاطر خوشایند یک اقلیت لاییک بی‌دین وابسته به غرب زیرسوال نبرید. این سیل چند میلیونی که برای اسلامی و دین آمدند را برای خوشایند یک اقلیت لاییک بی‌دین نادیده نگیرید.
 

ایلنا

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مالک رحمتی روز شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در همایش شورا‌های استان به کاهش تصدی‌گری دولت و واگذاری امور به نهاد‌های مردمی تاکید کرد و افزود: هر گونه وظیفه استانداری و فرمانداری‌ها که قابل واگذاری و تفویض اختیار به شوراهاست باید ضمن بررسی، واگذار شود و در این راستا نیز برای موفقیت در نظام مدیریتی با هر نسبت و محتوایی نیاز به اتحاد، انسجام، تعامل و همکاری مدیریتی وجود دارد و در نبود آنها، بهترین برنامه‌ها نیز به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد.

وی توصیه‌هایی به اعضای شورا‌های شهر و روستا در جهت عملکرد بهتر کرد و ادامه داد: اعضای شورا‌های اسلامی شهرها، بخش‌ها و روستا‌ها باید از نگاه‌های بخشی و کوتاه مدت به امور توسعه پرهیز کنند و برای موفقیت بهتر، به صورت بلند مدت و همه جانبه فکر کنند و آینده‌نگر باشند، همچنین باید منافع شخصی، گروهی و سازمانی را در گروه منافع عمومی و مردم ببینند و از نگاه‌های سلیقه‌ای پرهیز کنند.

وی اظهار کرد: شورا‌های اسلامی باید نسبت به افزایش قیمت مسکن و اجاره‌ها حساس باشند و در کنار سایر متولیان مسکن، در زمینه تامین مسکن نیازمندان تلاش کنند و در این راستا نیز با داشتن روحیه تعامل، تعاون و همکاری بیش از پیش، داشتن قاطعیت و شجاعت در حفظ بیت المال، اعمال حداقل افزایش در عوارض، صدور پروانه و امور ساخت و ساز برای جلوگیری از بروز التهاب در بازار مسکن فعالیت مستمر داشته باشند.

رحمتی، گردشگری را مردمی‌ترین بخش صنعت دانست و گفت: برنامه‌ریزی برای مقوله گردشگری و بوم گردی، نشاط عمومی و ورزش همگانی و قهرمانی، ارایه مشوق‌های مورد نیاز در کنار مشوق‌های قانونی در طرح جوانی جمعیت، نهادینه کردن شفافیت مالی و پاسخگویی در شورا‌ها و شهرداری ها، هویت بخشی به بخش‌ها و روستا‌ها و زیباسازی محیطی و معماری شهری با استفاده از نماد‌های ملی و استانی ضروری است.

وی تصریح کرد: شورا‌های اسلامی باید فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی برای جوانان و نوجوانان برای مقابله با توطئه و خباثت‌های دشمنان را برنامه‌ریزی کنند، همچنین شورا‌ها باید برنامه‌های ویژه برای نقش آفرینی بانوان در نظام اداری، مدیریتی و توانمندسازی روستاییان با محوریت جذب سرمایه گذار برای تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید ارائه کنند.

وی به نقش اساسی و تعیین کننده مردم در اداره جمهوری اسلامی تاکید کرد و افزود: امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و شهدا درصدد حاکمیت و نقش تعیین کننده مردم در سرنوشت خود بودند که در این راستا نیز اراده مردم از رهبری تا شورا‌های روستا حاکم است و این بزرگ‌ترین پدیده و دستاورد این نظام و انقلاب اسلامی است.

 استاندار آذربایجان‌شرقی، عملکرد مسئولان را حافظ دستاورد مردم سالاری دینی و انتخابات دانست و افزود: امروزه بزرگ‌ترین حامی مردم سالاری در عالم واقعی نظام جمهوری اسلامی ایران است در حالیکه کشور‌های غربی دم از دموکراسی می‌زنند.

وی به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: فرمانداران، شورا‌ها و هر فردی که دارای تریبون و نقش تاثیرگذاری بر مردم دارد باید مانند دور اول انتخابات مردم را برای انتخاب اصلح‌ترین و بهترین نماینده از حوزه‌های انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، شبستر و میانه دعوت کنند.
جبارعلی ذاکری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز به توسعه و بهره‌گیری از سامانه‌ها برای پیشبرد اهداف تاکید کرد و گفت: طرح هادی توسعه مناطق روستایی و شهری تدوین شده است ولی در اجرا به مشکل برمی‌خورند و دلیل این امر این است که با طرح‌های جامع تفصیلی پیش نمی‌رویم و در این راستا با بهره‌گیری از سامانه‌ها می‌توانیم این مشکلات را حل کنیم و امیدواریم امسال شاهد راه‌اندازی آن باشیم.

داوود عباسی، فرماندار شهرستان مرند نیز در این همایش به نگاه تحولی مدیریت و موضوعیت امورات استانی در نگرش و فرآیند‌ها تاکید کرد و گفت: امروزه در روستا نگاه تولیدی به مصرف کننده تغییر پیدا کرده که ما باید این نگرش را تغییر دهیم.

وی به اجرایی طرح تکام در روستا‌ها تاکید کرد و افزود: دغدغه همه فرمانداران و دهیاران آماده‌سازی زیرساخت‌ها و اجرای طرح تکام است که موجب پیشرفت و توسعه شهر و روستا‌ها می‌شود.

وی تصریح کرد: کوچ معکوس به روستا‌ها که باید زیرساخت‌های زیرساختی از جمله مدارس و مسائل بهداشتی مهیای این امر باشد.

وی به وحدت و همدلی شورا‌های شهر و روستا تاکید کرد و گفت: شورا‌های یکپارچه و همدل با همدلی، همراهی و هم‌زبانی توان توسعه، پیشرفت و آبادانی شهر و روستا‌ها را خواهند داشت.


در پایان این مراسم از شورا‌های برتر استانی تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • شوراها رکن مردم سالاری و از برکات نظام اسلامی هستند
  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • شوراها به‌عنوان نماد مردم سالاری تقویت شوند
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • شوراها از ارکان مردم‌سالاری دینی هستند