Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله علم الهدی در انتقادات شدیدی از سخنان اخیر روحانی گفت: حواله دادن سیل چندمیلیونی مردم که در حمایت از نظام بر خواستند و عکس رهبری در دست دارند به رفراندوم، در ذهن تداعی می‌کند شما طرفدار مردم‌سالاری سکولارید، طرفدار مردم‌سالاری دینی نیستید.

 به گزارش عصرایران به نقل از سایت علم الهدی، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد ظهر امروز در خطبه دوم نماز جمعه اظهار کرد:

- رسانه‌های داخلی وابسته به دشمن، خط استهزا و تمسخر قران پیش گرفتند

 -  دیدید چگونه کفار از این قدم‌های شما به غیظ درآمدند، این آیه قرآن و این هم مصداق آیه قرآن؛ بعضی از جریان‌ها، سایت‌ها و رسانه‌های داخلی وابسته به دشمن، این‌که میگویم وابسته به دشمن، احتمال نیست، ظن نیست و یقین است، شاهد من نیز مطلبی که بیان کردم، شروع کردند مطلب را مسخره کردن، آیه قرآن را استهزا کردن، نه آیه را نوشتند، نه معنای آیه را نوشتند، گفتند فلان کس گفته قرآن گفته راهپیمایی 22 بهمن ثواب است، آیا زمان پیغمبر راهپیمایی 22 بهمن بوده؟!

-  درحالی‌که من آیه قرآن را خواندم، معنا کردم، مصداق آیه را مشخص کردم، روی کره زمین تنها راهپیمایی که کفار به غیظ می‌آیند، این راهپیمایی است؛ این سایت‌های وابسته آمدند این را به حالت استهزا نوشتند، صدای استعماری انگلیس، بی‌بی‌سی به نقل از این‌ها قضیه را بازنشر داد و این‌که می‌گویم این‌ها وابسته هستند و جریانات سیاسی آنان وابسته به دشمن است، دشمن می‌خواهد انقلاب و نظام ما را از قرآن و دین جدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 - دشمن می‌خواهد بگوید انقلاب و نظام به دین و قرآن ربط ندارد، شما مردم به خاطر دین پای نظام و انقلاب ایستادید، این به دین و نظام ربط ندارد، وقتی یک نفر آیه قران می‌خواند، به آیه قرآن استشهاد می‌کند که حمایت مردم روز 22 بهمن در راهپیمایی، این آیه قرآن دقیقاً دلالت دارد بر عبادت، آن‌وقت آنان مسخره می‌کنند و آن‌قدر شیطان هستند که خود آیه و معنای آن را نمی‌گویند، این شیطنت‌ها دلالت می‌کند این جریان‌های سیاسی که این سایت‌ها را دارند، برای رسیدن به قدرت در این مملکت و دست دادن با دشمن‌های خدا، پای همه‌چیز ایستادند و حاضرند قران را هم انکار کنند، تا به اینجا ایستادگی دارند درحالی‌که من آیه قرآن خواندم.

-  اگر مرد بودید آیه قران را می‌نوشتید و بعد می‌دیدی دلالت دارد یا ندارد؛ بعضی آقایان گفتند شما گفتی نص صریح درحالی‌که این دلالت استشهادی قران است؛ بنده نص گفتم، مقصود از نص گفتن، معنای نص در مقابل ظهور نیست که یک اصطلاح اصولی را در نماز جمعه برای مردم بیان کنم، منظور معنای لغوی نص است؛ کتاب المنجه که کتاب متداول لغوی عربی در دست همه است، نص را به معنای «اظهار» معنا می‌کند، هر اظهاری را می‌گوید نص.

 - استناد بی‌بی‌سی به رسانه برخی جریان‌های سیاسی مایه بدبختی است

-  برحسب اظهار قرآن دلالت دارد بر این‌که راهپیمایی 22 بهمن عبادت است، این ناپاکان وابسته به دشمن که می‌خواهند انقلاب ما را از قرآن و نظام را از اسلام جدا کنند و مردم با انگیزه دینی سراغ انقلاب و اسلام نیایند، بر ضد آیه قرآن حرف می‌زنند، استدلال و استشهاد به آیه قرآن را دست می‌اندازند و بعد بی‌بی‌سی می‌آید حرف این‌ها را بازنشر می‌کند، مایه بدبختی است که بعضی مسائل از خارج به داخل وارد می‌شود و رسانه‌های آنان وابسته آنان در داخل دیکته خارجی را در داخل بازنشر می‌دهند اما خباثت آن‌قدر بالا گرفته که این‌ها مطلب می‌گویند، انگلیس استعمارگر در صدای بی‌بی‌سی خودش حرف این‌ها را بازنشر می‌کند.

-  شما که در 40 سال این‌قدر حمایت کردید، ببینید چه خطراتی نظام و انقلاب ما را دارد تهدید می‌کند؛ برادران، آنچه دشمن به نتیجه رسیده این است که دینی بودن و اسلامی بودن این نظام شما مردم را وابسته کرده و تا زمانی که شما به این نظام و انقلاب وابسته هستید نمی‌تواند کاری کند و باید کاری کند که دینی بودن و اسلامی بودن انقلاب و نظام از بین برود؛ شما دیدید در 22 بهمن، حرف شما بود، اظهاراتی بود که پخش کردند، مردم از زندگی‌شان شکوه داشتند، از مشکلاتشان شکایت داشتند، مشکلات معیشتتی و زندگی شکایت داشتند اما درعین‌حالی که از مشکلات خودشان شکایت داشتند، درعین‌حال می‌گفتند برای حمایت از نظام آمدیم.

-  با وجود مشکلات، مردم پای نظام و انقلاب ایستادند. اگر از مشکلاتشان شکایت دارند، از مدیریت‌های مختلفی که در این نظام هست نتوانسته مشکل مردم را حل کند و معیشت مردم را درست کند، از چه چیز این نظام می‌خواهند دفاع کنند؟ جز از دینی بودن و اسلامی بودن نظام؟ جز این‌که نظام به دین و اسلام وابسته است؟ مردم به خاطر دینی بودن و اسلامی بودن این نظام از آن حمایت می‌کنند حتی کسانی که ظاهر اسلامی نداشتند، آنان می‌گفتند ما در زندگی‌مان مشکل داریم ولی برای حمایت از نظام آمدیم، شاید ظاهر اسلامی نداشتند اما عاطفه دینی و عشق به اهل‌بیت داشتند، برحسب عاطفه دینی‌شان آمدند و حمایت می‌کردند.

 - شما در تمام راهپیمایی، بالادست مردم فقط عکس امام و رهبری دیدید، مردم این‌ها را برای دینشان می‌خواهند، برای اسلام و وابستگی به اهل‌بیت پیغمبر می‌خواهند.

 -  در راهپیمایی مشهد عکس‌هایی از مقام معظم رهبری در بین مردم یکسان و یکنواخت منتشر بود، بررسی کردم این عکس‌ها را، فکر کردم یک نهادی این عکس‌ها را منتشر کرده، شورای هماهنگی تبلیغات، سازمان تبلیغات یا اداره ارشاد، پرسیدم این عکس‌ها را چه کسی پخش کرده در این تیراژ یکنواخت در دست مردم؟ معلوم شد این عکس‌ها را یک تشکل مردمی امربه‌معروف و نهی از منکر خودشان بین مردم پخش کردند، مردم آمدند پس مردم این رهبری و این نظام وابسته به رهبری را می‌خواهند.

 - ملاک خواستن مردم مسئله رهبری نظام است، مسئله دینی بودن و اسلامیت این نظام و انقلاب است آن‌وقت در میان مردم بحث از مردم‌سالاری سکولار غلط است، ما مردم‌سالاری دینی داریم یعنی مردم به اقتضای دینشان، آمدند پای این نظام 40 سال ایستادند، آنجای یکه بنای شهادت است خون می‌دهند، آنجایی که بنای دست‌وپا دادن است جانباز می‌شوند، آنجایی که بنای مقابله با فتنه و توطئه دشمن است، مرد و مردانه به میدان می‌آیند، کار یک روز و دو روز نیست، کار 40 سال است که مردم ما انجام می‌دهند.

 - حرف از رفراندوم در اجتماع میلیونی، تداعی‌کننده نگاه «مردم‌سالاری سکولار» است

 - مردم دین می‌خواهند و رهبری دینی در این نظام می‌خواهند، این رهبری را قبول دارند، شما مردم را به اصل 59 قانون اساسی حواله می‌دهید؟ اصل 59 قانون اساسی می‌گوید در مسائل بسیار مهم اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و فرهنگی، با درخواست دوسوم نمایندگان مجلس، به آراء عمومی مراجعه می‌شود، شما می‌آیید در سیل جمعیت چندمیلیونی، اصل 59 را به رخ مردم می‌کشید و رفراندوم مطرح می‌کنید؟! مردمی که عکس رهبر بالای دستشان است، نظامی که محورش رهبری است، کنار اصل 59 قانون اساسی، اصل 57 قانون اساسی قبل از اصل 59 است که می‌گوید «قانون اساسی را بر قوای حاکم در جمهوری اسلامی ایران عبارت‌اند از قوه مقننه، مجریه و قوه قضاییه که زیر نظر ولایت مطلقه امر و امامت امت طبق اصول و قوانین اعمال می‌گردد».

 -  فرمان رفراندوم از اختیاران ولی‌فقیه است. سه قوه حاکم‌اند و زیر نظر ولایت امر و ولی‌فقیه هستند، رهبری و ولی امر است و حجت امام زمان در این کشور محور است، همه مشکلات، عقده‌ها و گره‌های سردرگم مدیریت نظام را چه در سیاست داخلی و خارجی، رهبر حل می‌کند و می‌گشاید، شما مردم را به اصل 59 قانون اساسی و رفراندوم حواله می‌دهید؟

در اصل 110 قانون اساسی، فرمان همه‌پرسی و رفراندوم هم از اختیارات ولی‌فقیه و ولی امر است، این هم به او مربوط است، واقعاً در این سیل چندمیلیونی که در حمایت از نظام بر خواستند، سردستشان هم عکس رهبری است، در این سیل جمعیت، مردم را به رفراندوم حواله دادن، می‌دانید در ذهن‌ها چه چیز تداعی می‌کند؟ در ذهن تداعی می‌کند شما طرفدار مردم‌سالاری سکولارید، طرفدار مردم‌سالاری دینی نیستید.

 - برای خوشایند اقلیت لائیک، اکثریت دین‌خواه را نادیده نگیرید

- عزیزان مسؤول ما هم بدانند اساس این نظام و انقلاب را به خاطر خوشایند یک اقلیت لائیک بی‌دین وابسته به غرب به باد اشکال، حمله و تظاهر نگیرند؛ این خیل جمعیت چندمیلیونی که به پاس دین و اسلام و قرآن در خیابان‌ها راه افتادند، نادیده نگیرند به خاطر خوشآیند یک اقلیت لائیک ضدانقلاب، یک‌جوری حرف بزنند که او خوشش بیاید.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۹۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصول اساسی نظام «مردم محوری» است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری بعد از ظهر پنجشنبه در همایش شوراهای اسلامی گیلان ضمن تبریک این روز به شوراهای شهر و روستای استان اظهار کرد: آنچه انقلاب را متمایز می‌کند این است که اهداف و آرمان‌ها و پیام‌های انقلاب همواره مهم بوده و پابرجاست.

جعفری با تاکید بر اینکه مردمی بودن و مردم محوری از ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران بوده است، تصریح کرد: افتخار جمهوری اسلامی از اول تا به امروز این است که متکی به آرای مردم است.

وی با بیان اینکه توسعه متوازن با توسعه روستاها اتفاق می‌افتد، افزود: اگر توسعه در روستاها اتفاق نیفتد منجر به مهاجرت و افزایش حاشیه نشینی می‌شود اما آنچه که امروز در جمهوری اسلامی ایران مشهود است این بوده که حکمرانی باید بر پایه مردمی باشد لذا مردم محوری اصول اساسی نظام است.

جعفری با بیان اینکه بهترین مدل برای حکمرانی روستایی و شهری ترکیبی و توسعه مردم پایه است، ادامه داد: تشکیل شوراها نقطه عطفی در توسعه نظام بوده و اعضای شوراها توانسته‌اند تمام وقت و بدون چشمداشت در منطقه خود فعالیت کنند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گیلان بیان کرد: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری انتخابات شوراها گام اساسی در راستای حل مشکل کشور بوده که تحقق این مهم در تعامل و همکاری انجام می‌شود.

کد خبر 6095186

دیگر خبرها

  • مهدوی: نامه تشکل ها به رهبری موضوع جدیدی نیست
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است