Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-03@02:50:09 GMT

روحانی در نماز جمعه حیدرآباد هند چه گفت؟

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۲۹۷۳۵

روحانی در نماز جمعه حیدرآباد هند چه گفت؟

رکنا: رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهی جز وحدت و اتحاد همه مسلمانان جهان در سراسر گیتی وجود ندارد ، گفت: اگر مسلمانان با هم متحد بودند، رئیس جمهور آمریکا جرات نمی کرد که بیت المقدس را به عنوان پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کند و اگر با هم متحد بودیم رژیم غاصب صهیونیستی جرات نمی کرد که به حقوق ملت فلسطین تجاوز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه سیاسی رکنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز جمعه در اجتماع نمازگزاران مکه مسجد حیدرآباد با بیان اینکه امروز در نماز جمعه حیدرآباد شرکت کردیم تا بگوییم صدای نوا و هدف ما در دنیای اسلام یکی است، گفت: ما مسلمانان در روز جمعه هر هفته، نماز جمعه می‌خوانیم نماز جمعه، نماز وحدت و اتحاد میان همه مسلمانان جهان است. اگر نماز جمعه ای وحدت مسلمانان را به هم بریزد و ایجاد تفرقه کند قطعا به آن هدف واقعی نماز جمعه اسلام دست نیافته است.
روحانی خاطرنشان کرد: نه تنها ما مسلمانان باید برادر باشیم و با مهربانی و رحمت با یکدیگر رفتار کنیم بلکه مسلمانان باید مایه رحمت برای همه جهانیان باشند. پیامبر اسلام (ص) تنها مسلمانان را هدایت نکرد بلکه علم و اخلاق و مسیر انسانیت را برای همه مردم جهان به ارمغان آورد.
رئیس جمهور اظهارداشت: درباره پیامبر اسلام، قران می گوید پیامبر، رحمت برای همه مردم و عالمیان بود. ما مسلمانان خیر و رحمت را برای همه مردم جهان می خواهیم. ما در دعای خود می گوییم خدایا همه فقرا را نجات بده و هر کس در جهان که در فقر و گرسنگی است خداوند او را یاری و کمک کند.
وی با بیان اینکه اگر اسلام به معنای واقعی کلمه به مردم عالم معرفی شود همه جهانیان به این دین رحمت عشق می ورزند، تصریح کرد: اگر امروز در دنیای اسلام مشکل، تفرقه و اختلاف می بنیم نشان آن است که به اسلام واقعی و مفهوم واقعی قران واقف نشده ایم و اینکه در برخی کشورهای اسلامی خشونت و اختلاف وجود دارد نشات از آن می گیرد که نسل جوان را به اسلام واقعی هدایت نکرده ایم.
روحانی افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است راهی جز وحدت ، اتحاد و برادری میان مسلمانان وجود ندارد.
رئیس جمهور تصریح کرد: برادران مسلمان ، راه نجات ما این است که همه ما، تمام مذاهب اسلامی را به رسمیت بشناسیم ما گرچه رودخانه های متفاوت هستیم اما آب همه روخانه ها از یک چشمه است و در نهایت به یک اقیانوس منتهی می شود باید آستانه تحمل خودمان را بالا ببریم و به تمام مسلمانان و انسان ها در سراسر جهان احترام بگذاریم. قران به ما می گوید شما مسلمانان باید به گونه ای رفتار کنید که برای همه جهانیان الگو شوید.قران می گوید شما مردم مسلمان باید گواه و الگو برای همه مردم جهان باشید.
رئیس جمهور تاکید کرد: دشمنان اسلام نمی خواهند ما با هم متحد باشیم اما ساختمان همین مسجد به ما می گوید که مردم این منطقه یعنی ایران و هند در تمدن ،علم و برادری در کنار یکدیگر بوده اند.
روحانی اظهارداشت: آنچه ما از آثار تمدنی در حیدرآباد می بینیم نشانه آن است که قرن ها مردم این سرزمین با مردم ایران متحد و در کنار یکدیگر بوده اند و از فرهنگ یکدیگر بهره می برده اند.
رییس جمهور با بیان اینکه مردم ایران علاقه خاصی به مردم سرزمین هند دارند و مردم هند نیز پیوند و رابطه قلبی با مردم ایران دارند، گفت: باید روز به روز رابطه این دو ملت را قوی تر کنیم و دولت ایران آمادگی دارد و امیدوارم دولت هند هم آماده باشد تا بتوانیم رفت و آمد دو ملت را از نظر روادید آنچنان آسان کنیم که به راحتی به کشورهای یکدیگر سفر کنند.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ایران اعلام می کند با توجه به منابع غنی انرژی، تامین کننده نفت و انرژی هند خواهد بود. ایران اعلام می کند که از طریق بندر چابهار، راه و مسیر ترانزیت برای دستیابی هند به آسیای مرکزی و اروپا باشد.
وی تصریح کرد: معتقدیم دو ملت بزرگ ایران و هندوستان می توانند در صنعت، کشاورزی و تکنولوژی روز، آنچنان در کنار هم باشند که منافع دو ملت بزرگ و منطقه را تامین کنند.
روحانی با تاکید بر اینکه بزرگترین نعمت خداوند امنیت است و باید ثبات و امنیت را در کشورهای خودمان و کل منطقه ایجاد کنیم، اظهارداشت: ملت ایران به همه ملتهای مسلمان کمک کرده و آماده کمک است . به ملت عراق و سوریه کمک کردیم تا از خشنوت خونریزی و جنگ نجات یابند چرا که معتقدیم در مقابل خون یک بیگناه همه مسوول هستیم و اگر یک نفر را از مرگ نجات دهیم انسانیت رانجات داده ایم.
روحانی افزود: ما از امنیت و ثبات در هندوستان در سالهای اخیر خوشحالیم و علاقه مندیم در میان همه مردم، دارای هر ایده و عقیده ای که هستند، وحدت، اتحاد و یگانگی و ثبات و امنیت برقرار باشد. مردم این سرزمین نیز گرچه دارای اعتقادات و عقاید مختلف هستند اما معنونیت برای همه ادیان و فرق در این سرزمین اهمیت دارد.
رییس جمهور گفت: درتمدن غرب هر روز در مدرسه و خیابان کشتار دسته جمعی انجام می گیرد پس تمدن مادی نمی تواند نجات دهنده باشد. ما آنهایی را که به برخی ملتهای مسلمان اجازه ویزا نمی دهند و مسلمانان را تروریسم می خوانند، محکوم می کنند مسلمانان در همه نمازها یشان نام خدای رحمان و رحیم را به زبان می آورند و زندگی آنان توام با وحدت و اخوت است.
روحانی گفت: همه دنیا بداند مهمترین سرمایه مسلمانان اخلاق است و پیامبر ما فرمود نگاه به رکوع و سجده نکنید بلکه به راستگویی، صدق و ادای امانت نگاه کنید و می گوید اسلام راستین را در صدق و راستگویی و امانت داری ببینید لذا راهی جز اخلاق پیامبر اسلام نداریم و راه نجات ما اخلاق محمدی است.
رئیس جمهور اظهارداشت: دیگران می خواهند مسلمانان را تحقیر کنند اما مسلمانان در طول تاریخ دارای عظمت، علم و تمدن بزرگ بودیم و آینده جهان هم از آن ما خواهد بود.
روحانی افزود: شیعه و سنی و فرق مختلف اسلامی یک هدف دارند و آن حرکت در مسیر آموزه های راستین پیامبراسلام است و بزرگترین وظیفه ما ایجاد مهربانی و وحدت میان انسان ها است.
رئیس جمهور گفت: امام حسین(ع) به ما آموخت که اگر کسی هم دین نداشته باشد باید آزادمرد باشد. با وجود همه دشمنی ها نسبت به اسلام ، آینده از آن اسلام و آسیا و تمدن بزرگ در پایان این قرن از آن قاره آسیا خواهد بود و ایران و هندوستان در کنار یکدیگر خواهند بود.زنده باد اسلام ،زنده باید هندوستان و زنده باد ایران.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند

آیت الله میرزا محمدحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب با تاکید بر لزوم همفکری و هم اندیشی جهان اسلام در برابر جنایات صیهونیست ها در غزه و پایان دادن به کشتار مسلمانان بی دفاع، اظهار داشت: امام صادق عليه السلام می فرماید: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله در مراسم مناى حجّة الوداع، در مسجد خيف، خطبه ايراد فرمود و ابتدا حمد و ثناى الهى گفت و سپس فرمود : سه كار است كه دلِ هيچ مرد مسلمانى نسبت به آنها خيانت و نا راستى روا نمى دارد؛ خالص گردانيدن عمل براى خدا و خيرخواهى و صداقت نسبت به پيشوايان مسلمانان و همراهى با جماعت آنان، زيرا دعوت و رسالتشان، آنها را از هر سو در ميان گرفته است.

وی در ارتباط با حدیث مذکور توصیحاتی ارائه نمود و بیان کرد: خداوند متعال شاد و خرم کند بنده ای را که به خداوند نظر کند و بنده ای که سخن مرا بشنود و در گوش خود قرار بدهد و برساند به کسی که این حدیث را نشنیده است.

وی عنوان کرد: اول اخلاص در عمل برای رضای خدا ، دوم خیرخواهی کسانی که در امامت و راس امور قرار می گیرند، از امام معصوم و دیگران که جانشین او هستند و جز به جز افراد مردم به مانند استانداران ، فرماندهان جنگ ، اقتصاد و اختیارداران سیاست که باید خیرخواه باشند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سوم جماعت عامه مسلمین و مومنین را استوار کرده و همراهی جماعت کنیم؛ التزام و ملتزم به جماعت باشیم و کسانی که جمعی را دارند و اجتماع بزرگی را تشکیل داده اند، در واقع عمده جماعت مسلمین باید یک ید واحده باشند و آن را حفظ کنند.

وی با اشاره به شرایط حساس منطقه، اظهار داشت: از همگان دعوت می شود که به یکدیگر بپیوندیم؛ همه مسلمین برادر یکدگیر هستند و خون های آنان مساوی است، مسلمان باید فدای مسلمان شود و یا هر دو فدای اسلام شوند، نه آنکه شاهد درگیری و خونریزی مسلمان توسط صهیونیست های جنایتکار باشیم و این غیر قابل قبول است.

وی در پایان تاکید کرد: ارتباط ، همدلی و با هم بودن گاها برای تصمیم گیری و سست نشدن، یک امر ضروری برای پیشرفت هر جامعه ای است و از این رو باید از جنگ ها، تنش ها ، بالا و پایین کردن های بی ملاک و  بی معنا پرهیز نمود، فلذا احترام به اندیشه های یکدیگر ولو به مصلحت فردی نباشد باید مورد توجه قرار گیرد.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • اقامه نماز جمعه در همه شهر‌های گیلان
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • برپایی ۵ میز خدمت در نماز جمعه ارومیه
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • عملیات وعده صادق شمشیر زهرآگین بر قلب دشمن نشست
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان