Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوشتن استشهاد برای بیان درخواست ها از سوی مردمی که صدایشان به جایی نمی رسد، گویا دیگر عادی شده و کم توجهی و شاید توجه نکردن مسئولان به مطالبات مردمی عادی تر! تا جایی که حتی هنوز پس از گذشت 11 سال به مطالبه عمومی مردم یک روستا در این شهرستان توجهی نشده است و آنان از آلودگی اراضی کشاورزی خود به زباله های شهری گلاه مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ رعایت حقوق شهروندی وتوجه به مطالبت مردمی، موضوعی است که تنها در همایش ها قرار است در بوق و کرنا شود و در عمل آن چنان که باید رعایت نشده است.

نوشتن استشهاد برای بیان درخواست ها از سوی مردمی که صدایشان به جایی نمی رسد، گویا دیگر عادی شده و کم توجهی و شاید توجه نکردن مسئولان به مطالبات مردمی عادی تر! تا جایی که حتی هنوز پس از گذشت 11 سال به مطالبه عمومی مردم یک روستا در این شهرستان توجهی نشده است.

ورود زباله های شهری و فاضلاب های سمی به اراضی و باغات یک روستا

در بخشی از گلایه مندی های اهالی روستای رودآور که در قالب تهیه یک استشهاد تهیه شده، آمده است که با توجه به اینکه جدول فاضلاب شهری واقع در انتهای بلوار شهید اشرفی اصفهانی پایین نیروگاه برق ختم به جوی آب و مزارع کشاورزی می شود، ورود زباله های شهری و فاضلاب های سمی به اراضی و باغات هر ساله خسارات فراوانی به این قشر زحمت کش وارد می کند.

ورودی شهر، ویرانه ای از زباله ها!/گلایه های 11 ساله یک روستا از عدم توجه مسئولان

در بخشی دیگر از این استشهادنامه عنوان شده که با توجه به اینکه محل مورد نظر ورودی شهرستان است و چهره وروی شهر را به ویرانه تبدیل کرده، از سال 1385 تاکنون درخواست های فراوانی به شهرداری، دفتر نماینده و فرمانداری ارسال کرده ایم، یک بار هم موضوع در شورای حل اختلاف شهرستان مطرح شده اس و نظریه کارشناس دادگستری این موضوع را تأیید کرده است.
اما متأسفانه تاکنون هیچ اقدام عملی از سوی ارگان های دولتی برا حل این مشکل انجام نشده و ما هر ساله متحمل هزینه های سنگینی برای پاک سازی مزارع و خارج کردن جوی های آب می شویم.

در انتهای این استشهاد محلی اهالی روستا با امضای آن مهر تأییدی برای ارائه مطالبات خود از مسئولان اجرایی شهرستان زده اند، باشد که آنانی که پشت تریبون های مختلف حرف از حل مشکلات مردمی می زنند، اینجا در مقام عمل وارد شوند و به درد و دل های 11 ساله اهالی یک روستا توجه بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۱۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌

ایسنا/ایلام مدیرکل بحران استانداری ایلام با تأکید بر ارائه خدمات به اهالی روستای «تختان» دهلران که بر اثر سیل دچار خسارت شده‌اند، گفت: رفع آسیب های زیرساختی به روستاهای تختان و خربزان دهلران در حال انجام است.

«مجید بگلریان» در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار کرد: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی گفت: رفع سریع آسیب های زیرساختی در حوزه های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان افزود: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعی‌تر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو.تی.ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، خاطرنشان کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

«لطیف صادقی» افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تأکید کرد: تصمیمات لازم برای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری دهلران، فرماندار ویژه دهلران با تأکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • روستای "سویرو" بانه شهری برای لک‌لک‌ها
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب