Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از اصفهان، به نقل از medicalxpress، محققان دانشگاه استنفورد گزارش دادند که موش های تزریقی با سلول های بنیادی پلورپوفتون القایی غیرفعال شده (iPSCs) پاسخ ایمنی قوی را در برابر سرطان های سینه، ریه و پوست آغاز کردند. همچنین واکسن از عود بیماری در حیواناتی که تومورها برداشته شده بودند جلوگیری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار 15 فوریه در مجله سلول های بنیادی سلول منتشر شد.

iPSC ها از سلول های بالغ تولید می شوند که به صورت ژنتیکی مجددا برنامه ریزی شده اند تا بتوانند توانایی سلول های بنیادی جنینی را برای تبدیل شدن به هر نوع سلول در بدن تبدیل کنند.

در این مطالعه، ۷۵ موش نسخه ای از واکسن iPSC ایجاد شده از iPSCs دریافت کرده اند که توسط اشعه منهدم شده است. در طی چهار هفته، 70 درصد از موش های واکسینه شده به طور کامل سلول های سرطان سینه معرفی شده را رد کردند، در حالی که 30 درصد باقی مانده تومورها را به طور چشمگیری کاهش دادند. اثربخشی واکسن iPSC نیز برای سرطان های ریه و پوست مورد تایید قرار گرفت.

جوزف سیو وو، نویسنده ومحقق موسسه قلبی -عروقی استنفورد، موسسه سلول های بنیادی و رجیستری پزشکی وهمکارانش دریافتند که مقدار زیادی از آنتی ژن های موجود در iPSC ها در سلول های سرطانی وجود دارد. هنگامی که موش های آزمایشگاهی با iPSC واکسینه شدند، سیستم ایمنی بدن آنها پاسخ ایمنی به آنتی ژن های iPSCs ایجاد کرد. به دلیل شباهت های کلیدی بین iPSC ها و سلول های سرطانی، حیوانات به طور همزمان پاسخ ایمنی را علیه سرطان تولید کردند.

وو می گوید، به نظر می رسد iPSC ها “سیستم های ایمنی خود را برای ریشه کن ساختن سلول های تومور پیش می برند.”
وی ادامه می دهد: برای موثر بودن، واکسن های ضد سرطان باید یک یا چند آنتی ژن را به بدن وارد کنند که سلول های T را فعال کرده یا آنتی بادی هایی را تولید می کنند که قادر به شناسایی و اتصال آنتی ژن ها به سطوح سلول های سرطانی باشند.

به گفته آنها، یکی از بزرگترین چالش های ایمونوتراپی سرطان، تعداد محدودی از آنتی ژن هایی است که می توانند در یک زمان معین به سیستم ایمنی ارائه شوند. مطالعه استنفورد از سلولهای حیوانی خود برای ایجاد واکسن سرطانی مبتنی بر iPSC استفاده می کند که به طور همزمان چندین آنتی ژن تومور را هدف قرار می دهد. با استفاده از تمام iPSC ها، نیاز به شناسایی آنتی ژن مطلوب برای هدف خاص بوده و نوع خاصی از سرطان حذف می شود.

وو می گوید: “ما سیستم ایمنی بدن را با تعداد بیشتری از آنتی ژن های توموری که در iPSC ها یافت شده است ارائه می دهیم، و این باعث می شود رویکرد ما کمتر برای ریزش از طریق سلول های سرطانی حساس باشد .” محققان همچنین iPSC ها را با تقویت ایمنی – یک قطعه DNA باکتریایی به نام CpG ترکیب می کنند که در آزمایشات انسانی ایمن است. انکولوژیست استنفورد و رونالد لووی، همکار نویسنده پیش از این، CpG را عامل اصلی مبارزه با تومور می دانست.

در آینده، پوست یا سلول های خونی بیمارمی تواند به iPSC دوباره برنامه ریزی و به عنوان یک واکسن ضد سرطان یا به عنوان یک تقویت کننده پس از جراحی، شیمی درمانی یا پرتودرمانی به کار گرفته شود.
وو می گوید: “آنچه بیشتر ما را شگفت زده کرد، اثربخشی واکسن iPSC در باز شدن سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن سرطان بود.  “ رویکرد بالینی می تواند پتانسیل جلوگیری از عود مجدد تومور یا هدف قرار دادن متاستازهای غیر قابل دسترس را داشته باشد.”

انتهای پیام/

معصومه صادقی

https://medicalxpress.com/news/2018-02-stem-cell-vaccine-immunizes-lab.html

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۵۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان