Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: نبود دارو در مناطق زلزله زده کرمانشاه باید رسیدگی شده و با مدیریت مشکلات مالی و جبران هزینه ۲۱ میلیاردی دارو، نسبت به بهبود وضعیت سلامت مردم اقدام شود.

طاهر موهبتی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان در خصوص رسیدگی به وضعیت مردم زلزله زده کرمانشاه گفت: وسعت زلزله کرمانشاه بسیار زیاد بوده و ۷ شهرستان این استان را با حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر شرایطی حفظ سلامت مردم از اهمیت بالایی برخوردار بوده و کمترین بی مبالاتی در این زمینه می‌تواند مشکلات ساز شود؛ بنابراین نبود دارو و تجهیزات در مناطق زلزله زده کرمانشاه لطمه به حوزه سلامت مردم تلقی شده و نباید نسبت آن بی توجه بود.

وی افزود: در شرایط کمبود منابع مالی، مدیریت هزینه‌ها شرط اساسی رفع مشکلات است که این امر با تشکیل کمیته‌های تنظیم بودجه در دانشگاه و بیمارستان‌ها تاحدی ممکن می‌شود بنابراین در مدیریت هزینه‌ها نباید اجازه دهیم به مردم و اقشار آسیب پذیر فشار وارد شود که این امر با کنترل هزینه‌های اضافی و غیر ضروری ممکن می‌شود.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت خاطر نشان کرد: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در سال‌های ۹۵ و ۹۶، ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی دارویی دارد که این اتفاق خود یک معضل بزرگ مالی برای استان است. در این شرایط افزایش میزان بدهی دانشگاه به بازنشستگان و رسیدن به مبلغ حدود ۵۰ میلیارد تومان از دیگر معضلات مالی محسوب می‌شود که با همکاری بیمه سلامت بخشی از مطالبات این دانشگاه پرداخت شده، اما هنوز از نظر پرداخت‌های پرسنل، کارانه‌ها و بازار مشکلات وجود دارد.

وی در ادامه اذعان داشت: ما مشکلات کرمانشاه و آسیب‌های زلزله به مردم این منطقه را درک می‌کنیم و با نگاه خاص به مشکلات این منطقه، از هیچ کمکی به مردم زلزله زده دریغ نخواهیم کرد بر این اساس پرداختی‌های مربوط به زلزله را در ارجحیت‌های برنامه بیمه سلامت قرار داده ایم و نباید اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان مناطق زلزله زده استان را نادیده گرفت.

موهبتی اظهارداشت: به دلیل وقوع جنگ تحمیلی، جغرافیای منطقه دچار تغییر شده است به عنوان مثال قصر شیرین که عنوان دومین شهرستان از نظر جمعیت دارای اهمیت بود، وضعیت قبلی خود را از دست داده و توزیع جمعیت به سمت مرکز، به یک مشکل برای استان تبدیل شده است که خدمات رسانی دانشگاه علوم پزشکی را با مشکلات زیادی همراه کرده است.

وی در پایان گفت: وقوع زلزله در کرمانشاه ۲۱ میلیارد تومان هزینه دارو برای دانشگاه علوم پزشکی و پرداخت به تمام بیمارستان‌های دانشگاهی، سپاه، ارتش و سایر مراکز داشته است که به منظور مداوای مردم مناطق زلزله صرف شده است؛ بنابراین جبران اینگونه هزینه‌ها نیاز به مساعدت وزارت بهداشت و بیمه‌ها دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا

دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری