Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه، 27 بهمن‌ماه گفت: مدتی است که طرح تقسیم استان سیستان و بلوچستان از سوی دو تن از نمایندگان این استان در مجلس مطرح شده است که ما آن را به نفع مردم و منطقه نمی‌دانیم.
وی ادامه داد: وزیر کشور نیز این طرح را به نفع استان نمی‌دانند و در دولت هم تمایلی به این تقسیم وجود ندارد، با این‌حال برخی نمایندگان استان در مجلس بر اجرای این طرح اصرار دارند، البته سایر نمایندگان نیز مخالفت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه اهل سنت زاهدان بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان یکی از استان‌های مطرح کشور است و سیستانی و بلوچ سال‌هاست که بدون هیچ گونه تنش در کنار هم زیسته‌اند، لذا این تقسیم‌بندی‌ها نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه وجاهت استان را هم از بین می‌برد.
وی افزود: این‌که ما بگوییم از دوراهی زابل به بالا، استان «سیستان» بشود، زاهدان با خاش و سراوان یک استان بشود، ایرانشهر را با چند شهر دیگر به یک استان و چابهار را به «استان ساحلی» تقسیم کنیم، به صلاح نیست.
مولوی عبدالحمید اظهار کرد: اجرای این طرح در دیگر استان‌ها نیز چندان تأثیری نداشته و ما تجربه داریم استان‌هایی که تقسیم شده‌اند شاهد هیچ تاثیر مثبتی در خود نبوده‌اند، بلکه علاوه بر اینکه بافت‌های جمعیتی موجود را به‌هم زده است، اوضاع‌شان نیز به همان حالت قبلی باقی مانده ‌است.

وی افزود: مردم سیستان و بلوچستان دارای مشکلات بسیاری از جمله بیکاری و بسته بودن مرز رنج می‌برند، در حالی که اگر مرزها باز باشند و از معادن و سایر استعدادهای استان در جهت اشتغالزایی استفاده شود، مشکلات استان برطرف خواهد شد.
مدیر دارالعلوم اهل سنت زاهدان بیان کرد: از نمایندگان استان می‌خواهیم تا بجای پیگیری طرح تقسیم استان، برای حل مشکلات مردم از طریق اقداماتی مانند اشتغال‌زایی و اختصاص اعتبارات بیشتر تلاش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان

به گزارش صدای ایران از خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،  سجادی با عنوان اینکه غرق شدگی در بخش مهرگان شهرستان سراوان عصر سوم اردیبهشت ماه گزارش شد، افزود: با توجه به وقوع سیلاب و بسته شدن راه‌ها، بلافاصله یک تیم امدادی از مرکز اداری جمعیت هلال احمر شهرستان سراوان با تجهیزات سیلاب به منطقه اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: به دلیل شدت سیلاب در منطقه پس از گذشت ۲۰ ساعت تلاش مستمر نیرو‌های امدادی و با فروکش کردن آب در منطقه پیکر ۲ کودک ۱۰ و ۱۳ ساله در رودخانه ماشکید پیدا و تحویل عوامل قضایی و انتظامی شد.

دیگر خبرها

  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان