Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قشم - ايرنا - استاندار هرمزگان گفت: اجراي پل خليج فارس مشکلات زيست محيطي ايجاد مي کند و جنگل هاي حرّاي قشم را تحت تاثير قرار مي دهد.

به گزارش ايرنا، فريدون همتي شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران افزود: گل و لايي که به همراه مدّ دريا وارد جنگل حرا مي شود در هنگام جذر از جنگل خارج مي شود، اما اگر پل خليج فارس اجرا شود اين گل و لاي پشت پل باقي مي ماند و در دراز مدت براي جنگل هاي حرّا مشکل ايجاد مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طرح جامع شبکه ارتباطي خليج فارس به طول 2 هزار و 200 متر مشتمل بر پل، راه آهن، اتوبان و اسکله در صورت تکميل جزيره قشم را از بندر لافت به بندر پهل در سرزمين اصلي متصل خواهد کرد.
استاندارهرمزگان ادامه داد: البته احداث پل خليج فارس نقاط مثبت و منفي مختلفي دارد که در حال بررسي براي تعيين تکليف آن جهت اجرا و يا جايگزيني با راه هاي ديگر از جمله تونل زيرزميني است.
همتي تصريح کرد: به نظر مي رسد حفظ وضع موجود براي زيبايي جزيره قشم بهتر است و بايد براي رفت و آمد خودرو ها، راه حل هاي ديگري را مانند افزايش نقاط تردد پيدا کرد.
وي افزود: به همين منظور براي سال جديد تمهيداتي براي افزودن تردد خودرو از طريق اسکله شهيد باهنر بندرعباس اتخاذ مي شود تا ترافيک در 2 نقطه توزيع شود.
استاندار هرمزگان ادامه داد: با توجه به نزديکي سال جديد و افزايش گردشگران داخلي به جزيره قشم، به فرمانداري شهرستان هاي خمير و قشم و نيز سازمان منطقه آزاد قشم ابلاغ شد تا براي فراهم کردن رفاه بيشتر مردم تدابيري بينديشند.
وي گفت: البته بخشي از مسائل به شرايط دريا مربوط مي شود و در جذر و مد محدوديت هايي براي تردد به وجود مي آيد که مسافران و گردشگران بايد با صبر بيشتر با مسئولان همکاري کنند، با اين وجود بايد براي رفاه حال مسافران امکاناتي در بندرهاي لافت و پهل ايجاد شود.
همتي گفت: تقاضاي مردمي براي الحاق هرمز به بندرعباس وجود دارد اما هنوز در عمل اقدامي صورت نگرفته است، با اين حال بايد به دنبال تحقق خواسته هاي مردم بود.
شهرستان قشم شامل جزيره هاي قشم، هرمز، هنگام و لارک با حدود 150 هزار نفر جمعيت در جنوب استان هرمزگان واقع است.
7500 /6048
خبرنگار : حسين آزادمنجيري ** انتشار :خليل تنيده
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه دوم خراسان رضوی در پایش‌ های زیست محیطی کشور

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: این استان با انجام هفت هزار و ۸۰۰ نوبت پایش زیست محیطی، رتبه دوم کشور را پس از استان تهران در این زمینه کسب کرده است.   مهدی اله پور افزود: این پایشهای نظارتی در حوزه‌ های مختلف آب و فاضلاب، خاک، هوا و پسماند استان خراسان رضوی انجام شده است.   وی ادامه داد: از این تعداد پایش نظارتی محیط زیستی انجام شده در خراسان رضوی، چهار هزار و ۷۵ بازدید، از سوی کارشناسان حفاظت محیط زیست استان و سه هزار و ۷۲۶ نوبت بازدید در قالب برنامه خود اظهاری از آزمایشگاه های معتمد سازمان حفاظت محیط زیست، صورت گرفته است.   مدیر کل محیط زیست خراسان رضوی اظهار کرد: این بازدیدها منتج به صدور ۲ هزار و ۱۸۰ فقره اخطاریه محیط زیستی برای منابع و صنایع آلاینده در جهت رفع آلودگی شده است که طبق آن پارسال هزار و ۴۳۴ مرکز آلاینده شناسایی و در فهرست مراکز آلاینده استان قرار داده شده است.   اله پور گفت: از عمده دلایل افزایش شناسایی منابع آلاینده و صدور اخطاریه‌ها، هدفمند تر شدن بازدیدها با اولویت منابع دارای آلایندگی، تشدید نظارتها، توجه به حفظ کیفیت منابع آبی، توجه به پایش واحدهای خدماتی، معدنی و تغییرات دستورالعمل اجرایی ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده است.   ۲۰ درصد گستره ۱۱۷ هزار و ۷۶۹ کیلومتر مربعی خراسان رضوی زیر پوشش اداره‌ کل حفاظت محیط زیست این استان قرار دارد.   مساحت زیستگاههای طبیعی و وحوش در خراسان رضوی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار است.   خراسان رضوی دارای ۴۱ منطقه چهارگانه و شکار ممنوع شامل ۲۸ اثر ملی طبیعی، پارک ملی، پناهگاه حیات وحش، مناطق حفاظت شده و ۱۳ منطقه شکار ممنوع است.   حدود ۸۰ گونه پستاندار، ۲۸۵ گونه پرنده، ۲ گونه دوزیست، ۶۸ گونه خزنده و ۲۴ گونه ماهی در طبیعت خراسان رضوی زیست می‌کنند.   گونه‌ های شاخص حیات وحش این استان شامل بز وحشی، قوچ، گوسفند وحشی، آهو، پلنگ، یوزپلنگ، گرگ، کفتار و انواع پرندگان از قبیل پرندگان شکاری، هوبره و کبک است.

دیگر خبرها

  • صداوسیما بازوی توانمند توسعه کیش
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در سال گذشته
  • اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان
  • کشف و جمع آوری تورهای متخلفین صید غیرمجاز در تالاب نوروزلو میاندوآب
  • ۲۰ درصد پسماندهای خانگی پلاستیک‌ است
  • کسب رتبه دوم خراسان رضوی در پایش‌ های زیست محیطی کشور
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد
  • افزایش شاخص‌های زیست محیطی در ارتفاعات شیراز
  • دستگیری ۸۷ متخلف زیست محیطی در استان قزوین
  • موضوع امسال روز زمین چه خواهد بود؟