Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، شرق نوشت: درحالي‌كه هفته گذشته سايت انتخاب خبري مدعي شده بود حزب مؤتلفه دچار انشقاق شده است و طيف جوان اين حزب به حمايت از ميرسليم خواستار بركناري رهبري فرتوت اين حزب شده‌اند اما روابط عمومي اين حزب با انتشار اطلاعيه‌اي، اين خبر را دروغ دانست.
در اطلاعيه‌اي كه منتشر شده، آمده است: «هيچ‌گونه دودستگي و انشقاق وجود ندارد و حزب مؤتلفه اسلامي به عنوان يک حزب پويا و با نشاط فعاليت عادي خود را دارد و اين موضوع از خلال موضع‌گيري‌هاي فعال و روزانه حزب مؤتلفه اسلامي قابل رصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب مؤتلفه اسلامي يک حزب ٥٠ ساله است که هميشه روابط خوب و محترمانه‌اي بين نسل‌هاي آن وجود داشته است. نمونه واضح آن برگزاري موفق اجلاس بين‌المللي احزاب آسيايي در تهران است که در نيمه بهمن ماه امسال برگزار شد».

روابط عمومي حزب مؤتلفه مدعي شده كه درخواست مناظره نبي حبيبي، دبيركل اين حزب، با حسن روحاني عامل انتشار چنين خبري بوده است! در‌حالي‌که انتخاب نوشته بود كه به علت اختلافات دروني اين حزب، روزنامه الکترونيکي حزب مؤتلفه اسلامي از شنبه تاکنون منتشر نشده و به نظر مي‌رسد هفته‌نامه «شما»، ارگان رسمي اين حزب، اين هفته نيز منتشر نشود اما در پاسخ مؤتلفه آمده است: «عدم انتشار نشريه الکترونيکي حزب مؤتلفه اسلامي و نشريه شما در چند روز اخير ناشي از تعطيلات ٢٢ بهمن و نقل مكان نشريه مي‌باشد. ارتباط‌دادن اين موضوع به اختلافات درون حزبي بسيار سخيف است.

ضمن تشکر از کساني که پيگير انتشار نشريات حزب مؤتلفه اسلامي مي‌باشند، تأکيد مي‌گردد که انتشار آنها طي چند روزه آينده محقق خواهد شد».

اينكه اختلافات ادعاشده درون حزب مؤتلفه تا چه حد عميق يا واقعي است، هنوز مشخص نيست اما ماجرا اين است كه اين اتفاقي جديد در مؤتلفه نيست. چه در مواجهه بدنه با رأس حزب، چه در خود شوراي مركزي، مؤتلفه در اين سال‌ها كم با دست‌انداز روبه‌رو نبوده است.

نمونه نخست ماجراي حبيب‌الله عسگراولادي، دبيركل سابق بود. او بابت مواضعي كه اين اواخر دربرابر ميرحسين موسوي و حسين كروبي داشت و بارها تكرار كرد كه آنها را فتنه‌گر نمي‌داند، به‌شدت از سوي بخشي از بدنه، به‌ويژه بدنه جوان حزب، تحت فشار قرار گرفته بود؛ تا جايي كه چند ماه پيش از درگذشتش در يك جلسه سرنوشت‌ساز بحث كناره‌گيري او از حزب هم مطرح شده بود.

دو سال پيش هم هنگامي كه حسن غفوري‌فرد، عضو شوراي مركزي اين حزب، در فهرست مجلس اصولگرايان تهران قرار نگرفت، شاكي شد و برخلاف تصميم حزب كه قرار بود به فهرست واحد اصولگرايان وفادار بمانند و كساني كه از فهرست جا مانده‌‌اند، انصراف بدهند، انصراف نداد و جداگانه در انتخابات شركت كرد. امسال هم در جريان انتخابات رياست‌جمهوري درحالي‌كه حزب مؤتلفه تصويب كرده بود از نامزد نهايي جمنا حمايت كند، اما مصطفي ميرسليم، عضو شوراي مركزي اين حزب، حاضر به كناره‌گيري نشد و برخلاف تصميم حزب در رقابت‌ها باقي ماند.

نبي حبيبي گفته بود: «حدود ساعت ۱۲ تصميم گرفتيم بيانيه بدهيم. در اطلاعيه اعلام کرديم مؤتلفه اسلامي از ادامه نامزدي کانديداي مورد نظر خود صرف‌‌نظر کرده و از آقاي رئيسي حمايت مي‌کند. قبلا با آقاي ميرسليم صحبت‌هايي شده بود ولي ايشان اصرار به ماندن داشتند. بعد از اطلاعيه ما، ايشان اعلام کردند باز هم مي‌مانند. فرداي آن روز هم با ايشان يک جلسه گذاشتيم که ما فکر مي‌کنيم مصلحت مؤتلفه و جريان اصولگرايي و روحانيت در اين است که شما اعلام انصراف بکنيد. آقاي ميرسليم گفتند من چنين مصلحتي را احساس نمي‌کنم و در رقابت باقي ماندند.

حزب مؤتلفه به حزب سنتي و بازار معروف است. خيلي‌ها معتقدند ساختار مؤتلفه، به‌ويژه شوراي مركزي‌اش، بيش‌از‌حد پير شده است. اين را نه براساس صرفا عداد سني اعضا بلكه در نوع مواجهه‌اش با چالش‌ها و اختلافات دروني‌اش مي‌توان ديد. نه آن‌قدر چالاك است و تواناست كه در برابر تك‌روي‌هاي درون‌حزبي دست به برخوردهاي صريح يا تنبيهي و حذفي بزند، بلكه مسير مماشات پيش مي‌گيرد كه پيامش به بدنه اين است كه تصميمات حزبي‌اش خريدار ندارد و نه آن‌قدر توان توجيهي و اقناعي دارد كه مانع تك‌روي‌ها شود. براي همين بعيد نيست كه بخشي از بدنه جوان حزب كه به زعم انتخاب از رويكرد شوراي مركزي و رهبري شاكي‌اند، جانب ميرسليم را گرفته باشند. حداقل ميرسليم در زمان انتخابات و بعد از آن نشان داد كه در‌مقايسه‌با ساير اعضاي حزب هم چالاك‌تر است و هم براي خودش ايده‌هايي در سر دارد. درحالي‌كه در بزنگاه انتخابات، حمايت حزبي پشت سرش نداشت.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۶۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری فارس نوشت: تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب «نسل نو» با نگارش نامه‌ای از حضور در این حزب استعفا دادند.

تاکنون آلما فرامرزی، نوید خاصه باف و امیدعلی پورحسن سه تن از اعضای شورای مرکزی حزب نسل نو هستند که از عضویت در این حزب کناره‌گیری کردند.

«عدم برگزاری جلسه شورای مرکزی در یک سال گذشته» و «موضع‌گیری‌های ناصواب دبیرکل حزب» عمده دلایلی است که در نامه استعفای این اعضا دیده می‌شود.

دبیرکلی حزب نسل نو را مهدی اقراریان برعهده دارد. اقراریان از سوی اطرافیانش به اختلاف افکنی بین شورای شهر و شهردار تهران متهم شده است. 

منتقدان اقراریان می‌گویند وی با پوشش انقلابی وارد لیست شورا شد، اما مواضع وی در راستای اختلاف افکنی است به نحوی که غالبا مورد توجه رسانه‌های ضدانقلاب قرار می‌گیرد. 

برخی دیگر با استناد به سامانه پیامکی حزب نسل نو، مدعی هستند که وی پس از انتخابات مجلس، این سامانه را جهت اختلاف بین رئیس مجلس و شهردار تهران فعال کرده است.

البته یک عضو شورای شهر به خبرنگار فارس گفت علت تغییر موضع آقای اقراریان ربطی به موضوعات سیاسی ندارد و تحلیل‌های در این زمینه اشتباه است.

وی افزود اختلافات پیش آمده عمدتا مربوط به مسائل شهری و سلایق مدیریتی است. مثلا آقای اقراریان با توجه به سکونتشان در منطقه ۸ شهرداری توقع داشتند که شهردار این منطقه با نظر وی انتخاب شود که عدم موافقت شهرداری با این موضوع آغازگر این اختلافات بوده است. در سایر موارد نیز اختلافات از همین تفاوت سلیقه هاست و بی جهت نباید آن‌ها را با عینک سیاسی تحلیل کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • واکنش نکیسا به شایعه تبانی ذوب آهن مقابل نساجی: مگر ربیعی دروغ گفته است؟
  • واکنش کاپیتان سپاهان به «دل پرخون هواداران اصفهانی از بدنه فدراسیون»
  • واکنش صریح درویش به شایعه تغییر نام پرسپولیس
  • واکنش رییس سازمان انرژی به شایعه ممنوعیت ورود بازرسان آژانس
  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • رسانه‌های عبری: السنوار قهرمان کشورهای عربی و اسلامی شده است
  • هر گونه بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع است
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک