Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@07:34:41 GMT

کمرنگ شدن چالش‌ فین‌تک ها با کمک فرابورس

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۳۶۹۵۴

کمرنگ شدن چالش‌ فین‌تک ها با کمک فرابورس

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، شرکت کنندگان در این هم اندیشی در خصوص اهم برنامه‌های این رویداد در سال پیش رو، انتظارات، دغدغه‌ها و چالش‌های حوزه کاری خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.
 
در این نشست دبیر بازار دارایی فکری فرابورس ابتدا به ذکر پیشینه‌ای از برگزاری رویداد فین‌استارز همزمان با دهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه پرداخت و گفت: فین‌استارز۲۰۱۷ با دعوت از بازیگران اصلی بازار کسب‌وکارهای نوپای مالی، پولی و بیمه یعنی استارتاپ‌های فعال در حوزه تکنولوژی مالی، سرمایه‌گذاران جسورانه، فرشتگان سرمایه‌گذار، سازمان‌های دولتی و تصمیم‌گیران اصلی این صنعت، فضایی تعاملی به منظور هم‌اندیشی و شبکه‌سازی ایجاد کرد که در ضمن آن استارتاپ‌های منتخب در حوزه تکنولوژی مالی به ترویج برند و محصول خود و همچنین جذب سرمایه‌گذار بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
برطرف کردن چالش ها
 
علی زندوکیلی با بیان اینکه در جریان فین‌استارز ۲۰۱۷ شاهد برگزاری مسابقه استارتاپی و حل چند چالش مطرح شده در بازارهای مالی از سوی برخی استارتاپ‌های منتخب نیز بودیم، افزود: هم‌اکنون فراخوان برگزاری این رویداد در سال ۹۷ آماده است و از هفته آینده ثبت نام‌ استارتاپ‌ها در فین‌استارز آغاز می‌شود که بر پایه آن تلاش می‌کنیم با برگزاری چندین جلسه مختلف با فعالان حوزه فین‌تک، موضوعات، محتوا و چیدمان برنامه‌هایی که در این رویداد برگزار می‌شود را کیفی‌تر کرده و به سمت رفع هرچه بیشتر چالش‌های تکنولوژی مالی سوق دهیم.
 
نقش صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه
 
در ادامه رئیس اداره نهادهای نوین مالی فرابورس نیز با بیان اینکه صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه با حضور خود در این رویداد نقش موثری در راهنمایی و مذاکره با استارتاپ‌ها ایفا می‌کنند، از تداوم حضور این صندوق‌ها در رویداد سال آینده خبر داد و گفت: جلسات خصوصی مربی‌گری، جلسات خصوصی سرمایه‌گذاری، کارگاه‌های آموزشی و پنل‌هایی با موضوعات روز بازارهای مالی برخی دیگر از برنامه‌های فین‌استارز۲۰۱۸ را تشکیل می‌دهند.
 
توسعه خدمات فناورانه
 
در همین حال، مدیر روابط عمومی فرابورس نیز با بیان این که سال آینده فین‌استارز ۲۰۱۸ همزمان با نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در همان محل پیشین؛ یعنی طبقه فوقانی سالن ۴۱ نمایشگاه برگزار می‌شود، گفت: همان طور که می‌دانید دبیرخانه دائمی فین‌استارز از سال گذشته در فرابورس تشکیل شده و هدف از تشکیل این دبیرخانه علاوه بر توسعه خدمات فناورانه فرابورس به بازار سرمایه، حمایت از استارتاپ های فعال در این حوزه به منظور رفع مقررات دست و پا گیر و توانایی برای جذب سرمایه گذار، برگزاری رویداد سالانه فین‌استارز و آموزش و فرهنگ‌سازی در این بخش بوده است.
 
به گفته مبینا بنی‌اسدی برگزاری پنل‌ها، کارگاه‌ها و سایر برنامه‌های مختلفی که مرتبط با فضای کارآفرینی، استارتاپی و فناوارنه در حوزه فین‌تک در جریان فین‌استارز سال‌های اخیر برگزار شده و استقبال زیاد مخاطبان از این برنامه‌ها، نه تنها به برندسازی این رویداد بزرگ کمک شایانی کرده بلکه فین‌استارز را به یکی از مهم‌ترین بخش‌های فعال در نمایشگاه فاینکس و یک رویداد شناخته‌شده در میان جامعه استارتاپی بدل کرده است.
 
تمرکز بر برنامه ها
 
در ادامه این نشست مدیران و مسئولان شتاب‌ دهنده‌ها نیز در خصوص کیفیت پنل‌ها و کارگاه‌هایی که در فین‌استارز برگزار می‌شود به بحث و تبادل نظر پرداختند و موضوعات، دغدغه‌ها و محورهای متنوعی را که می‌تواند موضوع بحث و ارائه راهکار در این برنامه‌ها باشد در قالب فرم‌هایی که به آن‌ها ارائه شد، مطرح کردند.
 
همچنین شتاب‌دهنده‌ها عنوان کردند، تکیه صرف بر فرهنگسازی در این حوزه راهگشا نبوده و لازم است توان و تمرکز برنامه‌ریزان و دست‌اندکاران برگزاری این رویداد بر معرفی و تلاش برای رفع چالش‌های حوزه فین‌تک قرار گیرد تا فین‌استارز هرچه بیشتر بتواند استارتاپ‌ها را متناسب با پیشرفت‌هایی که در این عرصه در جهان رخ می‌دهد، هدایت کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟

بخشی از گردش مالی حساب‌های شخصی بعضی افراد یارانه‌بگیر مربوط به تنخواه شرکت‌ها بوده که ضروری است این گردش مالی با حساب شرکت باشد تا افراد از فهرست مشمولان دریافت یارانه حذف نشوند.

به گزارش مشرق، سال گذشته سرمایه دهک‌های مختلف دو بار مورد ارزیابی قرار گرفت و میزان درآمد خانوار رصد شد. با افزایش حجم سرمایه در نوبت‌های ارزیابی سطح درآمدی خانوارها برخی از فهرست دریافت یارانه حذف می‌شوند.

بخشی از گردش مالی بعضی افراد مربوط به تنخواه شرکت‌های آنها بوده که عموماً ماهانه مبلغی برای هزینه کرد ماهانه از سوی مدیریت به حساب شخصی این افراد واریز می‌شود. این امر حجم سرمایه و گردش مالی حساب شخصی افراد را افزایش داده و منجر به حذف آنها از فهرست دهک‌های مشمول یارانه می‌شود؛ بنابراین لازم است این گردش مالی با حساب شرکت و حق برداشت تن خواه بگیران انجام شود.

امسال پیش از شهریور میزان درآمد و حجم سرمایه خانوارها مورد بازبینی و ارزیابی مجدد قرار می‌گیرد و بخشی از خانوارها با افزایش ارزش ریالی اموال از فهرست یارانه بگیران حذف شده و بعضی هم ممکن است جابجایی دهک برای آنها اتفاق بیفتد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کرمان
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای