Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس دانش آموزی خبرگزاری بسیج، الهام یاوری استاد دانشگاه و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس در برنامه مناظره در مخالفت با مصوبه آموزش و پرورش که به حذف مدارس سمپاد منتهی می شود، اظهار داشت: اگر فرض کنیم این تصمیم، تصمیم خوبی باشد و همه جوانب در آن در نظر گرفته شده است که چنین نیست، از نظر زمانی اعلام آن مناسب نبود زیرا خانواده ها و دانش آموزان پایه ششمی دو ماه مانده به آزمون پس از صرف هزینه و وقت برای پذیرش در آزمون متوجه شدند که مدارس خاص امسال پذیرش ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش مرداد ماه در یک اظهار نظر رسانه ای از تصویب آیین نامه جدید برای پذیرش مدارس سمپاد خبر داد که پشتوانه کارشناسی 13 جلسه ای داشت.

یاوری ادامه داد: اما چند ماه پس از آن شورای عالی آموزش و پرورش پیرامون مصوبه حذف آزمون اعلام نظر می کند که پشتوانه کارشناسی نداشته و شاید تنها 5 جلسه پیرامون آن برگزار شده باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه دانش آموزان تیزهوش نیاز به فضای ویژه برای پرورش استعداد خود دارند، گفت: مهم ترین عاملی که مانع برگشت افرادی که به عنوان نخبه از کشور رفته اند می شود جدی گرفته نشدن و موقعیت نداشتن در کشور است.

وی تصریح کرد: هیچ مطالعه علمی در خصوص میزان استرس در دانش آموزان و تأثیر آزمون سمپاد در آن وجود ندارد؛ چیزی که باعث استرس می شود رقابت است و رقابت به دلیل نبود امکانات کافی آموزشی است و آموزش و پرورش تعادل عرضه و تقاضا را با حذف مدارس باکیفیت سمپاد بیشتر می کند و رقابت را به مدارس غیردولتی که هیچ نظارتی روی آن وجود ندارد، می کشاند.

یاوری عنوان کرد: آخرین تحقیقی که آقای کاظمی حقیقی پیرامون سمپاد انجام داده است نتیجه اش این است که رویکردهایی که جداسازی و فراگیرسازی هر دود رآن وجود دارد در هر 10 مورد 7 مورد موثرترینش جداسازی هم وجود داشته است.

وی با بیان اینکه 47 کشور روند تفکیکی هم دارند و هیچ کشوری نبوده که آن را از بین برده باشد، گفت: ما هم با آزمون مخالفیم اما فکر می کنیم حذف آزمونی که به حذف مدارس سمپاد منتهی می شود به کل چرخه نخبگانی کشور آسیب می زند و ارتباط نسل های نخبگان را از بین می برد.

درادامه برنامه میعاد صالحی استاد دانشگاه و عضو تیم تدوین سند راهبردی کشور در امور نخبگان به عنوان منتقد حذف مدارس سمپاد اظهار داشت: صحبت هایی که پیرامون سمپادی ها در برنامه ای در تلویزیون توسط معاون آموزش ابتدایی و معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان شد زمینه ناراحتی ما را ایجاد کرد و من برای دفاع از سمپادی ها به این برنامه آمده ام.

وی افزود: مصوبه ای که به حذف مدارس سمپاد منتهی می شود هم به لحاظ شکلی و هم ماهوی ایرادات زیادی دارد و پسامصوبه محسوب می شود و در مغایرت با اسناد بالادستی است.

صالحی ادامه داد: در 15 سال اخیر ابتدا سمپاد محدود شد و از سازمان به مرکز تبدیل شد؛ ما هم با شیوه آزمون های استرس زا مخالفیم اما این مصوبه با اسناد بالادستی مغایرت دارد.

عضو تیم تدوین سند راهبردی کشور در امور نخبگان تصریح کرد: مشکل این است که طرح شهاب سالها قبل تصویب شده و اکنون در مرحله اجراست اما در حوزه اجرایی که مشخص نیست این طرح در این سالها چه کرده است و به نتایجی رسیده است؟

وی ادامه داد: چرا در سه سالی که طرح شهاب در سه پایه تحصیلی به صورت آزمایشی اجرا شده است اطلاعات اجرای آن برای آنالیز بیرون نیامده است؟

صالحی گفت: مصوبه حذف مدارس سمپاد می گوید 6 سال استرس نداشته باشید اما افرادی که پولدار هستید برای آموزش با کیفیت بروید مدارس غیردولتی و فردی که پول نداری تا آخر عمرت استرس داشته باش!

عضو تیم تدوین سند راهبردی کشور در امور نخبگان اضافه کرد: از 50 نفر مدال آور رشته ریاضی، 31 نفر یا به عبارتی 60 درصد سمپادی هستند که از بین سمپادی ها 42 درصد در کشور حضور دارند و کشور را ترک نکرده اند.

وی تصریح کرد: تصمیمات متعددی در خصوص سمپاد گرفته شده است که آن را تضعیف کرده، می توانستیم بدون آزمون و با مکانیسم دیگری دانش آموزان تیزهوش را جذب کنیم، فضای ورود به مدارس سمپاد می تواند به گونه ای تنظیم شود که باعث پاک شدن صورت مسئله و حذف مدارس سمپاد نشود.

انتهای پیام/

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکات مهم گزینش برای پذیرفته‌شدگان آزمون استخدام آموزگار

مدیرکل هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش‌وپرورش، فرآیند مراحلی که پذیرفته‌شدگان مرحله نخست آزمون استخدام آموزگار باید طی کنند را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ داودالموسوی گفت: متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون استخدام آموزگار، در صورتی که براساس نتیجه مندرج در کارنامه جزو معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت قرار گرفته باشند، نسبت به تکمیل برگه‌های مورد درخواست اقدام کنند.

وی افزود: هریک از داوطلبان معرفی شده چندبرابر ظرفیت، موظف هستند طبق مفاد اطلاعیه سازمان سنجش و براساس تقویم زمان بندی در فرایند بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و سایر مراحل حضور یابند.

داودالموسوی در ادامه  بررسی صلاحیت‌های عمومی افراد واجد شرایط را منوط به تأیید مدارک و مستندات داوطلبان دانست و گفت: با توجه به اینکه مقرر است تکمیل برگه‌های اطلاعات فردی داوطلبان جهت بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش از طریق سامانه my.medu.ir انجام شود، ضروری است پس از انتشار اسامی در سایت سازمان سنجش در مهلت تعیین شده با مراجعه به این سامانه با استفاده از گزینه ورود از طریق درگاه دولت و استفاده از شماره همراه با مالکیت شخص داوطلب نسبت به تکمیل دقیق فرم اطلاعات فردی و بارگذاری مدارک مورد نیاز مندرج در اطلاعیه سازمان سنجش، اقدام کنند.

گزینش پذیرفته‌شدگان آزمون استخدام آموزگار با 3000 نیرو

مدیرکل هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: عواقب ناشی از عدم تکمیل یا ارسال ناقص فرم مذکور و همچنین عدم ارسال مدارک موردنیاز در زمان مقرر متوجه داوطلب است.

داودالموسوی خطاب به پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامی گفت: داوطلبان می‌توانند برای پیگیری اخبار و دریافت اطلاعات مورد نیاز مربوط به گزینش به درگاه اینترنتی https://gozinesh.medu.gov.ir مراجعه یا با نصب پیام رسان شاد، در کانال گزینش آموزش و پرورش به نشانی(  gozinesh_medu ) عضو شوند.

شایان ذکر است مدارک مورد نیاز جهت بارگذاری در بخش اطلاعات فردی گزینش در سامانه و انجام بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش به شرح زیر اعلام شده است:

یک قطعه عکس پرسنلی( فایل عکس در کاربرگ اطلاعات فردی بارگذاری شده و اصل عکس به پرینت کاربرگ اطلاعات فردی الصاق می شود)

تصویر تمامی صفحات شناسنامه

تصویر کارت ملی

تصویر آخرین مدرک تحصیلی

تصویر مدارک مربوط به کسب مقام یا رتبه‌های علمی، فرهنگی و هنری، ورزشی، قرآنی و...

تصویر گواهی معتبر اشتغال در آموزش و پرورش

تصویر سوابق ایثارگری داوطلب و خانواده درجه یک

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • شرایط ثبت نام در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • شرایط ثبت در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در خوزستان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • نکات مهم گزینش برای پذیرفته‌شدگان آزمون استخدام آموزگار
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور