Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@03:25:30 GMT

جایزه ادبی داستان بهمن فراخوان داد

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۳۸۰۴۲

جایزه ادبی داستان بهمن فراخوان داد

تهران - ایرنا - جایزه ادبی داستان بهمن با هدف ایجاد انگیزه برای استعدادهای ناشناخته داستان نویسی، نخستین فراخوان خود را منتشر کرد.

به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا ازدبیرخانه این جایزه، هدف از برگزاری این مسابقه مستقل، برداشتن گامی در جهت اعتلای فرهنگ و ایجاد شوق و انگیزه برای استعدادهای ناشناخته داستان نویسی است، از این رو فقط کسانی می توانند در این مسابقات شرکت کنند که هنوز موفق به چاپ آثارشان در قالب یک کتاب نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سایر شرایط شرکت در مسابقه به شرح زیر است:
- در این مسابقه شرط سنی وجود ندارد.
- هر نویسنده فقط یک داستان را با نام مشخص ارسال می کند.
- داستانها باید بین حداقل پانصد تا حداکثر سه هزار کلمه باشد.
- نثر پاکیزه و عاری از غلط های املایی و دستوری شرط مقدماتی برای ورود به مسابقه است به این معنی که داوران هنگام مطالعه داستان با رسیدن به اولین غلط فاحش املایی یا دستوری، اجازه دارند آن را از دور مسابقه خارج کنند.
فرم و محتوای بدیع و پرهیز از تقلید و تکرار شرط دوم راهیابی اثر به مراحل بعدی خواهد بود.
- مهلت ارسال داستان از بیست و هشتم بهمن ماه 1396 تا پایان بیست و هشتم خردادماه سال 1397 است و این مهلت تمدید نخواهدشد.
شرکت کنندگان با عضویت درکانال تلگرامی خانه کتاب نشر دف به نشانیdafpublishingco @ می توانند در جریان اخبار مسابقه داستان نویسی بهمن قرار بگیرند.
- هیچ یک از داوران مسابقه تا پایان انتخاب نهایی از اسامی نویسندگان یا شرکت کنندگان اطلاع پیدا نخواهندکرد.
- شرکت کنندگان موظفند در یک پاکت A4 یک نسخه تایپ شده از داستان را به همراه مشخصات کامل نویسنده (نام، نام فامیل، تاریخ، تولد، میزان تحصیلات، رشته تحصیلی، محل تولد و زندگی و نشانی پستی و شماره های تماس نویسنده را) به همراه فیش پرداختی به مبلغ 25 هزارتومان، حق شرکت و ورودی به مسابقه (به حساب شماره: 0103617766004 بانک صادرات به نام نشر دف) را به
آدرس: تهران، خیابان میرمطهری (ضلع جنوب غرب پل سیدخندان)، حد فاصل شریعتی تا سهروردی، شمارهی 64 ؛ خانه کتاب نشردف تحویل داده و رسید دریافت کنند.
- هر شرکت کننده از طریق کانال نشر دف (به نشانی بالا) از وصول داستان و مدارکش به دست اندرکاران مسابقه مطلع خواهد شد.
شرکت کنندگان شهرستانی باید مدارک را با پست سفارشی به نشانی؛ خانه کتاب نشر دف بفرستند و رسید پست سفارشی را تا اعلام وصول داستان در کانال مربوطه نزد خود نگه دارند.
- از 20 فرد نهایی دعوت خواهد شد که در مراسم اهدای جوایز که عصر روز بیست و هفتم بهمن ماه سال 1397 در خانه کتاب نشر دف برگزار می شود، حضور به هم رسانند.
کوشش موسس، همکاران و یاری دهندگان این جایزه، در وهله اول شناخت، معرفی و تشویق هر چه بیشتر نویسندگان با استعداد کشور و دستیابی به داستانهایی خواندنی است ازاین رو امید است که در گام بعد، چاپ مجموعه کتابهایی با نام «داستان بهمن» نیز محقق شود.
فراهنگ ** 1880 ** دریافت: پروین اروجی * انتشار: امید غیاثوند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۸۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی

کتاب «ممل تهرونی» که از سوی نشر جمال منتشر شده، سری به دوران حکومت پهلوی می‌زند و نوجوان امروز را با بخشی از تاریخ کشور در آن دوران آشنا می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «ممل تهرونی» از جمله آثار نشر جمال در حوزه ادبیات انقلاب برای گروه سنی کودک و نوجوان است. این اثر که به قلم سیدسعید هاشمی نوشته شده، تلاش دارد با بیان خاطراتی از دهه 60، پیوندی میان نوجوان امروز با ماجراهای سال‌های حکومت پهلوی برقرار کند. در معرفی این اثر آمده است: داستان کتاب «ممل تهرونی» دربارهٔ پسری به نام ممل است که در دههٔ 60 روایت می‌شود. در این کتاب نوجوانان با اتفاقاتی که کودکان و نوجوانان در آن دهه با آن‌ها مواجه می‌شدند و خاطراتی که پدر و مادرشان در آن دوره داشتند، آشنا می‌شوند.

فاطمه شه‌روش، فعال حوزه کتاب، در یادداشتی که به معرفی این کتاب پرداخته و برای انتشار در دسترس تسنیم قرار گرفته، نوشته است:

ممل یک پسربچه‌ هفت‌هشت ساله است. پدر ممل اعتقاد دارد تابستان‌ها وقت بچه در تهران تلف می‌شود. برای همین او را می‌فرستد قم پیش پدربزرگ و مادربزرگش. پدربزرگ ممل حجره‌دار است و هر روز ممل را با خودش می‌برد بازار؛ اما هنوز چند روزی از اقامت ممل در قم نگذشته که اتفاقات عجیب و غریبی در کوچه‌پس‌کوچه‌های محل رخ می‌دهد. سروکله غریبه‌ای در شهر پیدا شده که می‌رود سراغ دختربچه‌ها و زن‌ها. طلاهایشان را می‌دزد و اگر مقاومت کنند بهشان آسیب می‌زند. تلاش مادربزرگ و پدربزرگ ممل برای دور نگه داشتن ممل از مهلکه بی‌فایده است.

ممل همه چیز را فهمیده و از اینکه به تنهایی به کوچه و خیابان برود، می‌ترسد. از طرفی صدای مردم شهر به گوش پاسبان‌ها و کلانتری نمی‌رسد. وقتی ریش‌سفیدها همراه آقابزرگ، پدربزرگ ممل، به کلانتری می‌روند تا از این اوضاع شکایت کنند، ستوان اینطور جوابشان را می‌دهد: «اگه امنیت ندارن، نذارید بیان توی کوچه. مقصر خود شما هستید. ما داریم تمام تلاش خودمون رو می‌کنیم. الان هم بی‌کار نیستیم. اعلی‌حضرت تازه به کشور برگشتند و ما می‌خواهیم یک جشن در شهر قم برگزار کنیم... حالا که خدا رو شکر خیانت مصدق و کاشانی برملا شد و اعلی‌حضرت به کشور برگشتن، ‌به جای تشکر و قدردانی، اومدید لیچار می‌گید؟»

چرا نوجوان ایرانی هری‌پاتر می‌خواند، اما کتاب ایرانی نه؟

ممل عکس محمدرضا شاه و  و تیمسار زاهدی را در اتاق ستوان می‌بیند و بو می‌برد که قضیه قرار نیست به این سادگی‌ها حل شود. به این ترتیب نویسنده از دید ممل به گوشه‌ای مبارزات مردم با رژیم حاکم و تلاش‌هایشان برای گرفتن حق اشاره می‌کند.

از آنجا که داستان در شهر قم دنبال می‌شود،‌ مخاطب با شخصیت‌های مذهبی و سیاسی آن دوره نظیر آقانجفی و آیت‌الله بروجردی نیز آشنا می‌شود. از محله‌های قم نظیر چهارمردان و باجک نیز بارها در کتاب اشاره شده که آن را برای خوانندگان این شهر خواندنی‌تر و جذاب‌تر می‌کند.

حرف‌های درگوشی مردم کوچه‌وبازار و نوع برخوردشان با مأموران حکومتی به گونه‌ای در کتاب بیان شده است که مخاطب را به خوبی با شرایط سیاسی و اقتصادی و اجتماعی آن زمان آشنا کرده تا به طور غیرمستقیم به بی‌کفایتی حاکمان این برهه تاریخی پی ببرند.

ممل تهرونی یک رمان 159 صفحه‌ای است که پسربچه‌های بزرگتر از 9 سال از خواندنش لذت خواهند برد و به راحتی می‌توانند خودشان را جای شخصیت قهرمان داستان بگذارند. آنها باید با دقت داستان را بخوانند تا بتوانند حدس بزنند،‌ کدام یک از شخصیت‌های کتاب مظنون اصلی است و همه آتش‌ها از زیر سر او بلند می‌شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • «کلیله و دمنه» در کانون توجه نمایشگاه کتاب ابوظبی
  • فراخوان نوجوانان تهرانی برای شرکت در مسابقه «هم‌سُرا»
  • نوجوان سمنانی به بخش داستانِ باشگاه ادبی «قاف» راه یافت
  • نقد کتاب مویه های آمو
  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • اسیر فلسطینی صهیونیست‌ها برنده بوکر عربی ۲۰۲۴ شد
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی