Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود تبریزی، مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیادشهید و امور ایثارگران گفت: طبق اطلاعات و آمار به دست آمده تاکنون سه هزار و 200 نفر از ایثارگران خسارت دیده در زلزله کرمانشاه خسارات خود را دریافت کردند.

ایران آنلاین / محمود تبریزی درباره خدمات و ارائه تسهیلات به زلزله زدگان کرمانشاه اظهار کرد: در حادثه زلزله کرمانشاه تاکنون 12 هزار و 500 پرونده خسارت در شرکت بیمه تشکیل و هفت هزار و 600 مورد آن ارزیابی شد و حدود سه هزار و 200 نفر خسارتشان پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی میزان خسارت پرداخت شده را 23 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: برآورد شرکت بیمه این است که اگر همه پرونده ها ارزیابی شود حدود 90 میلیارد تومان شرکت بیمه باید به این افراد خسارت پرداخت کند.
وی اظهار داشت: البته این در شرایط فعلی است و علت اینکه تعدادی از منازل هنوز ارزیابی نشده اند این است که ما بعد از زلزله اصلی حدود 2 هزار پس لرزه در منطقه کرمانشاه داشتیم که پس لرزه ها موجب تشدید خسارت و خسارت های جدید می شود.
تبریزی ادامه داد: به همین منظور شرکت بیمه اکنون 13 تیم کارشناسی را به منطقه اعزام کرده است و در صورت آرام شدن منطقه و پایان پس لرزه ها برآورد خود شرکت بیمه این است که ظرف ماه آینده ارزیابی تمام شود و شرکت تمام خسارت های وارد شده را به ایثارگران خسارت دیده در این زلزله را پرداخت کند.
مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیادشهید افزود: بنیادشهید هر سال برابر ماده 46 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران از طریق برگزاری مناقصه قراردادی با یکی از شرکت های بیمه که برنده مناقصه می شود، منعقد می کند و قرارداد ارزشی معادل 70 میلیارد تومان داشت که شرکت بیمه البرز برنده این مناقصه شد.
وی تصریح کرد: در این قرارداد شرکت های بیمه مکلف هستند در دو بخش بیمه عمر و حادثه برای ایثارگرانی که در طول مدت قرارداد فوت می کنند مبالغی را به عنوان غرامت عمر به بازماندگان یا وارثان آنان پرداخت کنند این غرامت در سه گروه پرداخت می شود که برای والدین شهدا، جانبازان زیر 25 درصد و همسران جانبازان و آزادگان متوفی تا مبلغ 5 میلیون تومان از این شرکت غرامت دریافت می کنند.
تبریزی اضافه کرد: همچنین برای همسران شهدا 7 میلیون تومان و به جانبازان بالای 25 درصد و فرزندان شهدا تا 10 میلیون تومان غرامت بیمه عمر پرداخت می شود.
وی ادامه داد: علاوه بر این همه ایثارگران، والدین و همسران شهدا، جانبازان زیر 25 درصد، جانبازان بالای 25 درصد، فرزندان شهدا و همسران و فرزندان جانبازان متوفی منازل مسکونی آنها تحت پوشش بیمه حوادث غیرمترقبه است و در صورتی که حادثه ای طبیعی رخ دهد و منازل آنها دچار خسارت شود، شرکت بیمه مکلف است تا سقف 35 میلیون تومان به این افراد پرداخت کند.
تبریزی درباره زلزله کرمان نیز گفت: برای کرمان حدود 2 هزار پرونده تشکیل شده است که از این تعداد همه ارزیابی شده و 2 میلیارد تومان خسارت برآورد شده که در حال پرداخت است و برای استان های ایلام و کردستان حدود یک هزار پرونده تشکیل شده که یک میلیارد و 300 میلیون تومان برآورد خسارت شده و در حال پرداخت است.
زلزله کرمانشاه به نقاط شهری و روستایی هشت شهرستان آسیب جدی وارد کرد و620 تن جانباخته داشت، شبکه‌های لرزه‌نگاری وابسته به مرکز لرزه‌نگاری کشوری (موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران )ساعت 21:48 روز یکشنبه بیست و یک آبان ماه امسال ،زمین‌لرزه‌ای با بزرگی 7،3 ریشتر، حوالی ازگله واقع در استان کرمانشاه ثبت و تعیین مکان کردند.
دراین زلزله به نقاط شهری و روستایی هشت شهرستان سرپل‌ذهاب، اسلام‌آباد غرب، ثلاث باباجانی، گیلانغرب، قصر شیرین، دالاهو، جوانرود و روانسر از استان کرمانشاه آسیب جدی وارد کرد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص

محمد ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در برنامه روز جهانی تالاسمی در خصوص اقدامات صندوق بیماران خاص گفت: درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان بوده و هزینه آنها در بخش های غیر دولتی بر اساس بودجه صندوق بیماران خاص کاهش پیدا کرده است. 

ناصحی ادامه داد: بسته خدمتی جدید در بیمه سلامت از جمله بسته های جدید اوتیسم و کاشت حلزون تحت پوشش صندوق بیماران خاص قرار گرفته است. همچنین خدمات بیماران تالاسمی تحت پوشش صندوق بیماران خاص است. 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: اکنون تولد بیماران تالاسمی ماژور به حداقل و حتی در مواردی به صفر رسیده است.

او گفت: قیمت های جدید پس از دریافت از سازمان غذا و دارو در سامانه بارگذاری خواهد شذ تا بیماران مابه التفاوت قیمت جدید و افزایش یافته را نپردازند. برخی از بیماران نسبت به داروی تولید داخل حساسیت دارند که بیمه سلامت ۹۵ درصد از هزینه های آن را پرداخت می کند. 

ناصحی گفت: شش میلیون و ۶۰۰ هزار بار مراجعه بیماران خاص و صعب العلاج را داشته ایم. بسته خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص بارگذاری شده و می توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی افزود: ۵۳ بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت بارگذاری شده و هزینه های دارویی و بستری آنها با پوشش بیمه سلامت در راستای اجرای نسخه الکترونیکی و کاهش پرداختی از جیب مردم ، پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: بسته های ارائه خدمات حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شامل تشخیصی، دارویی و توانبخشی غنی بوده و در حال بازبینی هستند و باید خدمات مناسبی برای بیماران ارائه شود و با توجه به اینکه شمار بیماران سه برابر حجم بیماری ها است باید تعداد آنها با ارائه خدمات بهتر و پیشگیری کمتر شود‌.

وی بیان کرد: بیش از ۲ میلیون بیمار نشان دار شده و به دنبال آن هستیم همه بیمه شدگان بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص استفاده کنند و داروهای گران قیمت از جمله سرطانی و اس ام ای تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: انواع بیماری مغزی، روانی مزمن، دیابت، قلبی، سرطان، پارکینسون، صرع، تالاسمی، آسیب های شنوایی شدید، پیوند کلیه، نارسایی کلیه و غیره جزو صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج هستند و به بیماران خدمات ارائه می شود.

ناصحی اظهار داشت: در بخش دارویی بیماران هموفیلی فقط ۵ درصد فرانشیز دریافت می کنند و خدمات تامین اندام مصنوعی مانند قطع عضو دیابت ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت داد: انسولین های تزریقی  پر هزینه ترین داروها برای صندوق های بیمه گر بوده و داروی متفورمبن  دیابت پر مصرف تربن دارو برای بیمه ها است. 

وی بیان کرد: بیمه سلامت داروخانه ها را برای ماه اسفند سال گذشته  پرداخت کرده و در حال برنامه ریزی برای پرداخت فروردین هستیم.  بودجه بیمه سلامت افزایش ۶۹ هزار میلیارد تومان برای سال جدید داشته است. 

ناصحی ادامه داد: در بخش بستری سامانه سپاس به صورت الکترونیکی است و بیمه سلامت پرونده ها را برای ارزبابی به دقت رسیدگی می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !