Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-25@00:43:43 GMT

◄ امید به اتفاقات خوش گردشگری دریایی در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۳۸۳۰۲

◄ امید به اتفاقات خوش گردشگری دریایی در مازندران

تین‌نیوز | 

 رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری امیدوار است که طرح مارینا در مازندران همچون کیش موفق شود اما در مازندران هنوز یک ساحل مناسب که دارای امکانات گردشگری دریایی مناسبی باشد وجود ندارد.

 به گزارش تین‌نیوز، علی‌اصغر مونسان در نشست با استاندار مازندران، مقامات محلی و جمعی از کارآفرینان صنعت گردشگری این استان که در محل هتل بزرگ رامسر برگزار شد، تاکید کرد: در زمان فعالیتم در کیش یک مارینای زیبا ایجاد کردیم که همین باعث شد تا چند مارینای دیگر در حال اجرا باشد، اما در مازندران هنوز یک ساحل مناسب که دارای امکانات گردشگری دریایی مناسبی باشد وجود ندارد و امیدوارم با حضور آقای اسلامی به‌عنوان استاندار مازندران شاهد این اتفاقات در استان مازندران باشیم و سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دریایی با رشد خوبی همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: یکی از استان‌های سرآمد گردشگری در کشور است و در بین استان‌های کشور رتبه خوبی دارد اما مشکلاتی نیز دارد و باید برای رفع این مشکلات برنامه‌ریزی کرد و با برگزاری تورهای باکیفیت باید بتوانیم به توسعه گردشگری در مازندران کمک کنیم.

مونسان گفت: یکی از ظرفیت‌های خدادادی کشور ما دریاست که در شمال و جنوب کشور داریم و در کنار این، آداب، رسوم و آیین ماندگار ما باعث شده است تا صنعت گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار باشد.

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با اشاره به ظرفیت‌های مازندران در حوزه گردشگری افزود: استاندار مازندران در حوزه گردشگری نگاه خوبی دارد و خوشحالم که بگویم یک استاندار ویژه در مازندران فعالیت می‌کند و روزهای خوبی برای این استان در حوزه گردشگری پیش‌بینی می‌شود.

او با اشاره به نگاه ویژه استانداران گلستان، مازندران و گیلان به حوزه گردشگری افزود: با نگاه ویژه این سه استاندار شاهد ایجاد خط شمال در حوزه گردشگری هستیم و با استقرار این استانداران به توسعه گردشگری در شمال کشور امیدوار هستیم.

مونسان افزود: صنعت گردشگری به صنعت سوم در دنیا تبدیل شده است و سرعت اشتغال در این بخش دوونیم‌برابر سایر بخش‌هاست و از هر 11 شغل در دنیا یکی مربوط به گردشگری است. ضمن اینکه با هزینه اندکی مانند 50‌میلیون تومان می‌توان شاهد ایجاد شغل در صنعت گردشگری باشیم.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی وگردشگری افزود: با‌این‌حال متأسفانه آن‌طور که باید و شاید به صنعت گردشگری تاکنون توجهی نشده است و امیدواریم این صنعت بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و تمام تلاش من نیز این است که این صنعت متحول شود و جایگاه خود را پیدا کند و زمانی که در دولت صنعت گردشگری مانند نفت مهم شد، آن وقت است که صنعت گردشگری جایگاه خود را به‌خوبی پیدا خواهد کرد، البته سیگنال‌های خوبی در این خصوص در کشور وجود دارد و اتفاقات خوبی در این حوزه دارد می‌افتد اما برای این‌که به جایگاه واقعی خود برسد نیازمند تلاش همگانی است.

معاون رئیس‌جمهوری افزود: آماده هرگونه همکاری برای توسعه گردشگری در مازندران هستیم و در این میان شاید یکی از مهم‌ترین مشکلات در صنعت گردشگری در استان مازندران تعدد دستگاه‌های مختلف در حوزه دریاست که امیدواریم با تلاش‌های استاندار مازندران شاهد اتفاقات خوبی در این استان باشیم.

او در ادامه با اشاره به حمایت‌هایی که از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد افزود: بر اساس توافق با صندوق توسعه ملی سال آینده هزارمیلیارد تومان تسهیلات به سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری با سود 14درصد پرداخت خواهد شد و این تسهیلات علاوه بر ساخت هتل مشمول بازسازی هتل نیز می‌شود.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، مونسان سپس به معافیت‌های مالیاتی اشاره کرد و افزود: این موضوع از سوی معاونت گردشگری در حال پیگیری است، نمی‌توانم بگویم مالیات بر ارزش افزوده حذف می‌شود، اما به‌دنبال این هستیم که هدفمند شود و معافیت مالیات بر ارزش افزوده به‌صورت تشویقی خصوصا برای گردشگران خارجی اعمال شود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت پیشکسوت صنعت چلنگری 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: استاد عباس نجفی، گنجینه زنده بشری و هنرمند برجسته و پیشکسوت صنایع دستی در رشته آهنگری سنتی درگذشت.   حسین ایزدی افزود: این هنرمند به‌عنوان آخرین گنجینه زنده بشری برای حفظ، احیا و ثبت‌ملی هنر و فن چلنگری مازندران در فهرست آثار ناملموس کشور بسیار تلاش کرد.   او با اشاره به تسلط این هنرمند پیشکسوت به تکنیک خاص در جلنگری، گفت: آهنگری سنتی با استفاده از جوش گِل رس به هم و ساخت ابزار و ادوات کشاورزی یکی از شاخص‌های هنری این هنرمند در ساخت محصولات بوده است.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران آهنگری را یکی از کهن‌ترین روش‌های فرم دهی فلزات برشمرد و افزود: چلنگری، نوعی آهنگری سنتی است که در آن اشیاء سبک وزن مانند میخ طویله، میخ سرکج، داس، انبر، سیخ، سه پایه، منقل، نعل اسب و جوالدوز ساخته می‌شد   مرحوم عباس نجفی در سال ۱۴۰۰ به عنوان گنجینه زنده بشری در رشته جلنگری، آهنگری سنتی به شماره ثبت ۱۳۴ در فهرست ناملموس ملی ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • کنفدراسیون فوتبال آسیا واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • حمید درخشان: واگذاری سرخابی‌ها بهترین راه برای حل مشکلات آنها بود/ مدیریت کردن شرایط دو باشگاه بعد از واگذاری بسیار مهم است
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • پتروشیمی ارومیه صدر نشین جدول افزایش درآمد سالانه در صنعت پتروشیمی
  • فعالیت‌ های دریایی در خزر ممنوع شد
  • درگذشت پیشکسوت صنعت چلنگری