Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-نزدیک شدن تعطیلات نوروز روند افزایش تقاضای سفر را داخل کشورمان صعودی کرده است و به نوعی باعث گرمتر شدن بازار گشت و گذار شده است اما ظاهرا این سطح افزایشی تقاضا زیاد به نفع سفرهای داخلی نیست و همچنان خارجی‌ها منافع بیشتری از آن به دست می‌آورند. در این زمینه رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی معتقد است، ارایه تسهیلات ویژه به سفر نه تنها عاملی برای رونق سفرهای داخلی می‌شود بلکه می‌تواند مانع قابل توجه برای خروج ارز از کشورمان نیز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد اصغری با اشاره به خروج بیش از 2.5 میلیون گردشگر ایرانی به مقصد ترکیه به جام جم آنلاین گفت: براساس پژوهش‌های انجام شده قیمت تمام شده سفر یکی از سه عامل اصلی تعیین مقصد گردشگران است، بنابراین اگر می‌خواهیم گردشگری ایران را تقویت کنیم باید قیمت سفر را کاهش دهیم.


او در ادامه افزود: برخلاف برخی اخبار که اعلام شده ایران مقصدی ارزان قیمت برای گردشگران است باید قبول کنیم که هزینه سفر در ایران به دلایل مختلف بالاست و همین نکته مانعی در افزایش تقاضای سفر در ایران زمین چه داخلی و چه ورود خارجی‌ها بوده است.

وی معتقد است اکنون تعادل میان درآمد خانوار و هزینه‌های سفر برقرار نیست و به همین دلیل شاهد کاهش تقاضای سفر به معنای واقعی از سوی گردشگران داخل کشورمان هستیم و بعضا در رقابت قیمتی خارجی‌ها پیروز میدان هستند چون تسهیلات بیشتری ارایه می‌کنند.

اصغری تاکید کرد: اگر به تبلیغات بسته‌ سفرهای نوروزی که از سوی آژانس‌ها ارایه می‌شود توجه کنیم تفاوت فاحشی و معناداری میان تورهای داخلی و خارجی وجود دارد که چیزی جز قیمت نیست. به عنوان مثال یک تور سه روز جزیره کیش در ایام نوروز مثلا 1 میلیون تومان قیمت خورده است درحالی که تبلیغات گسترده‌ای برای سفر به استانبول ترکیه دیده می‌شود با قیمت 950 هزار تومان، خوب حالا شما بگویید کدام برای مسافران جذاب‌تر است؟

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی به جام جم آنلاین گفت: خارجی‌ها بخصوص مسئولان اتحادیه‌های هتلداران و بخش‌های دیگر خدمات گردشگری کشورهای اطراف ایران مثل گرجستان، ترکیه و امارات دقیقا به این مهم پی برده‌اند و از آن در ایران استفاده می‌کنند و نتیجه آن است که می‌بینیم دو و نیم میلیون ایرانی به ترکیه سفر کرده‌اند که هرکدام متوسط 1000 دلار به اقتصاد ترکیه هدیه داده‌اند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۹۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری

مغولستان که یکی از کم‌تراکم‌ترین کشورهای آسیایی با توجه به مساحتش است، در سال گذشته میلادی توانسته به درآمد ۱.۳ میلیارد دلاری از محل جذب گردشگران خارجی دست یابد.

به گزارش ایسنا، وزارت محیط زیست و گردشگری مغولستان گزارش داد این کشور به هدف درآمد یک میلیارد دلاری از گردشگری در سال ۲۰۲۳ دست یافته است.

در سال گذشته میلادی در مجموع بیش از ۶۴۴ هزار گردشگر بین‌المللی وارد مغولستان شدند، که یک رکورد تاریخی به شمار می‌آید. علاوه بر این، درآمد حاصل از این صنعت به ۱.۳ میلیارد دلار رسیده است.

شمار کشورهای معاف از شرایط ویزا برای بازدید از مغولستان با افزودن ۳۴ کشور به مجموع ۶۱ کشور رسیده است که به افزایش جریان گردشگری در این کشور کمک می‌کند.

مغولستان کشوری در شرق آسیاست که از شمال با روسیه و در جنوب با چین هم‌مرز است. مغولستان نوزدهمین کشور پهناور جهان جزو کشورهای کم‌تراکم و کم‌جمعیت قاره آسیا است که، جمعیت آن، بیش از سه میلیون نفر برآورده شده است که شامل ۹۵ درصد مغول و حدود ۴ درصد از اقلیت قزاق می‌شود. بیش از ۴۵ درصد مردم این کشور نیز در شهر اولان‌باتور، پایتخت آن زندگی می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • همراه داشتن چه وسایلی در فرودگاه استانبول جرم است؟
  • کابینی برای استراحت در فرودگاه ترکیه!
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • تجارت ۱۰ میلیارد‌ دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • سرمربی ترکیه ای تیم ملی بسکتبال رفتنی شد
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کدام خودرو امروز ارزان شد؟
  • پشت پرده دیدار رهبر حماس با اردوغان در استانبول