Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه - ايرنا- مديرعامل سازمان قطار شهري کرمانشاه گفت: طبق برآوردهاي صورت گرفته، مرحله اول قطار شهري کرمانشاه در سال 1400 ظرفيت جا به جايي 14 هزار مسافر در ساعت را خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سعيد سليم ساساني روز شنبه در جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان که در سرسراي جلسات استانداري برگزار شد، اظهار کرد: در سال 1410 و با بهره برداري از مرحله دوم پروژه قطار شهري، اين پروژه ظرفيت جابه جايي 16 هزار و 200 مسافر در ساعت را دارا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: پروژه قطار شهري کرمانشاه در سال 93 با تغيير سيستم، از منوريل به قطار شهري تبديل شد و همان زمان مقرر گرديد 6 کيلومتر از مجموع 13 کيلومتر طول مسير به صورت زيرزميني اجرا شود.
سليم ساساني يادآوري کرد: مرحله اول اين پروژه از ميدان معلم واقع در سه راه مسکن آغاز و به طول 8.6 کيلومتر تا ميدان آزادي ادامه پيدا مي کند.
مديرعامل قطار شهري کرمانشاه افزود: مرحله دوم نيز به طول حدود 4.4 کيلومتر از ميدان آزادي آغاز و تا ميدان فردوسي ادامه خواهد داشت.
وي گفت: از مجموع 13 کيلومتر طول مسير، هفت کيلومتر ابتدايي آن به صورت روگذر (ميدان معلم تا بالاتر از سه راه 22 بهمن) و 6 کيلومتر باقي مانده نيز (از سه راه 22 بهمن تا ميدان فردوسي) به صورت زيرگذر خواهد بود.
سليم ساساني همچنين از بازگشايي تونل مرحله اول پروژه قطار شهري کرمانشاه طي روزهاي گذشته خبر داد و گفت: طول مسير بازگشايي شده که از سه راه 22 بهمن تا ميدان آزادي امتداد دارد به يک هزار و 550 متر مي رسد.
وي طول مسير اين تونل را يک هزار و 550 متر عنوان کرد و افزود: اين تونل از سه راه 22 بهمن شروع شده و به ميدان آزادي مي‌رسد.
سليم ساساني با بيان اينکه قطر دهنه تونل 8.7 متر و ارتفاع آن نيز 7.2 متر مي باشد، افزود: در اين پروژه هزار مترمکعب خاکبرداري صورت گرفته است.
مديرعامل قطار شهري کرمانشاه در بخش ديگري از سخنانش اظهار داشت: قطار شهري با سرعت 80 کيلومتر بر ساعت مسافران را جا به جا و ميزان توليد صداي آن نيز مطابق با استانداردهاي جهاني برابر با 75 ديسيبل خواهد بود.
وي همچنين با بيان اينکه از سال 91 تا 94 قطار شهري کرمانشاه نصف و حتي يک سوم ساير پروژه هاي قطار شهري که در کشور در حال اجراست اعتبار دريافت مي کرد، گفت: در اين يکي 2 سال اخير خوشبختانه سهم قطار شهري کرمانشاه بيش از استان هايي مانند کرج، قم و اهواز بوده است.
سليم ساساني، اعتبار مورد نياز براي اتمام مرحله اول پروژه قطار شهري کرمانشاه را 608 ميليارد تومان عنوان و اظهار کرد: 280 ميليارد تومان اين مبلغ قرار شده از طريق اوراق مشارکت تامين شود و آقاي نوبخت رئيس سازمان برنامه و بودجه کشور نيز قول تامين 250 ميليارد تومان اعتبار براي اين پروژه را داده است.
مديرعامل قطار شهري کرمانشاه گفت: براي باقيمانده اعتبار نيز بايد از راه هاي ديگر نظير تخصيص اعتبار از محل بودجه سنواتي، سهم آورده شهرداري و ... اقدام شود.
وي يادآور شد: اعتباري که براي اجراي پروژه در سال 96 اختصاص يافته 550 ميليارد ريال است، ضمن اينکه مبلغ اختصاص يافته در سال گذشته نيز 234 ميليارد ريال بود.
سليم ساساني در پايان اظهار کرد: هم اکنون حدود 475 نفر در پروژه قطار شهري کرمانشاه به صورت مستقيم مشغول به کار هستند.
شهر کرمانشاه يک ميليون نفر از جمعيت 2 ميليون نفري استان را در خود جاي داده است.
7458/8066 خبرنگار:مسعود اسماعيلي ** انتشار دهنده:علي مولوي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه

مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از سیلاب ۳۰ کیلومتر از نقاط حادثه‌خیز رودخانه‌های استان لایروبی انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، رسول فرهادی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که امروز در استانداری برگزار شد با اشاره به لایروبی رودخانه‌های استان اظهار داشت: با توجه به محدودیت زمانی و اعتبارات 30 کیلومتر از نقاط حادثه‌خیز رودخانه‌ها، گلوگاه‌ها و نقاطی که در سیلاب‌های گذشته دچار آسیب شده بودند، شناسایی و لایروبی شد.

وی با بیان اینکه بیش از یک میلیون مترمکعب خاکبرداری و زباله‌برداری و نخاله‌برداری و بازگشایی مسیر انجام شد عنوان کرد: برنامه جامعی برای لایروبی رودخانه‌های استان تدوین شد و از خروجی این برنامه ساماندهی و لایروبی رودخانه الوند به عنوان یکی از رودخانه‌های آسیب‌پذیر از محل اعتبارات ملی انجام می‌شود.

فرهادی با اشاره به ساماندهی رودخانه‌های استان شامل آبشوران، قره‌سو و تنگه کنشت به طول یک کیلومتر گفت: ترمیم بند کیلانبر از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای و اعتبارات داخلی شرکت انجام شد؛ این بند در سال 98 به دلیل سیلاب‌های رخداده آسیب دیده بود و خطر تخریب کامل آن وجود داشت که در این صورت 50 میلیارد تومان هزینه داشت اما با تعمیر به موقع بازسازی شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با بیان اینکه 400 حلقه چاه غیرمجاز در استان پر و مسلوب المنفعه شد افزود: 135 حلقه از این چاه‌ها در مجاورت چاه‌های آب شرب در شعاع یک کیلومتری قرار داشتند که تنها برای مجات آب شرب استان این اقدام انجام شد.

وی عنوان کرد: ترمیم خط شرب انتقال سد گاوشان به شهر کرمانشاه در حال انجام است که برای تست و اورهال این خط ضروری است که تنش‌های تابستان با مدیریت و کمترین هزینه پشت سر گذاشته شود و منابع دیگری جایگزین این خط شده زیرا این خط حدود 2300 لیتر آب برای شهر کرمانشاه تأمین می‌کند و تعمیرات آن تا پایان ماه جاری انجام می‌شود.

فرهادی گفت: برای طرح جایگزینی پساب برای مصرف صنایع نیز مشاور توسط مجموعه کنسرسیوم انتخاب شده و بعد از انجام مطالعات تا پایان سال عملیات اجرایی آن انجام می‌شود.

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • پلمب سه شرکت حمل و نقل بار و مسافر در قروه
  • لایروبی ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های کرمانشاه
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری