Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@06:55:06 GMT

اسب‌سواران امدادگر از راه رسیدند

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۴۱۳۸۷

نخستین‌ تیم امدادونجات سواره توسط خانه هلال شهر صفائیه با هدف حرکت در مسیر برنامه‌ مدیریت بحران جامعه‌محور تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، امدادگران جمعیت هلال‌احمر که چند سالی است راه‌های مختلف امدادرسانی را امتحان می‌کنند و از تمام شیوه‌های نوین امدادی برای خدمت‌رسانی بهره‌مند می‌شوند، در شهر صفائیه مرکز بخش فردوس رفسنجان یک رژه متفاوت امدادی را به نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تیم امداد و نجات سواره با اسب نخستین مانور خود را در شهر صفائیه رفسنجان برگزار کرد. این تیم با ٣٠ عضو از بهمن‌ماه امسال در رفسنجان تشکیل شده است.

ابراهیم بابایی، رئیس شعبه هلال‌احمر شهرستان رفسنجان با تأکید بر ضرورت استفاده از شیوه ‌نوین امدادی عنوان کرد: «تیم امدادونجات سواره با اسب نخستین‌بار توسط خانه هلال شهر صفائیه و جمعیت این ‌شهرستان با هدف حرکت در مسیر برنامه‌های مدیریت بحران جامعه‌محور تشکیل شده و اصل شکل‌گیری چنین تیمی برای تکمیل برنامه‌های مدیریت بحران جامعه‌محور انجام می‌شود.

بابایی درخصوص تشکیل نخستین تیم امدادونجات سواره با اسب‌ کشور در شهر صفائیه مرکز بخش فردوس نیز، گفت: با تشکیل این تیم آمادگی مردم برای مواجهه با شرایط اضطراری بالاتر می‌رود، ٣٠نفر عضو تیم سواره با اسب‌ هستند که آموزش‌های لازم برای کمک در شرایط اضطراری را به‌طور کامل می‌بینند.»
 

امداد متناسب با اقلیم

بابایی با اشاره به این‌که شهرستان رفسنجان بیشترین خانه‌های هلال را در کشور دارد، خاطرنشان کرد: «تیم امدادونجات سواره با اسب‌ با توجه به شرایط اقلیمی در جاهایی که دسترسی به مناطق کوهستانی توسط خودروهای امدادونجات به تأخیر بیفتد، با اسب خود را به محل می‌رسانند.»

 عملیات امدادونجات به‌عنوان بخش عمده مرحله مقابله شامل جست‌وجو، نجات، ارایه کمک‌های اولیه، انتقال مجروحان تا نزدیکترین و اولین مرکزدرمانی، تغذیه اضطراری، تأمین سرپناه اضطراری، تخلیه جمعیت‌ها، تأمین امکانات اولیه و دریافت و توزیع کمک‌های مردمی و اقلام اهدایی سازمان‌های غیردولتی داخلی، خارجی و بین‌المللی است. این فعالیت‌ها با توجه به این‌که شناخت وضع ایجادشده پس از حادثه به منظور طراحی صحیح الگوی تجهیزاتی و گروه‌های امدادونجات ضروری است؛ همخوان‌سازی شرایط اقلیمی با ظرفیت امدادی می‌تواند کمک شایانی به کاهش خسارت داشته باشد.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، این موضوع در سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر در چند ‌سال اخیر به‌عنوان یک برنامه دنبال می‌شود. در این سازمان تیم‌های مختلف امدادی فعال هستند تا در شرایط مختلف بتوانند خدمات امدادی خود را ارایه دهند. تیم‌‎های واکنش سریع برای اقدام به‌موقع و امدادرسانی؛ تیم‌های امدادونجات کوهستان برای کمک‌رسانی در کوه‌ها؛ تیم‌های آنست (بازتوانی سگ‌های زنده‌یاب)، تیم امدادونجات ساحلی، تیم ‌تخصصی امداد بیمارستانی، تیم‌های نجات در آوار، نجات در سیلاب؛ نجات در ارتفاع؛ نجات در حوادث صنعتی و کارگاهی و نجات در حوادث شیمیایی ازجمله این تیم‌های تخصصی هستند. هرکدام از این تیم‌ها در شرایط و بحران خاصی وظیفه امدادرسانی را برعهده گرفتند، اما روز گذشته یک تیم دیگر نیز، به مجموعه امدادونجات کشور اضافه شد؛ «تیم امدادونجات سواره با اسب».‌

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۱۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال احمر به ۲۵۰ نفر گرفتار در سیل کرمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان ، رضا فلاح شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به وقوع باران‌های شدید، سیل‌آسا و آبگرفتگی در نقاط مختلف استان کرمان، گفت: نیروهای امدادی هلال احمر تاکنون در 22 شهر و روستای متاثر از سیل به 250 نفر گرفتار در سیل استان کرمان امدادرسانی  کردند و در این مدت 96 نفر  اسکان داده است.

مدیرعامل هلال احمر استان کرمان با اعلام حضور 100 نیروی امدادی در قالب 22 تیم در مناطق سیل‌زده استان گفت: تاکنون بسته‌های غذایی، پتو، چادر و موکت به مقدار لازم در مناطق متاثر از سیل توسط هلال احمر توزیع شده است.

 بگفته وی: تاکنون شهرستان‌های رودبارجنوب، منوجان، قلعه گنج، جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، سیرجان، رابر و ریگان تحت تاثیر حوادث جوی قرار گرفته‌اند.

وقوع باران‌های شدید و سیل‌آسا از ساعات اولیه سه‌شنبه در استان کرمان آغاز شد.

 

دیگر خبرها

  • نجات دو کوهنورد گرفتار در دره شیرز کوهدشت
  • نوزاد بیمار در سیل جنوب سیستان و بلوچستان با بالگرد به بیمارستان کنارک منتقل شد
  • اعزام ۱۰ تیم هلال احمر یزد به سیستان و بلوچستان
  • هلال احمر به ۱۵۰۰ نفر در مناطق سیل زده کرمان امدادرسانی کرد
  • ۷ نفر از سیلاب رودخانه‌های خراسان جنوبی نجات یافتند
  • امدادرسانی هلال احمر به ۲۵۰ نفر گرفتار در سیل کرمان
  • ایجاد ۳ اردوگاه اسکان اضطراری در شهرستان جاسک/ امدادرسانی به بیش از ۳ هزار متأثر از سیل و آبگرفتگی 
  • نجات ۲ کوهنورد در ارتفاعات ساران و بولان
  • آخرین وضعیت اقدامات امدادی در سیل جنوب کشور/ امدادرسانی به هزار نفر و تداوم آماده‌باش
  • اجلاسیه ۱۱۶ شهید امدادگر استان سمنان برگزار می‌شود