Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  غلامعلی افروز استاد دانشگاه و دبیر علمی همایش در چهارمین همایش ملی روانشناسی مدرسه که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: روانشناسی تربیتی در یک معنا کاربرد یافته های روانشناسی در نظام تعلیم و تربیت و داخل کلاس هاست و واحد مورد توجه در روانشناسی مدرسه، واحد کلاس درس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید معلم هوشمند خلاق، راضی و الگو برای نوجوانان وجود داشته باشد تا نظام تربیتی موثر در جامعه داشته باشیم؛ مهم ترین مورد در کلاس درس رهبری است که به دست معلمان توانمند و راضی انجام شود و باید رضایت‌مندی شغلی در این گروه به حد بالایی وجود داشته باشد و کارگزاران دولتی به این موضوع توجه داشته باشند.

دبیر علمی همایش روانشناسی مدرسه درباره هوشمند سازی مدارس بیان کرد: نباید هجمه وسایل الکترونیکی به حدی در کلاس درس باشد که جایگاه معلم نادیده گرفته و دانش آموزان دچار عادت زدگی الکترونیکی شوند.

افروز درباره هوشمندسازی کلای درس گفت: حجم بالای وسایل الکترونیکی در کلاس درس رفاقت ها را بین دانش آموزان از بین می برد و مشکل آنها مضاعف می‌شود.

حذف آزمون از دوره ابتدایی مفید است

وی تصریح کرد: در حوزه تعلیم و تربیت نقش شایسته معلمان مورد توجه است که در چهل سال گذشته به معلمان کم بها داده ایم و به این دلیل معلم شغل خود را کلیشه‌ای پنداشته و شغل های دیگری مانند کلاس های کنکور ایجاد می کنند.

دبیر علمی همایش یا اشاره به اینکه باید حقوق معلمان بالاتر از میانگین کشور باشد تا رضایت شغلی به اوج برسد، گفت: رسالت اصلی آموزش و پرورش را تضمین سلامت اخلاق و مصونیت رفتار دانش‌آموز است و اساسا این موضوع باید مورد توجه باشد چراکه آموزش و پرورش به عنوان نهاد پیشگیری از آسیب ها عمل کند و این رسالت موضوع خطیری است.

افروز بیان کرد: در جامعه ای که حقوق معلمان کمتر از یک سوم حقوق قضات است شرایط مناسب نیست و اگر معلم واجد شرایط باشد دلیلی ندارد میانگین حقوق کمتر باشد.

این استاد دانشگاه به ضریب دشواری دروس اشاره و اظهار کرد: آموزش و پرورش فعلی ما تناسب بین ضریب دشواری دروس و ظرفیت هوشی دانش آموزان ندارد یعنی ضریب دشواری باید شیب ملایمی را طی کند و زنجیره علمی و تحولی خوب تبیین نمی شود و باید دقت عظیمی شود.

دبیر علمی همایش گفت: باید جدی و عمیق فکر کنیم و برگزاری جلسات برای ارائه راهکار مهم است تا آموزش و پرورش به پویایی برسد.

افروز تصریح کرد: حذف آزمون از دوره ابتدایی مفید است اما باید معلمان قدرت تشخیص هوشمندی دانش آموزان را داشته باشند و مشاوران هک باید به این شناسایی کمک کنند.

دبیر همایش علمی روانشناسی مدرسه بیان کرد: اگر قرار بر این است که با طرح شهاب مشاوره بدهیم باید مشاوران توانمند شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۳۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام با بیان اینکه معلمانی در استان داریم که دو سال است نذر خدمت انجام می‌دهند گفت: معلمانی در استان داریم که دو سال است نذر خدمت انجام می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان ایلام؛ علی درویشی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت‌_ در آیین زنگ سپاس معلم در مدرسه ابتدایی شهیده ربابه‌کمالی شهر ایلام ضمن تبریک فرارسیدن هفته مقام معلم و تسلیت فرارسیدن شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) اظهار کرد: در کشورهای جهان معلم منزلت ویژه دارد چرا که همگان فهمیدند برای ایجاد تحول و آرامش در جامعه ابتدا باید معلم متحول و آرامش داشته باشد.

وی افزود: بعضی کشورها بیشتر در حوزه تعلیم و تربیت کار کردند یکی از افتخارات آن‌ها این است که در محله‌ای زندگی کنند که معلمان در آن محل ساکن باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام اضافه: معلم مهد علم و فرهنگ و دانش است، وقتی معلم پاینده باشد کودکان می‌توانند در سطح دنیا درخشش داشته باشند.

درویشی تاکید کرد: معلمان ما سرآمد و تلاشگر هستند و قطعاً حرفی برای گفتن دارند، وقتی این همه معلم خوب در سطح استان داریم بچه‌های ما باید در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی ادامه داد: قدر معلم حتی از پدر هم بالاتر است، زیرا پدران تربیت جسمانی و معلمان تربیت معنوی و روحانی کودکان را برعهده دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام تصریح کرد: هرفعل و انفعال اجتماعی که برای بچه‌ها اتفاق بیفتد از دریچه نگاه معلم صورت می‌پذیرد، زیرا گفتار و رفتار معلمان روی دانش‌آموزان اثر می‌گذارد و این مسئله در فکر دانش‌آموزان به صورت مستقیم و غیرمستقیم نهادینه شده است.

درویشی ادامه داد: دانش‌آموزان مانند خمیری هستند که می‌توان آن‌ها را به اشکال متفاوتی تبدیل کرد پس چه بهتر دانش‌آموزانی تربیت کنیم که اهل تقوی، قرآن، علم و فرهنگ و دانش، اهل ادب و سایر ارزش‌های مادی و معنوی باشند، قطعاً اگر بخواهید هرگونه تحول اجتماعی، فرهنگی، سیاسی در جامعه حاکم شود از طریق معلم میسر می‌شود.

وی با اشاره به فداکاری‌ها و جلوه‌های ویژه و خاص معلمان استان ایلام، گفت: در استان ایلام معلمانی با وجود بیماری سرطان و یا با پای شکسته در سر کلاس درس حاضر شدند تا کلاس و مدرسه تعطیل نشود، معلمانی در استان داریم که دو سال است نذر خدمت انجام می‌دهند و روزانه بیش از ۱۰۰ کیلومتر را در رفت و برگشت به محل کار طی می‌کنند و ذره‌ای چشم داشت مادی ندارند که نشان دهنده شجاعت و ایثار و از خودگذشتگی آن‌ها است.

کد خبر 749332

دیگر خبرها

  • نواخته شدن «زنگ سپاس معلم» در اردبیل+فیلم
  • تحولات جامعه به دست معلمان رقم می‌خورد
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند