Web Analytics Made Easy - Statcounter

بارندگی شهرستان مرزی سردشت به طورمتوسط سالانه ۸ صد و ۵۰ میلی متر است و رتبه نخست استانی را دارد. ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۹ استانها آذربایجان غربی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سردشت، فرماندار سردشت با تأکید بر پیگیری بیشتر مسائل و موضوعات شهرستانی اظهار داشت: اعضای شورا باید وظایف لایه روبی و برخورد با چاه‌های غیرمجاز و مدیریت منابع آب را با جدیت بیشتری دنبال نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نژاد جهانی در جلسه شورای حفاظت از منابع آب که با محوریت آلاینده‌هایمخزن سد و جلوگیری از آلودگی آن در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، افزود: حفاظت از منابع آب نه تنها وظیفه  اداره منابع آب است بلکه همه‌ی اعضای  شورای حفاظت و شهروندان باید نسبت به این مسئله احساس مسئولیت نمایند.

وی به پرونده‌های منابع آب اشاره کرد و گفت:  با وجود بحران کم آبی رسیدگی به این پرونده‌ها و به نتیجه رسیدن آن کمتر مورد توجه قرار گرفته و این مسئله اگر بهصورت جدی پیگیری نشود می‌تواند به یک معضل جدی تبدیل شود.

جهانی با ابراز نگرانی از منابع  آلوده مخزن سد  تصریح کرد: فاضلاب، پسماند و کودهای شیمیایی که در اراضی اطراف سد استفاده می‌شوند می‌توانند منابعیمسئله ساز برای  آلوده کردن مخزن سد سردشت باشند و رفع این موضوع نیازمندچاره اندیشی اساسی بوده و به‌ویژه باید مطالعات دقیقی در خصوص اراضی  کشاورزی حاشیه سد و کودهای استفاده  شده در این اراضی برای پیشگیری مجدانه از آلودگی مخزن سد انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه  آمار و اطلاعات دقیقی از میزان تأثیر آلودگی هریک از منابع آلاینده و شرایط آلودگی  در دسترس نیست بیان کرد: با بررسی و جمع آوریاطلاعات دقیق می‌توان منابعی که تأثیر بیشتری  در میزان آلودگی دارند شناسایی و  با اقدامات پیشگیرانه جلوی یک بحران جدی را گرفت.

رئیس اداره منابع آب شهرستان سردشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه میزان بارندگی شهرستان به طور متوسط سالانه 8 صد و 50 میلی‌متر است و رتبه نخست استانی را دارد و دبی متوسط سالانه رودخانه زاب 26 متر مکعب بر ثانیه است،گفت: میزان مصرف شرب شهرهای سردشت و ربط و میرآباد در بازه زمانی 5 ساله به ترتیب 19، 48 و 40 درصد افزایش یافته‌اند و به طور میانگین 65 درصد مصرف شرب به صورت فاضلاب خارج می‌شود.   

مهدی ابراهیم پور افزود: مصرف ورودی فاضلاب سه شهر سردشت، ربط و میرآباد2.2 میلیون متر مکعب و فاضلاب روستای بزرگ نلاس 103 هزار مترمکعب است. 

وی عوامل آلودگی منابع آب را فاضلاب خام انسانی شهرهای سردشت، ربط و میرآباد و روستاهای محدوده مخزن به ویژه روستای نلاس و همچنین پسماند  سردشت و سموم کشاورزی عنوان کرد و  در این راستا نیز برای مردم فرهنگ‌سازی‌هایی  برای حفاظت از منابع آب از طریق رسانه‌ها خواستار شد.

در پایان هریک از اعضای شورا با ارائه راهکار و پیشنهادات خود به موضوع  پیشگیری و جلوگیری از آلوده شدن منابع آب شهرستان پرداختند.

انتهای پیام/ ت

R41361/P1336/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سرهنگ بهرام تقی زاده افزود: استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی در دریافت گزارش‌ها و همچنین هماهنگی با نیروهای منابع طبیعی و انتظامی در واکنش سریع به متخلفان از ویژگی‌های بارز یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان در برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز است. وی اضافه کرد: با هدف ارتباط مردمی برای اطلاع رسانی جهت پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی و اراضی ملی سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ ویژه حفاظت از اراضی کشاورزی استان به صورت شبانه روزی آماده برخورد با متصرفان و سودجویان در عرصه‌های کشاورزی است. فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: سالانه در ایام نوروز و فروردین ماه در استان بیش از صدها مورد تخلف ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی شناسایی و در مرحله ابتدایی و پی‌کنی، شناسایی و دستور توقف عملیات صادر می شود. وی با اشاره به فعالیت ۲۲ گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی در استان به صورت شبانه روزی است، ادامه داد: در فروردین امسال ۲۱۲ فقره اخطاریه در زمینه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان صادر و عملیات اجرایی متوقف شد. تقی زاده اضافه کرد: در این مدت ۱۵ فقره احکام در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ و سه مورد حکم قطعی قضایی تخریب مستحدثات غیر مجاز در اراضی کشاورزی در سطح استان اجرا شده است. وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز از طریق سامانه ۱۳۱ یا با مراجعه به نشانی https://cms.laoi.ir تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • نشست تخصصی سلامت در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • برگزاری جلسات انسجام بخشی و برنامه ریزی ورزش بانوان شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • ۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • کشف گوشی قاچاق در نوار مرزی استان آذربایجان غربی
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی