Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، با انتخاب ستاد هفته پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دکتر یاسر رستمیان و دکتر مریم عنایتی دو عضو هیات علمی تمام وقت واحد ساری به‌عنوان پژوهشگر برتر استان معرفی و با اهدا لوح تقدیر از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان از آنها تقدیر شد.

در متن لوح قدردانی اهدا شده از سوی دکتر کیومرث نیازآذری به این دو عضو هیات علمی واحد ساری آمده است: تلاش بی وقفه شما در عرصه علم و معرفت و گام‌های استوار که در راه اعتلای فرهنگ پژوهش برداشته اید تنها نشان از عزمی جزم برای روشن کردن چراغی فرا روی روندگان طریق دانایی و توانایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون که در این عرصه موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در سال 1396 شده اید این لوح تقدیر به یادگار تقدیم جنابعالی می گردد.

یاسر رستمیان دانشیار گروه مهندسی مکانیک و مریم عنایتی دانشیار گروه علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری هستند.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۴۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لباس فرم مدارس با رعایت الگوی پوشش ایرانی و اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با مسئولان مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دزفول برگزار شد.

در این نشست که با هدف افزایش تعامل و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی دزفول با آموزش و پرورش شهرستان دزفول برگزار شد، مسائل همسو در حوزه‌های علمی، فرهنگی، پژوهشی و مدارس سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول به موضوع پوشاک مدارس و ادارات پرداخت و آمادگی این دانشگاه و شرکت تولیدی مستقر در آن برای تهیه لباس فرم با رعایت الگوی پوشش ایرانی و اسلامی برای دانش‌آموزان و کارکنان ادارات را اعلام کرد.

سید محمدمهدی صافی، فضای وسیع کارگاهی و بهره‌مندی از دستگاه‌های پیشرفته و نیرو‌هایی متعهد، هنرمند و فعال و کیفیت بالا و قیمت مناسب را از مزایای شرکت مستقر در دانشگاه دانست.

وی با اعلام برگزاری رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) در اردیبهشت سال آینده به حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه نسل چهارم اشاره کرد و دانشگاه را موظف به برقراری ارتباط با محیط بیرون از دانشگاه به‌منظور برطرف کردن نیاز‌های صنعت و جامعه دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول تأکید کرد: این دانشگاه باید با استفاده از نیرو‌های علمی توانمند، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها برای رفع نیاز‌های صنعتی کشور پیشرو باشد.

صافی تشریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول باید با ورود به عرصه صنعتی مشکل عدیده‌ جوانان که اشتغال است را در دستورکار قرار داده و مرتفع کند و هم‌اکنون با طرح پویش تا حدودی مشکل دانشجویان این دانشگاه رفع می‌شود.

وی افزود: وجود رشته‌های متنوع علوم انسانی و فنی‌ ـ مهندسی و همچنین دانشکده مهارت و کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول موجب شده که بیشتر جوانان طالب علم در شهرستان دزفول در همین شهر ادامه تحصیل دهند که این امر بسیاری از دغدغه‌های اقتصادی، فرهنگی و مشکلات خانواده‌ها را برطرف کرده است.

لزوم تسریع در صدور مجوز تأسیس هنرستان دخترانه و کودکستان

علی براتی مدیرکل امور مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم در این جلسه خواستار تسریع در صدور مجوز تأسیس هنرستان دخترانه و کودکستان دانشگاه شد و به آمادگی دانشگاه برای برگزاری دوره‌های ضمن خدمت و دوره‌های مهارتی برای معلمان و کارکنان آموزش و پرورش اشاره کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم به برگزاری همایش ملی تحول و تعالی در آموزش پرورش که حاصل همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دزفول بود، پرداخت و پیشنهاد کرد که این رویداد در سال ۱۴۰۳ باشکوه‌تر برگزار شود.

علی ارشادی ابراز امیدواری کرد که دانش‌آموزان مدارس به‌خصوص دوره دوم متوسطه هر روزه از کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بازدید داشته باشند.

ایمان ورجاوند معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم به مشکلات فرهنگی همسو بین دانشگاه و مدرسه اشاره و پیشنهاد کرد که با برگزاری جلسات فرهنگی و استفاده از تجربیات نیرو‌های فرهنگی آموزش و پرورش و دیگر نهاد‌های فرهنگی شهرستان و ریشه‌یابی مشکلات و معضلات جوانان بتوان حداقل سالی یک تا دو مشکل فرهنگی را برطرف کرد؛ چراکه همگی به این باور رسیده‌ایم که راهکار‌های قدیمی برای تربیت نسل جدید جوابگو نیست و باید روش‌های جدیدی را پیش رو قرار دهیم. 

رئیس آموزش و پرورش شهرستان دزفول نیز یا ابراز خرسندی از حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد و دغدغه‌مندی آنها برای رفع مشکلات و ارتقای سطح علمی، پژوهشی و فرهنگی جوانان این شهرستان، دانشگاه آزاد را بزرگ‌ترین و مهم‌ترین محل کسب دانش در دزفول و شهر‌ها و حتی استان‌های همجوار دانست.

امیر ظاهرطحان خاطرنشان کرد: بسیاری از نیرو‌های آموزش و پرورش شهرستان دزفول، تحصیلات تکمیلی خود را در این دانشگاه ادامه داده‌اند و استادان و کارکنان این دانشگاه تعامل خوبی با نیرو‌های آموزش و پرورش داشته‌اند و آمادگی مجموعه آموزش و پرورش شهرستان دزفول برای همکاری حداکثری با دانشگاه را اعلام کرده‌‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در جلسه مناظره بین رییس دانشگاه تهران با یک هیات علمی مدعی اخراج چه گذشت؟
  • مناظره برای واکاوی ذهنیت «اخراج اساتید»/ لیست رسانه‌ای ۲۵ استاد اخراجی بی‌اعتبار شد
  • ۹ اپیزود از مناظره برای واکاوی ذهنیت «اخراج اساتید»/ لیست رسانه‌ای ۲۵ استاد اخراجی بی‌اعتبار شد
  • تولید لباس فرم مدارس با رعایت الگوی پوشش ایرانی و اسلامی
  • آشنایی با هوش مالی در بازارچه دانش‌آموزی سما
  • آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر برای اسکان مسافران نوروزی
  • سرپرست مدیریت امور اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی منصوب شد
  • برپایی نمایشگاه «آیین سرزمین من» در سمای واحد فسا
  • برپایی نمایشگاه«آیین سرزمین من» در سمای واحد فسا
  • ۸ عضو هیات علمی به مرتبه استادی و دانشیاری ارتقا یافتند