Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات در حالی دیروز در جمع اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از نگرانی های دولت در خصوص فضای مجازی سخن گفت که همچنان سوال های زیادی وجود دارد که دولتی ها باید پاسخ آن را بدهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از قم فردا، 10 روز پیش بود که آیت الله محمد یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در مراسم گرامیداشت سالگرد انقلاب اسلامی در جمع طلاب و اساتید مدرسه علوی خبر از ارسال نامه به رئیس جمهور در خصوص مشکلات جاری کشور و البته فضای مجازی داد، هر چند که وی در همان سخنرانی خبر از پاسخ رئیس جمهور داد اما علنی شدن این نامه نگاری کافی بود تا وزیر ارتباطات را به قم بکشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این تنها جامعه مدرسین حوزه علمیه نیست که از فضای مجازی گلایه دارد ، مراجع عظام تقلید و علما در ماه های اخیر بارها از فضای مجازی انتقاد کرده اند اما در این بین می توان صحبت های آیت الله مکارم شیرازی را یکی از صریح ترین انتقاد ها علیه فضای مجازی دانست.

وی اظهار داشت: بالاخره باید بدانیم اگر فضای مجازی اصلاح نشود مشکل حل نخواهد شد، این که می‌گوید فلان پیام‌رسان را تا چند روز دیگر فعال می‌کنیم، اشتباه است. بنده سوال می‌کنم آیا فضای مجازی که تمام اختیار آن در دست دیگران می‌باشد، عاقلانه است که ۱۵ هزار شغل در آن وجود داشته باشد و هر وقت دلشان بخواهد حرکتی در آن انجام دهند؟»

هر چند که این انتقادها هم باعث ادامه دار شدن فلیتر تلگرام نشد اما با این حال دغدغه مراجع و علما دیروز وزیر ارتباطات را به جلسه جامعه مدرسین کشاند.

آذری جهرمی  در این جلسه با اشاره به اینکه پایه فضای مجازی براساس فناوری است و این فناوری باعث تغییر فرهنگ خواهد شد و سبک زندگی را نیز تحت تاثیر خود قرار خواهد داد ،گفت: این تغبیرات چالش‌های زیادی ایجاد می‌کند از جمله چالش در حاکمیت است و غرب برنامه‌ریزی سنگینی در این زمینه انجام داده و همه ما نگران شبکه‌های اجتماعی آینده هستیم، بنابراین باید به داشته های خود نگاه کنیم  و در این زمینه فکری اساسی نمود.

وزیر ارتباطات و فناوری افزود: کلید همه ی این مشکلات در خلاقیت ماست و این در حالی است که ما برای تمام دنیا حرف برای گفتن داریم و این می تواند یک فرصت باشد، بنابراین ما به دنبال یک همدلی بیشتر هستیم و همکاری بسیار خوبی بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورای فضای مجازی ایجاد کرده ایم.

اعضای جامعه مدرسین نیز بار دیگر در این جلسه از دغدغه های فراوانی که در این حوزه فضای مجازی دارند سخن گفته و بر ضرورت شبکه ملی اطلاعات تاکید کردند، هر چند که در این سال ها تنها اسم شبکه ملی اطلاعات بر سر زبان ها بوده تا خود آن.

در این میان وزیر ارتباطلات در حالی از دغدغه دولت در این خصوص سخن می گوید که هنوز هیچ راهکار درست و منطقی چه از سوی وزارت ارتباطات و چه از سوی شورای فضای مجازی ارائه نشده و تنها شاهد یکه تازی شبکه های اجتماعی بیگانه در کشور هستیم.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی

رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در راستای اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا فراجا اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل "لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ"، گردانندگان، مدیران و اعضا 10 نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 9835 تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی 3842 فقره تارنمای مشکوک تعداد 1765 مورد مجرمانه مشاهده گردیده که از این تعداد 765 مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود گردیده و مابقی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از 91 درصد کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

هشدار پلیس فتا برای کلاهبرداری در عید فطر

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از این پلیس نسبت به پاکسازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب که مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده است، بیان کرد: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایتمدار ایرانی  شده قطعا در اولویت این پلیس است.

سردار مجید از هموطنان خواست: همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک، مجرمانه و یا هر گونه پیشنهاد و نظر از طریق شماره تلفن 096380 با پلیس فتا در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد