Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@05:16:57 GMT

آسفالت 95 درصد راههاي روستايي خراسان رضوي

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۴۵۷۲۴

آسفالت 95 درصد راههاي روستايي خراسان رضوي

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- مديرکل راه و شهرسازي خراسان رضوي گفت: در روستاهاي بالاي 50 خانوار اين استان شاخص راه آسفالت از 87 درصد در سال 1392 به حدود 95 درصد در سال جاري رسيده است.

محمدرضا اخوان عبداللهيان روز شنبه در نشست شوراي اسلامي خراسان رضوي افزود: اين ميزان از ميانگين کشوري بالاتر است در حالي که در سال 1392 سه تا چهار درصد از ميانگين کشوري پايين تر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: 780 کيلومتر راه روستايي ظرف چهار سال اخير در خراسان رضوي احداث و 800 کيلومتر هم آسفالت شده است. در هر سال بطور متوسط 150 تا 200 کيلومتر راه در اين استان آسفالت مي شود و بيشتر اين کارها در نقاط محروم انجام شده است.
مديرکل راه و شهرسازي خراسان رضوي گفت: در موضوع آسفالت راه عقب افتادگي در شهرهاي کلات و بخش صالح آباد تربت جام زياد است لذا بنا است جشن برخورداري کامل روستاهاي بالاي 50 خانوار در سال آينده برگزار شود.
وي افزود: 111 کيلومتر آزادراه در خراسان رضوي وجود دارد. آزادراه مشهد، چناران، قوچان و حرم به حرم هم در حال انجام است که با بهره برداري آنها طول آزادراههاي استان به 430 کيلومتر افزايش مي يابد.
اخوان ادامه داد: ساخت 200 کيلومتر راه روستايي در دست اجرا و مناقصه است و 730 ميليارد ريال هم به پيمانکاران راههاي روستايي بدهي داريم. 80 کيلومتر راه روستايي آماده بهره برداري است که چند کيلومتر از آن در دهه فجر به بهره برداري رسيد و مابقي تا پايان سال به بهره برداري مي رسد.
* انعقاد قرارداد129 کيلومتر راه روستايي
مدير ساخت و توسعه راههاي اداره کل راه و شهرسازي خراسان رضوي هم در اين نشست گفت: براي ساخت 129 کيلومتر راه روستايي قرارداد بسته شده و 128 کيلومتر ديگر هم در حال مناقصه است.
محمد پارسا افزود: هم اکنون 93،22 درصد راه روستاهاي بالاي 20 خانوار استان آسفالت است که 1،2 درصد بيش از ميانگين کشوري است. اعتبار مصوب سالجاري براي راههاي روستايي 558 ميليارد ريال مي باشد اما تخصيص اعتبار به مبلغ 92 ميليارد ريال است. اعتبارات دولتي محدوديت دارند و ما با کارهاي مشارکتي طرحها را به سرانجام مي رسانيم و در اين مسير مشارکت شهرهاي سبزوار، نيشابور و خواف به خوبي جلو آمده اند.
* تفاوت آمار مسئولان با مشاهدات
نايب رئيس شوراي اسلامي خراسان رضوي و نماينده شهرستان سبزوار در اين شورا هم گفت: آمارهاي ارائه شده مسئولان شهرسازي با آنچه که ما در راههاي روستايي اين شهرستان مشاهده مي کنيم تفاوت دارد.
سعيد برزويي ادامه داد: در بخش روداب شهرستان سبزوار کمتر از 30 درصد راهها آسفالت است.
* آسفالت معابر مسکن مهر
علي محمد اللهياري عضو شواري شهر تربت حيدريه، سخنگوي کميسيون عمران شوراي عالي استانها وعضو کميسيون عمران شوراي اسلامي خراسان رضوي هم در اين نشست خواهان آسفالت معابر و راههاي مسکن مهر و حل مشکل آبهاي سطحي اين شهرستان شد.
* الحاق زمينهاي بينالود به مشهد خلاف است
عضو شوراي شهر بينالود هم در نشست شوراي اسلامي خراسان رضوي گفت: جداسازي چندين هزار هکتار از زمينهاي اين شهرستان و الحاق آن به شهر مشهد خلاف قانون است.
محمدرضا جهان پناهي افزود: طبق قانون حريم و محدوده هيچ شهري نمي تواند از مرز تقسيمات کشوري تجاوز کند اما در طرح جامع شهر مشهد پنج هزار هکتار از زمينهاي شهرستان بينالود را مي خواهند به مشهد بدهند که خلاف مقررات است و ما نسبت به اينکار اعتراض داريم.
مديرکل راه و شهرسازي خراسان رضوي هم در پاسخ به اين اظهارات گفت: مسئولان به دنبال امتياز و امتيازگيري نيستند. اين مسائل را در نشستي رودرو با اعضاي شوراي شهر بينالود و ديگر مسئولان و به منظور شنيدن اعتراضها و پاسخها در نظر مي گيريم و اگر نياز به بازنگري بود انجام مي شود.
کانال تلگرام ايرنا خراسان رضوي به نشاني telegram.me/irnamashhad براي دسترسي و دريافت سريع اخبار منتخب در همه حوزه هاي خبري و تصويري فعال است.
خبرنگار: مصطفي نخعي **انتشار: حسين کريم زاده
7507/1858
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۵۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ شهرستان استان خراسان رضوی دچار تنش آبی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امامی اظهار کرد: سال گذشته اقداماتی برای گذر از تنش آبی انجام شد که آبرسانی به ۵۲۵ روستا با استفاده از ظرفیت خیران آبرسان، آبرسانی به سایت‌های مسکن ملی و آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصد از مهمترین آن‌ها است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: توسعه و اجرای خط انتقال به طول ۳۸۵ کیلومتر، اصلاح شبکه به طول ۲۶۰ کیلومتر و ساخت مخزن به میزان ۲۰ هزار مترمکعب در خراسان رضوی از دیگر طرح‌های آبرسانی در این استان است.

وی گفت: اکنون ۴۰ شهر و ۳۰۶ روستای استان با تنش آبی مواجه هستند و در ۲۰ سال گذشته سرعت افت آب در دوره‌های پنج ساله ۲ برابر شده است که این رویداد نیاز به مطالعات گسترده و همه جانبه و تعاملات بیشتر وزارتخانه‌ها و نهادهای مربوط برای شناسایی بهترین راهکار به منظور مدیریت بحران را بیشتر نشان می‌دهد.

امامی افزود: امسال نیز طرح‌های تأمین پایدار آب شرب در این استان شامل حفر، تجهیز، جابه جایی و احیای ۴۴۷ حلقه چاه، اجرا و بازسازی ۹۱۱ کیلومتر خط انتقال، ساخت مخزن ذخیره به ظرفیت ۱۱۹ هزار و ۳۲۰ متر مکعب و ساخت و بازسازی ۱۴ ایستگاه پمپاژ خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها بین ۳۰ تا ۶۵ درصد است و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این طرح‌ها ۱۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال است.

کد خبر 6086685

دیگر خبرها

  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن
  • سفر جاده‌ای به خراسان رضوی ۱۷ درصد افزایش یافت
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند
  • ۴۰ شهرستان استان خراسان رضوی دچار تنش آبی است
  • ۴۰ شهر خراسان رضوی دچار تنش آبی
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • تنش آبی در ۴۰ شهر خراسان رضوی