Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، نایب رئیس ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم، در گفت‌وگو با ایکنا در مورد آخرین جلسه کارشناسان این ستاد، گفت: در جلسه اخیر کارشناسان ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم مواردی که از جلسات گذشته باقی مانده بود مورد بررسی قرار گرفت که از جمله آنها رسیدگی به اقدامات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: همچنین ستاد کل نیروهای مسلح، حوزه آموزش عالی و پژوهش و فعالیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر مباحثی بود که مورد بررسی قرار گرفت.
وی با تأکید بر اینکه مباحث در حوزه کارشناسی تقریباً به اتمام رسیده است، تصریح کرد: در این بررسی‌ها مباحث با توجه به ظرفیت دستگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت اما با توجه به خروجی‌هایی که نیاز داشتیم، مقرر شد تا مباحث به صورت موضوعی نیز بررسی شود تا یک خروجی از برنامه‌های پیشنهادی به دست بیاید و هر کدام از دستگاه‌هایی که استقلال بیشتری دارند و قرار است به عنوان معین این فعالیت‌ها را اجرا کنند، یک بار هم به صورت برنامه‌محور مورد بررسی قرار بگیرند.
حسینی اظهار کرد: با این وجود یک جلسه دیگر برای مباحث کارشناسی باقی خواهد ماند و پس از آن، جلسات پایان می‌یابد تا همه چیز در جلسات ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم مورد بررسی قرار بگیرد.
نایب رئیس ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم همچنین بیان کرد: در آخرین جلسه کارشناسان پیشنهاداتی مطرح شد که از جمله در حوزه آموزش عالی برخی برنامه‌ها اضافه شد تا تقویت بیشتری شود. همچنین در حوزه رسانه نیز یک سری برنامه‌هایی اضافه شد. برخی اقدامات که از نظر برخی اعضا اطلاق اقدام ملی بر آنها قابل درک نبود نیز مورد بررسی قرار گرفت.
وی در پایان گفت: با این جلساتی که گذاشته شد کار ستاد راهبری برای تصویب اقدامات و یک برنامه‌ریزی ملی خوب آسان خواهد شد. ما بنا را بر این گذاشته‌ایم که تا قبل از آغاز سال 97 شاهد یک خروجی ملموس از جلسات ستاد باشیم.
بر اساس گزارش ایکنا از جمله موضوعاتی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، اصلاح برخی اقدامات بود. در این بخش مساجد و بسیج هر کدام به عنوان نهاد مستقل دارای راهبرد و اقدام ملی شدند.
در بحث بسیج که تا پیش از این ذیل ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفته بود، به عنوان یک راهبرد مستقل تعریف شد. با توجه به ظرفیتی که این نهاد دارد و نیز مخاطبان بسیار زیادی که دارد و با توجه به حرکت آن در راستای مطالبات مقام معظم رهبری، مقرر شد، مستقل در نظر گرفته شود.
همچنین مرکز مدیریت علمیه حوزه علمیه بانوان نیز اقدامات متنوعی را پیش بینی کرده است که اقدامات آن در جلسه کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت. بحث پژوهش که قبلاً برای مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش های وزارت علوم در نظر گرفته شده بود مقرر شد تا «آموزش عالی» نیز به آن اضافه شود. یعنی اوقاف علاوه بر تربیت نیروی انسانی در نظام غیر رسمی، در نظام رسمی نیز نقشی را در تربیت مربی ایفا کند.
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از دیگر دستگاه‌هایی بود که اقدامات آنها مورد بررسی قرار گرفت. این وزارتخانه قرار شد غیر از آموزش کارکنان دستگاه‌ها، در زمینه تکریم اجتماعی حافظان، حمایت از تولید محصولات آموزشی مورد نیاز حفظ و فضای مجازی فعالیت داشته باشند.
اقدامات مرکز حوزه علمیه برادران نیز که زیاد بود مقداری تقلیل داده شد. همچنین تغییراتی در راهبردهای وزارت کار صورت گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۸۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، معاون عمرانی استاندار همدان در این نشست بر ضرورت برگزاری مستمر جلسات با دستگاه‌های متولی و مشخص کردن وظایف هر دستگاه تاکید کرد و گفت: از شرکت‌های دانش بنیان برای تحقیق بررسی و ارائه خدمات جایگزین برای تفکیک زباله دعوت شده است تا طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند

یوسفیان افزود: تفکیک زباله از مبدأ از جمله طرح‌هایی مهم است که با وجود اقدامات و فرهنگ سازی‌های لازم و داشتن صرف اقتصادی، متأسفانه هنوز در کشور محقق نشده است.

او تصریح کرد: مشارکت پایین مردم در همراهی این مهم به تاکید کارشناسان، نیازمند بررسی علمی است.

معاون عمرانی استاندار همدان گفت: در خصوص زباله‌های الکترونیکی هماهنگی‌های برای واگذاری پیمانکاری برای بازیافت و جمع آوری آن در استان انجام شده است که اطلاعات تکمیلی در جلسات بعد ارائه خواهد شد

در پایان این نشست مشاور طرح مدیریت پسماند ناحیه شمال شرقی استان با ارائه گزارش در خصوص تحقیقات و اقدامات انجام شده پرداخت.

دیگر خبرها

  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیرعمد در استان سمنان
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • عامل ۱۷ فقره سرقت در فریدن دستگیر شد
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • جلوگیری از نقل و انتقال 2 هزار و 500 میلیارد تومان اموال قاچاقچیان موادمخدر در گلستان