Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دومین جلسه هیات رییسه فراکسیون خانواده تشکیل شد . در این نشست پروانه مافی ریاست فراکسیون خانواده با ارایه گزارشی از فعالیت های انجام شده طی یکماه اخیر گفت : کارگروه مطالعاتی فراکسیون تشکیل شده و طبق الویت های ارایه شده از سوی مرکز پژوهش های مجلس مذاکرات لازم با آن مرکز صورت گرفته و مقرر گردیده تا طی تفاهم نامه سه جانبه پژوهش هایی در حوزه خانواده انجام شود که می تواند اساسی برای حوزه قانون گذاری و سیاست گذاری گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تشکیل ساختار فراکسیون گفت : علاوه بر کارگروه مطالعاتی ،کارگروه نظارت با هدف رصد و پایش میزان تحقق قوانین و مصوبات در این حوزه و کارگروه سیاست گذاری با رویکرد تقویت ارتباط بدن دانشگاهی در حوزه سیاست گذاری خانواده تشکیل شده اند.
مافی همچنین با اشاره به دیدار فراکسیون با حسن خمینی از دیدار با علی لاریجانی رییس مجلس خبر داد و گفت : انشالله در دیدار با ریاست مجلس گزارشی از اقدامات ارایه و نقطه نظرات ایشان را دریافت می کنیم .
وی در این نشست با اشاره به اهمیت تعامل با سایر کمیسیون های مجلس گفت : یکی از مسایل اصلی در حوزه خانواده مسایل حقوقی است و لذا در نشستی با هیات رییسه کمیسیون موارد را طرح و به برنامه عمل مشترک می رسیم .
سهیلا جلودارزاده در این نشست نیز با اشاره به طرح تنظیم شده سیاست های کلان خانواده در مجمع تشخیص مصلحت نظام و مصوبه ان بر تشکیل شورای عالی خانواده تاکید کرد : فراکسیون پیگیری های لازم برای طرح ان در مجلس را بعمل اورد و باید بدانیم که چرا تاکنون این شورا تشکیل نشده است .
گفتنی است طبق پیشنهاد و تاکید اعضای فراکسیون ، دیدار فراکسیون خانواده با تعدادی از مراجع عظام برگزار خواهد شد .
دیدار با ریاست هیات امنای دانشگاه ازاد با رویکرد تاکید بر تشکیل و تقویت گروههای پژوهشی خانواده در دستور کار فراکسیون قرار گرفت .
پیگیری و رصد میزان تحقق بیمه زنان خانه دار از وزیر کار ، تعاون و رفاه اجتماعی و عدم اجرایی شدن قانون تسهیل ازدواج نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود .
در این نشست پروانه مافی ، سهیلا جلودارزاده،سکینه الماسی، مرتضی خاتمی و عبدالله حاتمیان حضور داشتند .

روابط عمومی فراکسیون خانواده مجلس

705

کارگروه مطالعاتی فراکسیون کارگروههای نظارت و سیاستگذاری مراجع عظام مسایل حقوقی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۶۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران

سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: بر اساس پایش و رصد انجام شده ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ آمار تصادفات شهر تهران در 
۵۹ درصد این تصادفات در بزرگراه‌های پایتخت به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بر اساس انجام تفکیک کروکی‌های موجود مناطق ۴ و ۱۲ شهر تهران در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار گرفته‌اند.

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: در منطقه ۱۲ پایتخت بزرگراهی وجود ندارد اما به دلیل وجود معابر متعدد، شلوغی و حجم قابل توجه تردد در این منطقه جزو یکی از مناطق پر تصادف شهر تهران به شمار می‌آید.

سرهنگ موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه ۴ با چند بزرگراه مثل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه شهید زین‌الدین و بخشی از بزرگراه شهید یاسینی راه مواصلاتی دارد و بخش عمده وقوع تصادفات مربوط بزرگراه‌های این منطقه است.

وی عمده‌ترین دلیل وقوع تصادفات و حوادث رانندگی در شهر تهران، را سرعت غیرمجاز برشمرد و تاکید کرد: بخش قابل توجهی از این سوانح در زمان خلوتی معابر و تخطی از سرعت مطمئنه رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: کم حادثه‌ترین منطقه شهر تهران در وقوع تصادفات هنوز مشخص نشده است و در صورت احراز اعلام خواهد شد.

سرهنگ موسوی‌پور یادآور شد: برای کاهش حجم تصادفات رانندگی به ویژه در مناطق پر تصادف و پر سانحه پایتخت، کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شده است و در جلسات این کارگروه علل حوادث رانندگی در مناطق مختلف شناسایی می‌شوند.

وی از صدور دستورات لازم پس از شناسایی علل وقوع تصادفات برای کاهش این حوادث خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای کاهش حجم تصادفات و رفع نواقص در محل‌های مدنظر بلافاصله پس از شناسایی عوامل حوادث رانندگی، اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز از مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی محسوب می‌شوند و هم جان عابرین پیاده در معابر و هم جان سایر رانندگان را تهدید می‌کنند. 

سرهنگ موسوی‌پور اضافه کرد: با رانندگان متخلفی که هر یک از تخلفات رانندگی مثل سبقت و سرعت غیرمجاز را مرتکب شوند برابر مقررات برخورد می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • عکس/ دیدار دکتر روح‌الامینی با خانواده سردار شهید رستگار
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند