Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی اسفنانی در مصاحبه تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: بجز برخی از پروندهای سازمان یافته قاچاق عمده پرونده های قاچاق به سازمان تعزیرات حکومتی برای رسیدگی ارجاع می شود.
وی افزود: با توجه به این که رسیدگی به این پرونده ها در شعب مختلف موجب شده بود که روند تصمیم گیری ها منطقی و مناسب نباشد به این نتیجه رسیدیم که مجتمعی را در بحث رسیدگی به پرونده های قاچاق تشکیل دهیم و در همین ارتباط تعدادی از شعب را که آموزش های لازم را فرا گرفته اند در مجتمعی واقع در خیابان سپهبد قرنی متمرکز خواهیم کرد تا هم رویه واحدی تعیین شود و هم اجرای حکم پرونده های قاچاق طولانی نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: برای ایجاد رویه واحد و دسترسی راحت تر و مدیریت بهتر این مجتمع حداکثر تا 10 اسفند راه اندازی می شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای تسریع در تعیین تکلیف کالاهای نگهداری شده در سازمان اموال تملیکی چه برنامه ای دارید؟ افزود: سازمان اموال تملیکی براساس قانون مکلف است اموالی را که فاسد شدنی است به فروش برساند و پول آن را به حساب خاصی واریز کند تا تکلیف پرونده مشخص شود که اگر قاچاق بودن کالا محرز شد آن مبلغ به نفع دولت ضبط می شود و در صورت تشخیص قاچاق نبودن کالا آن مبلغ مسترد می شود.
وی گفت: همچنین برخی کالاها با طولانی شدن روند رسیدگی دچار افت قیمت یا کیفیت می شود که قانون اجازه داده است تا زمان صدور حکم در مورد این کالاها نیز تصمیم گیری شود.
وی گفت: با توجه به اینکه اکثریت پرونده های قاچاق در سازمان تعزیرات رسیدگی می شود از مسئولان سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی خواسته ایم تعدادی از پرونده هایشان را به ما ارسال کنند چرا که برخی پرونده ها شاید در تعزیرات نباشد و در دادسرا و در دستگاه های کاشف باشد.
وی گفت: قطعاً اگر پرونده ها در شعب تعزیرات باشد تاکید می کنیم حکم در فاصله زمانی معقولی صادر شود.
اسفنانی افزود : البته برخی اوقات به علت تاخیر در استعلامات روند رسیدگی به پرونده ها طولانی می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد

  احسان مرادی بیان کرد: با برنامه‌ریزی اداره صمت ایرانشهر گشت‌ مشترک نظارتی با حضور نماینده دادستان، رئیس شعبه دوم تعزیرات حکومتی و کارشناسان بازرسی اداره صمت از واحد‌های صنفی و میدان میوه و تره بار‌ در سطح شهرستان ایرانشهر انجام پذیرفت.

وی افزود: در بازدیدهای انجام شده برای پنج واحد صنفی پرونده های تخلف تشکیل شد.

رییس اداره صمت ایرانشهرخاطرنشان کرد: پرونده‌های تشکیل شده جهت رسیدگی و سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

مرادی عنوان کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی و اقتصادی مراتب را جهت رسیدگی از طریق تماس با مرکز جامع مدیریت یکپارچه پاسخگویی اداره کل صمت استان به شماره ۱۲۴ گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • محکومیت ۱.۵ میلیاردی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • محکومیت یک میلیارد و ۴۹۷ میلیون ریالی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • توبیخ پزشک متخلف در ارومیه
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در مهریز
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • محکومیت پزشک جراح برای دریافت اضافه بها
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک