Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد کارشناس روابط بین‌الملل، شواهد نشان می‌دهد اروپایی­‌ها در تلاش هستند که برجام را حفظ کنند و خروج آمریکا از این توافق را دارای پیامدهایی می‌بینند که بیشتر از اینکه به ضرر واشنگتن باشد، به ضرر اروپا است. ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۱ بین الملل اروپا سیاست خارجی نظرات

«سیامک باقری»، عضو هیئت‌ علمی پژوهشگاه امام صادق (ع) و کارشناس روابط بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، در خصوص نقشه احتمالی اروپا در صورت خروج ترامپ از برجام، با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا خروج واشنگتن از برجام را به ضرر این اتحادیه می­‌داند، بیان داشت: اقدامات بروکسل به نفع ایران نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به دیدگاه کشورهای اروپایی در مورد نتایج خروج واشنگتن از برجام گفت: شواهد نشان می‌دهد آن‌ها در تلاش هستند که برجام را حفظ کنند و خروج آمریکا از این توافق را دارای پیامدهایی می‌بینند که بیشتر از اینکه به ضرر واشنگتن باشد، به ضرر اروپا است.

کارشناس روابط بین‌الملل با تأکید بر اقدامات بروکسل در قبال مواضع آمریکا در قبال توافق هسته­‌ای اشاره داشت: اروپایی‌ها در این راستا حاضر به امتیازدهی به دونالد ترامپ هستند؛ این در صورتی است که واشنگتن موضوع خروج از برجام را کنار بگذارد.

وی با اشاره به تبعات بدرفتاری آمریکایی­‌ها و عدم تعهد آن­ها در قبال برجام تأکید داشت: کشورهای اروپایی معتقدند که اقدام آمریکا برای خروج از برجام بر تحولات منطقه تأثیرگذار است و این موضوع پیامدهایی بر جای خواهد گذاشت.

عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه امام صادق (ع) با توجه به نتیجه اقدام بروکسل در برابر موضع واشنگتن گفت: اگر کاخ سفید بر این موضوع پافشاری کند که برجام باید اصلاح شود و در غیر این صورت از آن خارج می­‌شود، به نظر می‌رسد اروپایی‎ها در چنین شرایطی نقشه راه محکمی که به نفع ایران باشد، ندارند.

وی با تأکید بر اقدامات کشورهای اروپایی در مقابل رفتارهای نقض‌کننده آمریکا در خصوص برجام اشاره داشت: این کشورها تاکتیک­‌هایی که آمریکایی‌ها را در انزوا قرار دهد و آن‌ها را مجبور به عدم اعمال تحریم‌ها علیه ایران کند، ندارند.

باقری با اشاره به سیاست اعلامی بروکسل در قبال واشنگتن تأکید داشت: اگر بروکسل در عمل انجام‌ شده قرار بگیرد، ممکن است صرفاً بیانیه صادر کند و موضع‌گیری­هایی در این خصوص اتخاذ کند؛ اما نهایتاً جهت‌گیری فشارها به سمت ایران‌ خواهد رفت.

وی با توجه به جایگاهی که اروپایی­‌ها برای خود تعریف کرده­‌اند، گفت: آن‌ها تلاش می‌کنند با وعده‌ و وعید روند 1+4 را مطلوب ایرانی‎ها تصویرسازی کنند. به نظر می‌رسد اروپایی‌ها در آخرین نقشه خود برای حفظ برجام به دنبال بزرگنمایی جایگاه و نقش خود در رفع مشکلات ایران و منتفع ساختن کشورمان از این توافق خواهند بود.

انتهای پیام/

R1396/P36446/S8,89,95,97,1128/CT3 واژه های کاربردی مرتبط برجام

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۷۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز دوشنبه در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض اعلام کرد که چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می (ماه آتی میلادی) دولت فلسطینی را به رسمیت می‌ شناسند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این ارتباط اعلام کرد: انتظار می رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه می کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش العربیه، در ماه مارس، اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی اعلام کردند که به طور مشترک برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین تلاش خواهند کرد. این در حالیست که اشغالگران قدس مخالفت صریح خود را با با این اقدام اعلام کردند.

از سوی دیگر، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا پیشتر گفته بود که انتظار دارد مادرید تا ماه جولای به رسمیت شناختن فلسطینیان را اعمال کرده و معتقد است به زودی یک «توده بحرانی» در اتحادیه اروپا وجود خواهد داشت که چندین عضو را برای اتخاذ موضع مشابه تحت فشار نیز قرار دهد.

کد خبر 6092324

دیگر خبرها

  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود