Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، براساس بررسی‌های صورت گرفته از سوی انجمن انرژی ایران، پروفسور گئورگ قره پتیان طبق اطلاعات مربوط به انتشارات بین المللی الزویر بیشترین آمار ارجاع مقالات را میان دانشمندان ایرانی در حوزه انرژی به خود اختصاص داده است.

در این رابطه در چهارمین همایش فناوری و مدیریت انرژی انجمن انرژی ایران از وی به عنوان پژوهشگر برگزیده سال کشور در حوزه انرژی قدردانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ارزیابی برای نخستین بار در کشور و از سوی انجمن انرژی ایران صورت گرفته است.

انجمن انرژی ایران با اهدا لوح سپاس از تلاش‌های این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای اهداف عالی علمی، پژوهشی و فرهنگی کشور و پیشبرد دانش انرژی کشور تشکر و قدردانی کرده است.

پروفسور قره‌پتیان که مدتی معاونت پژوهشی پژوهشگاه نیرو را بر عهده داشته، یکی از شخصیت‌های ممتاز علمی کشور در حوزه برق و انرژی است.

وی در سال‌های اخیر پژوهش‌های زیادی در زمینه ریزشبکه ها، شبکه‌های هوشمند، انرژی‌های تجدیدپذیر، ذخیره‌ساز‌ها و زمینه‌های مهم صنعت برق و انرژی به انجام رسانده است.

نتیجه فعالیت‌های وی انتشار بیش از هزار مقاله در مجلات و همایش‌های داخلی و بین المللی بوده است. همچنین وی تعداد زیادی دانشجو کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه‌های مذکور تربیت کرده است که در دانشگاه و صنعت برق مشغول به خدمت هستند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۹۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور

رئیس انجمن هسته‌ای ایران گفت: کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ آغازی برای جامعه علمی هسته‌ای ایران جهت جهانی شدن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جواد کریمی ثابت در مراسم اختتامیه کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ که عصر امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ برگزار شد، اظهار کرد: ما امروز توانستیم یک تجربه ارزشمند را برای انجمن هسته‌ای بر ارمغان آوریم، ارائه بیش از ۱۰۰ سخنرانی علمی و برگزاری ۱۶ میزگرد تخصصی، ارائه ۳۵۰ پوستر و حضور حداکثری جامعه علمی هسته‌ای از دانشگاه در این کنفرانس و همچنین حضور مدیران صنعت هسته‌ای باعث شد کنفرانس یک نشست تاریخی باشد.

وی افزود: در این کنفرانس صنعت و دانشگاه یک هم افزایی مناسبی داشتند، زیرا در این چند روز شاهد بودیم فناوری هسته‌ای ایران به یک بلوغ رسیده است، امروز در نشست اختتامیه این کنفرانس باید تاکید کنیم این کنفرانس آغاز برای جامعه علمی هسته‌ای ایران جهت جهانی شدن است، زیرا حضور دانشجویان در بستر بین‌المللی موجب حس خودباوری را در جوانان زنده کرد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران تصریح کرد: ارائه دستاوردهای دانشجویان در این کنفرانس مقابل دیدگان برترین پژوهشگران هسته‌ای، فرصت بسیار مناسبی را ایجاد کرد.

کریمی ثابت ادامه داد: شفافیت در فعالیت‌های هسته‌ای در کنفرانس تبیین شد، همچنین بحث تعهد جمهوری اسلامی برای به اشتراک گذاری این دانش برای حفاظت محیط زیست است.

وی خاطرنشان کرد: کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ از گسترده حمایت سازمان انرژی اتمی و آژانس انرژی اتمی برخوردار بود.

کد خبر 751843

دیگر خبرها

  • کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای 2024 آغازی برای جهانی شدن جامعه علمی کشور
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت