Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-27@09:36:08 GMT

دستبرد به حساب‌های بانکی با صیغه‌ یاب!

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۶۰۶۱۴

دستبرد به حساب‌های بانکی با صیغه‌ یاب!

به گزارش سرویس حوادث جام نیـوز، هفته گذشته مرد جوانی با حضور در پلیس فتای استان خراسان رضوی از هک شدن حساب بانکی‌اش و سرقت یک میلیون تومان خبر داد.

 

با تشکیل پرونده در این‌باره و تحقیقات اولیه از شاکی معلوم شد او با دیدن یک نرم‌افزار صیغه‌ یاب در تلگرام مبلغ 1900 تومان اینترنتی پرداخت کرده، اما بعد از دو روز زمانی که موجودی حسابش را بررسی کرده، متوجه شده یک میلیون تومان از حساب‌‌بانکی‌اش برداشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جست‌وجو‌ها برای رازگشایی از این ماجرا ادامه داشت تا این که افراد دیگری نیز با حضوردر پلیس فتا شکایت‌هایی مشابه مطرح کردند. تحقیقات از این افراد نشان می‌داد آنها بعداز آن که نرم‌افزار صیغه‌یاب را خریده‌اند موجودی حساب‌هایشان خالی شده است.

 

سارق اینترنتی تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دو روز پیش بازداشت شد. متهم 23 ساله که دانشجوی ترم اول رشته رایانه بود ، برای ادامه تحقیقات به پلیس فتای استان خراسان رضوی منتقل شد.

 

او ابتدا اظهاراتی ضد و نقیض مطرح کرد و مدعی شد دست به سرقت نزده و اشتباهی بازداشت شده است اما در جریان تحقیقات زمانی که متوجه شد ماموران حساب اینترنتی او را بررسی کرده ومتوجه جا به جایی پول‌هایی که او از راه دزدی به دست آورده، شده‌اند سکوت خود را شکست و به سرقت‌های اینترنتی اعتراف کرد.

 

متهم به افسر تحقیق گفت‌: یک روز دوستم نرم‌افزار صیغه‌یاب را در تلگرام دانلود کرد و به من نشان داد. بعد هم گفت اگر نمونه قلابی آن را طراحی و در تلگرام منتشر کنم می‌توانم اطلاعات حساب بانکی کاربران را به دست بیاورم و از حسابشان سرقت کنم. من هم قبول کردم و برای یکشبه پولدار شدن این نرم‌افزار را راه اندازی کردم. برای این که کاربران بیشتری را برای بازدید و دانلود این نرم‌افزار تشویق کنم وانمود کردم برای دانلود این نرم‌افزار فقط 1900 تومان باید اینترنتی بپردازند. همین باعث می‌شد افراد برای پرداخت پول، به سایت جعلی بانک که ساخته بودم، بروند.

 

متهم جوان ادامه داد‌: آنها گمان می‌کردند این پول از حسابشان برداشت شده است اما من با این ترفند اطلاعات موجودی حسابشان را ثبت می‌کردم. بعد هم طوری نرم‌افزار را در تلگرام راه‌اندازی کرده بودم که بسرعت فیلتر شود و قابل دسترس نباشد. بعد از آن موجودی‌شان را به صورت اینترنتی خالی می‌کردم. این پول‌ها را علاوه بر خوشگذرانی صرف هزینه‌های دانشگاهم نیز می‌کردم.

 

با اعتراف متهم، برای او قرارقانونی صادر شد. تحقیقات تکمیلی برای رازگشایی از دیگر جرایم او ادامه دارد.

جام جم

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی طغیانی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری افزود:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

کد خبر 847417 برچسب‌ها خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • جاعل کلاهبردار در دام پلیس همدان افتاد
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن
  • هکر حرفه ای حساب‌های بانکی اشنویه دستگیر شد
  • هکر حرفه‌ای حساب‌های بانکی در اشنویه دستگیر شد