Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرکل دفتر صنايع نساجي و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: صادرات صنايع نساجي و پوشاک در 10 ماهه امسال 805 ميليون دلار بود که در همسنجي با پارسال 15 درصد افزايش دارد.

به گزارش ايرنا، «افسانه محرابي» روز يکشنبه اظهار داشت: از آغاز کار دولت دوازدهم افزايش صادرات شتاب بيشتري پيدا کرد، به طوري که در دوره پنج ماهه اين دولت (تا اواخر دي ماه) شاهد افزايش 28 درصدي صادرات نسبت به مدت مشابه پارسال بوديم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه توليد محصولات نيز روند رو به افزايشي داشته است، تصريح کرد: بطور متوسط در پنج ماهه دولت دوازدهم (از مرداد تا پايان دي ماه) توليد محصولات منتخب افزايش 10 درصدي نسبت به مدت مشابه پيش از آن داشته است.
بنا بر اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، محرابي، يکي از برنامه‌هاي حمايتي وزارت صنعت را ايجاد شرايطي براي مشارکت با برندهاي مطرح جهان برشمرد و گفت: در اين پيوند، اجراي ماده 3 دستورالعمل چگونگي صدور گواهي فعاليت نمايندگان و شعب شرکت‌هاي خارجي عرضه کننده پوشاک در ايران و داراي نام و نشان تجاري (برند) مبني بر سفارش و توليد بخشي از واردات از طريق توليد کنندگان داخلي، زمينه و بستر مناسبي براي تبادل اطلاعات، پيشرفت و برند سازي در واحدهاي توليدي ايجاد خواهد کرد.
** عرضه پوشاک هاي توليدي ايران تحت يک نشان تجاري خارجي به بازار
مديرکل دفتر صنايع نساجي و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام اينکه يکي از اين نشان هاي تجاري(برند) با بيش از 15شرکت داخلي توافقنامه براي توليد در ايران امضا کرده است، ادامه داد: اين برند براي هفت شرکت با بيش از يک ميليون و 188 هزار يورو حجم سفارش هاي اوليه و آزمايشي درخواست خريد قطعي کرده و نخستين محصول توليد ايران در بازار عرضه شده است.
به گزارش ايرنا، پيش از اين «غلامرضا سليماني» معاون صنايع کوچک سازمان صنايع کوچک و شهرک هاي صنعتي ايران، مساله اصلي صنعت پوشاک کشور را کمبود توليد برشمرده و گفته بود: توليد داخلي فقط پاسخگوي يک سوم نياز داخلي است و باقي مانده آن از خارج يا به صورت قاچاق تامين مي شود.
افغانستان، عراق و کشورهاي آسياي ميانه بازارهاي اصلي صادرات پوشاک ايران را تشکيل مي دهند.
بر اساس آمار گمرک، در 9 ماهه امسال صادرات پوشاک ايران 39 ميليون دلار بود که بخشي از کل گروه صنايع نساجي و پوشاک را در بر مي گيرد.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام* 3065*2025
تنظيم: محمد ملک دار* انتشار دهنده: ليلا جودي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۲۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی های برقی وارد شد

تین نیوز

زیر صمت با اشاره به افزایش تولید ۵ هزار دستگاه خودرو، گفت: باید آمار تولید خودرو را به حدود ۲۰ درصدی افزایش دهیم؛ تاکسی های برقی نیز وارده شده و متقاضیان برای خرید امکان ثبت نام دارند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، عباس علی آبادی وزیر صمت در گفت وگویی رادیویی گفت: اجلاس آفریقا را داشتیم، آفریقا، اقیانوس فرصت ها برای بازرگانان و تجار ماست، از جمله مهمترین این فرصت توسعه نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی ها به صورت جامع برنامه هایی را برای توسعه پیگیری می کنند و در این برنامه فرصت های برای تجار ما وجود دارد.

وزیر صمت در ادامه تاکید کرد: بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین المللی برگزار خواهد شد و می تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می تواند تأثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم، به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمّیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

وی عنوان کرد: از جمله چالش هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه های انرژی و حمل ونقل داریم یک فرصت محسوب می شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

این مقام مسؤول در خصوص چالش های توسعه تجارت با آفریقا، گفت: مهم ترین چالش ها رقبا هستند که تلاش می کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

عضو کابینه دولت سیزدهم ادامه داد: باید ظرفیت های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی را که در مسیر صادرات است، برداریم. ما به شرکت هایی اولویت می دهیم که صادرات محور و دانش بنیان هستند، شرکت هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می دهد که بتوانیم از سرمایه های خرد مردم استفاده کنیم.

وی گفت: در حال تعریف پروژه هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه های خرد خود در پروژه های ملی مشارکت کنند، به زودی اطلاعیه ها دراین باره منتشر خواهد شد، اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق می کنیم.

علی آبادی موضوع مزاحمت رقیبان ایران را در تجارت عنوان کرد و گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل ونقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس جمهور برای غرب و جنوب آفریقا هم از لحاظ حمل ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف گذاری کرده اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند، همچنین شرکت های مهندسی و زیرساخت ایران هم می توانند پروژه های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است؛ تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی آبادی همچنین درباره برنامه های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه ای گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید ۵ هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تأمین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی های برقی را وارد کرده ایم و مردم می توانند ثبت نام کنند و بخرند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • تاکسی های برقی وارد شد
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته