Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@00:26:59 GMT

بارش 115 میلیمتر باران در شهرستان گیلانغرب

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۶۲۸۹۴

بارش 115 میلیمتر باران در شهرستان گیلانغرب

قصرشیرین- ایرنا- با ورود سامانه ای ناپایدار به جو منطقه طی 72 ساعت گذشته، تاکنون در شهرستان گیلانغرب 115 میلیمتر باران باریده و براساس پیش بینی اداره کل هوشناسی استان کرمانشاه، بارش های همچنان تا فردا ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مدت همچنین در قصرشیرین 85 و در سرپل ذهاب 100 میلیمتر بارش باران به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بارش شدید باران در شهرستان های زلزله زده قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب باعث بروز مشکلاتی برای ساکنان این مناطق که در چادرهای جمعیت هلال احمر و کانکس ها اسکان دارند، ایجاد کرده است.
تداوم بارش باران در شهرستان های قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب علاوه بر نفوذ آب به داخل چادرهای اسکان اضطراری و کانکس زلزله زدگان، باعث آبگرفتگی خیابان ها و معابر شهری شده و مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده است.

**بارش 85 میلیمتری باران در قصرشیرین و بالا آمدن سطح آب رودخانه الوند
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری قصرشیرین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: از زمان ورود سامانه جدید بارشی طی 72 ساعت گذشته تاکنون 85 میلیمتر باران در قصرشیرین باریده است.
حشمت رضایی افزود: هم اکنون ستاد مدیریت بحران شهرستان پای کار و نیروهای امدادی در آماده باش هستند تا در صورت نیاز به مردم خدمت ارائه دهند.
وی گفت: از ابتدای بهمن تاکنون در شهرستان مرزی قصرشیرین 91 و سه دهم میلیمتر باران به ثبت رسیده است.
وی اضافه کرد که همچنین از ابتدای سال زراعی تاکنون در قصرشیرین 135 میلیمتر باران بارید که این میزان در مدت مشابه سال ماقبل آن 117 میلیمتر بوده است.
وی افزود: بارش باران باعث نفوذ آب به داخل چادرهای اسکان موقت زلزله زدگان قصرشیرین شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه به وجود آورده است.
وی اظهارداشت: همچنین بارش شدید باران در 72 ساعت گذشته باعث بالا آمدن سطح آب رودخانه الوند قصرشیرین شده است.

**بارش 100 میلیمتری باران در سرپل ذهاب و نفوذ به داخل چادر و کانکس اسکان زلزله زدگان
فرماندار سرپل ذهاب نیز از بارش 100 میلیمتری باران طی 72 ساعت گذشته در این شهرستان خبرداد و گفت: بارش شدید باران باعث نفوذ آب به داخل برخی از چادرهای اسکان زلزله زدگان و کانکس های درس دانش آموزان شده است.
اکبر سنجابی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اعضای ستاد مدیریت بحران در حالت آماده باش هستند و به صورت مداوم طی سه روز گذشته تاکنون به شهروندانی که مشکلاتی را به دنبال بارش باران داشتند، کمک رسانی کرده اند.
وی همچنین از تعطیلی مدارس شهرستان سرپل ذهاب در تمام مقاطع تحصیلی در 2 نوبت صبح و عصر به علت تداوم بارش باران و آبگرفتگی کانکس های درس دانش آموزان خبر داد.
وی با بیان این که از اواخر هفته گذشته به شهروندان زلزله زده سرپل ذهاب نسبت به بارش شدید در هفته جاری، هشدارهای لازم داده شده بود که نکات ایمنی را رعایت کنند، اظهار کرد: به جز نفوذ آب به داخل برخی چادرهای اسکان و کانکس های درس دانش آموزان، مشکل دیگری نداریم.

**بارش 115 میلیمتری باران در گیلانغرب و طغیان رودخانه شهر
سرپرست فرمانداری گیلانغرب نیز گفت: طی 72 ساعت گذشته تاکنون 115 میلیمتر باران در گیلانغرب به ثبت رسیده است.
فرهاد همتی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دستگاه های امدادی و خدمات رسان پای کار هستند و ستاد مدیریت بحران در حال آماده باش به سر می برند.
وی اظهار کرد: بارش های 72 ساعت گذشته در شهرستان گیلانغرب علاوه بر طغیان رودخانه سطح شهر، همچنین منجر به ایجاد خسارت به برخی از مناطق این شهرستان از جمله واحدهای مسکونی و دامی، راه ها و دیگر ابنیه های فنی شد.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.
شهرستان های قصرشیرین و سرپل ذهاب و گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه بیش از 210 هزار تن جمعیت دارند.
7079/3012/8066 خبرنگار:نازنین باباخانی ** انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در خراسان جنوبی از بلندمدت پیشی گرفت

به گزارش «تابناک»، جواد نخعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین بارش‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته ۹۶ میلیمتر بود و بارندگی‌های امسال نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته ۳۰ درصد افزایش دارد.

وی بیان کرد: همچنین میزان بارش‌های استان در بلندمدت ۱۲۳ میلیمتر است که بارندگی‌های امسال استان نسبت به میانگین بلندمدت هم یک درصد افزایش داشته است.

سرپرست اداره‌ کل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: حاجی آباد زیرکوه با ۲۶۵ میلیمتر بیشترین و بشرویه با ۴۴ میلیمتر بارندگی کمترین بارش‌ها را در این مدت در بین مراکز شهرستان‌ها ثبت کردند.

وی افزود: همچنین از ابتدای سال جاری در مرکز استان ۱۴۰ میلیمتر بارندگی ثبت شد که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۴ درصد افزایش داشته است.

نخعی با اشاره به افزایش بارندگی‌ها در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری گفت: اواسط اسفند سال گذشته میانگین بارندگی‌های استان در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته ۱۰ درصد و نسبت به میانگین بلندمدت ۲۸ درصد کاهش داشت.

وی افزود: اما در سال جاری ورود چندین سامانه بارشی را به جو استان داشتیم که باعث شد میانگین بارندگی‌های مراکز شهرستان‌های استان نسب به سال آبی گذشته و بلندمدت افزایش یابد.

سرپرست اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی عنوان کرد: اگرچه بارش‌های رگباری فصل بهار خسارت‌هایی نیز بر جا گذاشت اما در آبگیری سدها و بندهای خاکی نقش موثری داشت و باعث سرسبزی مراتع استان شده است.

نخعی با اشاره به وجود ۹۵ ایستگاه هواشناسی در خراسان جنوبی گفت: با فعالیت سامانه‌های بارشی اخیر در تمامی ایستگاه‌های هواشناسی استان گزارش باران داشتیم و در مجموع بارش‌های خوب بهاری میانگین بارش‌های استان را افزایش داد.

وی افزود: با وجود بارندگی‌های بسیار خوب در سال آبی جاری اما همچنان پدیده خشکسالی حاکم است و تقریبا اکثر پهنه استان درگیر آن است بنابراین ضرورت دارد مردم همچنان مدیریت مصرف آب را در دستور کار جدی خود قرار دهند.

سال زراعی - آبی در ایران از اول مهر هر سال شروع می‌شود و تا پایان شهریور سال بعد ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • آمادگی برای میزبانی از ۴۰ هزار زائر بازی‌دراز
  • نخستین کاروان‌ راهیان نور وارد سرپل‌ذهاب شد
  • ۷۶.۸ میلی متر بارش در بهار در آذربایجان شرقی ثبت شده است
  • بارش‌ها در خراسان جنوبی از بلندمدت پیشی گرفت
  • اعزام سه هزار لرستانی به ارتفاعات بازی دراز کرمانشاه
  • تداوم بارش باران در تهران تا پنجشنبه
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • بارش شدید باران در قصرشیرین
  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است