Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تربت حيدريه - ايرنا - معاون برنامه ريزي، اداري و مالي فرماندار تربت حيدريه گفت: پيرو پيگيري هاي به عمل آمده ، مقدمات ايجاد منطقه ويژه اقتصادي از سوي دولت براي اين شهرستان فراهم شده و حال بايد سرمايه گذاران بخش خصوصي وارد کار شوند.

مهدي عباسپور روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: دولت ايجاد منطقه ويژه اقتصادي در 51 نقطه کشور را در دست اقدام دارد و اميدواريم بخش هاي حقوقي و بخش خصوصي در زمينه اخذ کسب مجوز در تربت حيدريه نسبت به ساير شهرهاي کشور پيشقدم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه بعد از اخذ مجوز قطعي به نام شرکت حقوقي، مراحل بعدي کار از جمله واگذاري زمين توسط فرمانداري انجام خواهد گرفت، تصريح کرد: کليه شرکت هاي حقوقي که توان پيگيري امور مربوط به سرمايه گذاري را دارند تا 30 ماه جاري فرصت اعلام حضوري در معاونت برنامه ريزي و اداري مالي فرمانداري تربت حيدريه را دارند.
شهرستان 225 هزار نفري تربت حيدريه در 150 کيلومتري جنوب غربي مشهد قرار دارد.
6121/1744
خبرنگار: عليرضا حسيني مقدم **انتشار: علي اصغرافتاده
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۵۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان گفت: از ابتدای فعالیت منطقه ویژه اقتصادی تاکنون سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای احداث واحد‌های تولیدی و خدماتی ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کردند.
حسین زارعی افزود: از ابتدای تاسیس تاکنون بیش از هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان توسط سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی برای تجهیز وآماده سازی در سایت مرکزی هزینه شده است.
وی گفت: همچنین از ابتدای فعالیت تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز وآماده سازی منطقه ویژه اقتصادی استان در سایت مرزی ماهیرود هزینه شده است.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان افزود: از ابتدای عملیاتی شدن منطقه تاکنون در دو سایت مرکزی و مرزی منطقه ویژه اقتصادی ۱۷۰ نفر به صورت مستقیم و همچنین دو هزار و ۹ نفر در واحد‌های مستقر در دو سایت مرکزی و مرزی منطقه در زمان بهره برداری شاغل شدند.

زارعی با بیان اینکه در مجموع دو هزار و ۱۳۹ نفر در منطقه ویژه اقتصادی مشغول به کارند گفت: در سال گذشته ۲۱ هزار و ۸۶۴ کامیون ترانزیت انجام دادند و همچنین ۱۷۱ بارگیری از سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی انجام شد.
وی افزود: صادراتی که در سال ۱۴۰۲ از سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در بخش سوختی صورت گرفت به میزان ۱۳۳ هزار و ۱۸ کامیون، متفرقه باری با ۲۸ هزار و ۹۶۰ کامیون انجام شد.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان گفت: همچنین کل ناوگان ورودی به سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی استان در سال گذشته ۷۶ هزار و ۴۰۵ کامیون بود.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی حذف می شود
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه
  • انقلاب صنعتی استان کرمان و آثار ملی آن/ حذف بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی
  • آغاز مسابقات مهارت لوازم اندازه گیری منطقه ای خراسان رضوی در حوزه نصب کنتور تکفاز
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی