Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@23:28:59 GMT

صرع از هر نوعی که باشد قابل کنترل است

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۶۵۵۸۴

صرع از هر نوعی که باشد قابل کنترل است

 به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ دکتر"بهناز صدیقی" در این خصوص افزود: صرع چیزی بیشتر از تشنج است اما تشنج تکرار شونده را صرع می گویند. بیماری تشنج انواع بسیار زیادی دارد و آن تصویری که اغلب مردم از بیماری صرع و تشنج دارند همان بیماری صرع بزرگ است.

 وی صرع را بهترین بیماری مغز و اعصاب از لحاظ پاسخگویی به درمان و درمان دارویی  دانست و گفت: مهمترین نکته برای پزشک این است که شخص چگونه حملاتی دارد و بر اساس آن دارو تجویز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر صدیقی ادامه داد: صرع بیماری مزمن و طولانی مدت است حداقل طول درمان سه سال است و در بسیاری از موارد حتی در شرایط عالی درمان، این بیماری در 70 درصد مواقع موفق است.

وی نکته مهم در بیماران صرعی را مصرف درست درمان دارویی عنوان کرد و گفت: در بیماری که تشخیص صرع دارد و درمان دارویی او نیز خوب است اگر بیمار به طور متوسط دو تا چهار سال حمله مغزی نداشته و تشنج کاملا کنترل و امواج مغزی که از او گرفته می شود کاملا طبیعی باشد، درمان دارویی توسط پزشک به تدریج قطع می شود.

وی ادامه داد: در ایده آل ترین شرایط 70 تا 75 درصد بیماران خوب می شوند و دیگر تشنج ندارند اما یک سوم تا یک چهارم بیماران در بهترین شرایط احتمال عود بیماری در آنها وجود دارد.

این متخصص بیماری های مغز و اعصاب بیماری صرع را به دو نوع اولیه و ثانویه تقسیم بندی کرد و گفت: در نوع اولیه، سن شروع ابتلا به این بیماری از 12 تا 18 سالگی و حداکثر تا 25 سالگی است، خیلی اوقات هیچ علتی برای بروز بیماری در این سن مشخص نیست.

وی گفت: در نوع بیماری صرع ثانویه، ضایعات مغزی یکی از مهمترین عوامل بروز این بیماری بویژه در سن های بالای 25 سال است.

وی افزود: متاسفانه آن چه در جامعه با آن روبرو هستیم مصرف داروهایی است که می تواند برای افراد ایجاد تشنج کند و گاهی تشنج ها تکرار شونده باشد و در کسی که زمینه دارد ادامه روند بیماری به شکل صرع در شخص باقی می ماند.

 وی بیان کرد: یکی از بدترین داروها در این زمینه قرص های ترامادول است که متاسفانه در دسترس است و به شکل غیرقانونی این داروها تهیه و مصرف می شود و  می تواند یک عامل بروز تشنج باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه گفت: بیماران صرع درمان دارویی می خواهند و درمان دارویی هزینه بر است و گاهی هزینه های سنگینی دارد، متاسفانه بیماری صرع از لحاظ تقسیم بندی کشوری و وزارتخانه بیماری خاص حساب نمی شود و به همین دلیل حمایتی از بیماران نمی شود این باعث شده برخی از بیماران از نظر تهیه دارو دچار مشکلات شوند.

دکتر صدیقی ادامه داد: خانمی که مبتلا به صرع است می تواند باردار شود با شرایط خاص، نوع درمان دارویی باید قبل از قصد بارداری تنظیم شود و حتما بایستی که از تشنج های بیمار مدتی گذشته باشد که در طی بارداری افزایش تشنج نداشته باشیم و به هیچ عنوان درمان دارویی خودسرانه نباید قطع شود.

متخصص بیماری های مغز و اعصاب گفت: قطع ناگهانی دارو در بیماران مبتلا به صرع باعث بروز حملات تشنجی طولانی مدت و مداوم است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون در دومین همایش بیماری سلیاک در این شهرستان از خانواده‌های دارای فرزند سلیاکی خواست برای دریافت کارت شناسایی و بهره مندی از بسته‌های حمایتی دولت به دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراجعه کنند.

این همایش امروز و همرمان با چهارمین روز از هفته سلامت در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کازرون برگزار شد.

بیماری سلیاک مشکل خود ایمنی است که به پوشش روده کوچک آسیب می‌رساند. گلوتن که پروتئین موجود در گندم، جو و چاودار است نشانه‌های این بیماری را تحریک می‌کند.

در حال حاضر درمان قطعی برای بیماری سلیاک وجود ندارد به همین دلیل افراد مبتلا به این بیماری باید از رژیم غذایی پیروی کنند که گلوتن در آن کاملاً محدودشده باشد.

شهرستان کازرون در غرب فارس و در فاصله ۱۳۲ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست