Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@09:31:42 GMT

علت سفر گردشگران حرفه‌ای‌ به ایران چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۶۵۹۴۷

علت سفر گردشگران حرفه‌ای‌ به ایران چیست؟

به گزارش جهان نيوز، علی صدرنیا در نشست خبری یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر ایران با تشریح تفاوت مدیر تور و راهنما عنوان کرد: کسی که تور به خارج می‌برد مدیر تور گردشگری محسوب می‌شود و همه کشورها تلاش می‌کنند تا راهنمای گردشگری تربیت کنند.
  وی افزود: بسیاری از قوانین گردشگری بین‌المللی است و خواسته‌های آنان مشترک است، و در کیفیت و استاندارد تور باید با دنیا هماهنگ باشیم و این راهنمایان گردشگری هستند که نقاط ضعف گردشگری را رصد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صدرنیا گفت: حرفه‌ای‌ترین گردشگران جهان به ایران سفر می‌کنند زیرا بیشتر این افراد کسانی هستند که در اواخر عمر به ایران سفر می‌کنند یعنی این گردشگران قبل از سفر به ایران حداقل ۳۰ کشور جهان سفر کردند و از طرفی تورهای ایران طولانی مدت است و باید مسافر خارجی هم پول بیشتری داشته باشد تا دو هفته در ایران سفر کند، همچنین ما در ایران بیشتر از گردشگری تفریحی، گردشگری فرهنگی داریم.

رئیس هیأت مدیره جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی تصریح کرد: درباره بیمه راهنمایان گردشگری عنوان کرد: هزینه این بیمه را راهنمایان گردشگری پرداخت می‌کنند، ولی بسته این بیمه بهتر از بسته‌های بیمه خویش فرما است ولی می‌طلبد سازمان میراث فرهنگی در این باره کمک مالی کند.

وی با اشاره به اینکه در کشور حدود ۱۲ هزار راهنمای گردشگری که کارت‌دار هستند وجود دارند که کمتر از دو هزار نفر فعال هستند و کمتر از ۱۰۰۰ به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند، گفت: راهنمایان گردشگری در ایران به صورت ملی و محلی تعریف می‌شوند.

صدرنیا با اشاره به اینکه آژانس‌های گردشگری خارجی بارها عنوان کردند که از بهترین راهنمایان گردشگری دنیا راهنمایان گردشگری ایرانی هستند، درباره درآمد راهنمایان گردشگری توضیح داد: میانگین درآمد یک راهنمایی گردشگری سازمان میراث فرهنگی تعیین می‌کند کما اینکه ۵ سال قبل یک راهنمای گردشگری روزی ۳۰ هزار تومان می‌گرفت، ولی هم اکنون به رقم ۳۰۰ هزار تومان رسیدیم و برای زبان‌های خارجی آلمانی و فرانسوی ۱۰ درصد این رقم افزایش خواهد یافت.

رئیس هیات‌مدیره جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی با تشریح یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر ایران عنوان کرد: این گردهمایی با گردهم آوردن مسئولان و فعالان گردشگری تاثیر در عرصه گردشگری ورودی خواهد داشت تا ارزآوری بهتری برای کشور داشته باشد و برگشت خارجی‌ها به کشورشان به نوعی سفیران ایران در کشورهای دنیا خواهند بود.
 
منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

به گزارش ایران جیب، نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ مشخص شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!