Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ؛سید حمید کلانتری معاون تعاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: تغییراتی که در طول یک قرن اخیر در جهان رخ داده، با کل رویدادهای جهان برابری می‌کند و پیشرفت‌ها سرعتی فزاینده دارد.

وی خاطرنشان کرد: امروز شاهد جابجایی قدرت هستیم و کشوری می‌توانددارای قدرت برتر باشد که دانش بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری با بیان اینکه منشأ ثروت در دنیا سه عامل منابع طبیعی، منابع فیزیکی و منابع انسانی است، عنوان کرد: این منابع وقتی با یکدیگر مقایسه می‌شوند، می‌بینیم که کشورهای پیشرفته ۶۴ درصد ثروت خود را از منابع انسانی تامین می‌کنند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: این میزان در کشور ما ۳۴ درصد است و ۶۶ درصد منابع ثروت در کشور ما را هم‌اکنون منابع طبیعی و فیزیکی تشکیل می‌دهد که این روند باید تغییر کند و تلاش کنیم تا سهم منابع انسانی را افزایش دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: بر عکس آنچه که می‌گویند فرزندان ما امید ندارند و به دنبال مهاجرت به خارج از کشور هستند، می بینیم که خانه‌های نوآوری و فناوری در کشور راه‌اندازی شده و جوانان بسیاری در این خانه‌ها فعال هستند.

کلانتری ادامه داد: این فعالیت‌ها برای کشور ثروت و قدرت به همراه خواهد داشت و افزایش این فعالیت‌ها، کشور را در مسیر توسعه جدی‌تر قرار می‌دهد.

وی عنوان کرد: اگر در گذشته‌ای نه چندان دور، پنج شرکت برجسته دنیا، شرکت‌های نفتی بودند، امروز پنج شرکت برجسته دنیا، شرکت‌های IT محور هستند.

همچنین حسین صابری معاون توسعه فناوری پارک فناوری پردیس در سخنانی عنوان کرد: 14کارگزار برای بازاریابی،‌ 4کارگزار برای جذب سرمایه و 20 کارگزار وظیفه تبادل فناوری و رفع نیاز شرکت‌ های دانش بنیان را به عهده دارند.

وی افزود: توجه به فن بازار تخصصی و فن بازار منطقه‌ای در بازار از مقوله های مهم بازار ایران است ولی عمده خریداران تولیدات این بخش، دولت است به گونه ای که 63 درصد محصولات دانش‌ بنیان مربوط به این بخش است.

صابری ادامه داد: اکوسیستم تولید فناوری در کشور دانشگاه، مرکز کار آفرینی، مرکز شتاب دهنده، مرکز رشد و پارک فناوری است و فن بازار در واقع برای تمرکز تحریک به تقاضا از سال 1383در ایران فعال شد تا شکاف تکنولوژی فناوری بین کشورها را به گونه ای پر کند.

معاون توسعه فناوری پارک فناوری پردیس با بیان اینکه مأموریت فن بازارها به 2 بخش توسعه شبکه و زیرساخت ها و عملیات تجاری و فناوری تقسیم می‌شود، تصریح کرد: توانمندسازی به وسیله حاکمیت ، رسالت بخش اول و بررسی خروجی‌ها در بخش دوم، قرار دارد.

صابری به فروش اختراع در بازار فرابورس اشاره کرد و یادآور شد: فروش محصولات فناورانه در بخش خصوصی نیز انجام می شود به گونه ای که یکهزار محصول از سوی شرکت های غیردولتی خریداری شده است.

وی تصریح کرد: 50 اختراع در این بازار عرضه شده که برای 30 مورد قرارداد به ارزش 25 میلیون دلار بسته شده است.

گفتنی است تیم های استارتاپی اکوبار، پین جاب، بازرگام و گام اینس از مرکز شتابدهنده پیشگامان و تیم های کریدور، ردیفه، باساکلاینت، اسمارت مدیکو، پخش مویرگی وتوران از استان های تهران، اصفهان و کرمان در این رویداد حضور داشتند.

انتهای پیام/ ی

تلاش برایافزایش  خانه‌های نوآوری و فناوری در کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در سال های اخیر منجر به پیشرفت های قابل توجه در صنایع مختلف شده است. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان در کارخانه نوآوری آزادی (شعبه پارک فناوری پردیس) با استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء توانسته است محصولی را در حوزه حمل و نقل به بازار عرضه کند.

آیه غفرانی هم بنیان گذار این شرکت دانش‌بنیان در خصوص ایده اولیه تأسیس این مجموعه گفت: این شرکت از سال 1401 فعالیتش را در مرکز نوآوری دیجی‌کالا (دیجی‌نکست) واقع در کارخانه نوآوری آزادی آغاز کرده است. با وجود چالش های گسترده و متنوع در حوزه حمل و نقل،  تمرکز خود را بر حل مشکلات این حوزه با استفاده از فناوری های نو قرار داده که در نهایت منجر به تولید پلتفرم هوشمند مدیریت ناوگان حمل و نقل شد.

وی افزود: پلتفرم مدیریت ناوگان با هدف کاهش هزینه و ریسک شرکت‌های پخش و حمل و نقلی، خدمات متنوعی را ارائه کرده است. این خدمات شامل یک پلتفرم جامع نرم افزاری در کنار انواع مختلف و متنوع ماژول‌های سخت افزاری می‌باشد. هدف اصلی ما، ایجاد یک بستر یکپارچه، هوشمند و مطمئن برای شرکت‌ها و سازمان‌هاست که بتوانند بهره‌وری فرایندهایشان را بهبود داده، کیفیت خدماتشان را بالا برده و با ابزارهای مختلفی که ما در اختیارشان قرار می‌دهیم هزینه‌های مربوط به سوخت، نگهداری تعمیرات و خسارات تصادفات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.

غفرانی همچنین در خصوص امکانات این پلتفرم گفت: امکانات ارائه‌شده توسط سیستم مدیریت ناوگان شامل ۲ بخش نصب و راه‌اندازی ماژول‌های متنوع سخت افزاری و امکانات گسترده نرم افزاری است.

وی گفت: ماژول‌های سخت افزاری شامل نصب انواع مختلف ردیاب به منظور نظارت بر موقعیت لحظه‌ای خودرو و راننده، قفل هوشمند درب کابین، پایش اطلاعات مهم از کامپیوتر خودرو، پایش لحظه‌ای دما و رطوبت کابین جهت زنجیره حمل سرد و نصب دوربین کابین جهت رصد کامل و دقیق رخدادهای داخل کابین و جاده به صورت همزمان است.

هم بنیان گذار مجموعه کارپو ادامه داد: این شرکت توانسته است در کمتر از ۱ سال از آغاز فعالیت خود، عنوان دانش‌بنیان را کسب کرده و به عضویت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران و پارک فناوری پردیس در بیاید.

وی در خصوص برنامه های این شرکت در سال 1403 نیز گفت: این شرکت در ۲ سال اول تاسیس خود، تمرکز خود را صرفاً برروی نیازسنجی بازار و توسعه محصول گذاشت. اما در سال جدید برنامه ما ورود جدی به بازار در کنار توسعه و ارتقاء همیشگی محصول است.

غفرانی در پایان، حضور در کارخانه نوآوری آزادی را موجب تسهیل برخی از فرایندها مانند کسب برخی مجوزها، ارتباط راحت‌تر با بازار، شبکه سازی گسترده و حضور در محیطی پویا برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • موتور توربو بهتر است یا تنفس طبیعی؟
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است