Web Analytics Made Easy - Statcounter

شدت بارندگی‌ها در مرکز استان و سایر شهرها سبب آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها شده است. ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۷ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد با ورود موج جدید بارشی از اواخر هفته گذشته به استان لرستان، بارش‌های متناوبی در سطح استان وجود داشته که این بارش‌ها در مناطق شمالی و کوهستانی لرستان به‌صورت برف بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شدت بارندگی‌ها از شب گذشته تاکنون در استان افزایش‌یافته به‌طوری‌که در برخی شهرستان‌ها با بارش تگرگ و رعدوبرق همراه بوده و در مرکز استان و سایر شهرها آب‌گرفتگی معابر و مسیل‌ها را داشته‌ایم.

سید محمدناصر هاشمی مدیرکل هواشناسی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم بابیان اینکه میانگین بارش سامانه اخیر در 11 شهرستان استان لرستان 41 میلی‌متر بوده است اظهار داشت: بارندگی در خرم‌آباد 42 میلی‌متر، بروجرد 31 میلی‌متر، الیگودرز 12 میلی‌متر، کوهدشت 48 میلی‌متر، پلدختر 33 میلی‌متر، دورود 44 میلی‌متر، سلسله 50 میلی‌متر، دلفان 71 میلی‌متر، ازنا 14 میلی‌متر، رومشکان 50 میلی‌متر و سراب دوره 56 میلی‌متر بوده است.

وی با اشاره به ایجاد رعدوبرق و بارش تگرگ در استان عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا یک ساعت آینده همان‌گونه که در شهرستان‌های رومشکان و دلفان بارش تگرگ داشته‌ایم در شهرستان‌های خرم‌آباد و سلسله نیز بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی استان لرستان بابیان اینکه بارندگی‌ها در استان ادامه دارد عنوان کرد: بارندگی‌های استان سبب آب‌گرفتگی در سطح معابر شده است، در مناطق شمالی استان بارندگی‌ها ادامه دارد و از بامداد فردا تا ظهر بارندگی به‌صورت پراکنده و متناوب ادامه دارد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه رطوبت خوبی در منطقه ایجاد شده احتمال ایجاد گردوغبار وجود دارد ولی فعلاً قاطعیت ندارد، فعلاً سمت جریانات به شهرستان پلدختر و رومشکان است که امیدواریم جهت حرکت تغییر کند و به استان وارد نشود.

انتهای پیام/م

R41450/P1486/S6,72/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۷۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر

ایسنا/فارس مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای فارس با ترسیم سیمای استان فارس در بارندگی اخیر از بروز پدیده بهاران پربارش در این استان خبر داد و گفت: تا امروز، ۷ اردیبهشت نزدیک ۹ میلی‌متر بارش تجمعی در سطح استان نازل شد و در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تاکنون بخ‌طور متوسط، ۲۰۳ میلی‌متر باران در فارس باریده است.

سیاوش بهروز امروز، ۷ اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: بارندگی‌های بهاری چهره کم آبی امسال را کمی ترمیم کرد و مجموع حجم آب پشت سدهای در حال بهره‌برداری استان را به ۴۰ درصد رساند.

وی افزود: میزان اختلاف بارندگی استان فارس با بارش بلند مدت مشابه یعنی میانگین ۵۵ ساله حدود ۳۰ درصد کاهش دارد.

مدیر مطالعات پایه منابع شرکت آب منطقه‌ای فارس با اشاره به میزان ثبت بارندگی در ایستگاه‌های مختلف گفت: بیشترین بارش طی جبهه بارندگی اخیر که شروع آن از ۳۱ فروردین ماه ثبت شده به ترتیب در شیراز با ۳۶ میلی‌متر، سوریان با ۳۳ میلی‌متر ، صفاشهر با ۲۸.۵ میلی‌متر و اقلید با ۲۸ میلی‌متر بوده است. 

وی اضافه کرد: بعدازظهر چهارشنبه گذشته بارش‌های رگباری و نقطه‌ای در مناطق مرکزی و شرقی استان فارس رخ داد که منجر به سیلابی شدن رودخانه‌های این مناطق شده است. از جمله بارش شدید در شهر شیراز به میزان ۳۶ میلی‌متر طی ساعات ۱۳ تا ۱۷ ثبت شد که منجر به آبگرفتگی معابر شهری و سیلابی شدن رودخانه خشک شیراز شد. 

بهروز ادامه داد: هر چند لطف خداوند شامل بندگانش شده است و بهبودی نسبی با نزول رحمت الهی شامل حال مردم شده است، لیکن تاکنون تنها ۷۰ درصد از میانگین بلند مدت بارندگی استان محقق شده است لذا صرفه‌جویی در کلیه بخش‌های مصرفی آب شامل شرب و بهداشت، صنعت و خدمات و به‌خصوص کشاورزی توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا، سال آبی از آغاز مهرماه هر سال تا پایان شهریورماه سال بعد است و امید می رود با یاری خداوند منان چند ماه باقی‌مانده تا سال آبی جاری میانگین بارش استان بالاتر برود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ثبت بیشترین بارندگی در پیکوه طبس با ۲۱ میلی متر
  • بارش بیش از ۲۰۰ میلی متر باران از ابتدای سال آبی
  • آبگرفتگی معابر داودآباد برای شهروندان اراکی دردسرساز شد
  • بهاران پربارش فارس
  • افزایش متوسط بارندگی استان فارس در سامانه بارشی اخیر
  • بارش ۲ برابری در کرمان و سیلابی شدن شرق استان بدون تلفات
  • ️ارتفاع بارش در ایستگاه فرودگاهی زاهدان به ۳۱ میلی متر رسید
  • حاجی آباد زیرکوه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی
  • راه ۱۵ روستا در بم بازگشایی شد
  • ثبت بیشترین بارندگی در حاجی آباد زیرکوه با ۶۲ میلی متر