Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: میزان پرداختی‌های مستقیم در سامانه ستاد تسهیل در سال جاری اعتباری بالغ‌ بر ۴۱۳ میلیارد تومان در استان قم بوده است. ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۸ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهرداد غضنفری در چهاردهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع مانع تولید استان قم که ظهر امروز در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: اگر همین روال و روند موجود در پرداخت تسهیلات در سال 97 نیز ادامه و تقویت شود می‌توان امید روزهای بهتری را در زمینهٔ اشتغال و رونق تولید در استان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از وجود برخی مشکلات در پیرامون شهرک‌های صنعتی استان و شرکت‌های خدماتی موجود در این شهرک‌ها افزود: شهرک‌های صنعتی استان باید در مرحله نخست تکلیف خود را با شرکت‌های خدماتی و واحدهایی که احیاناً تغییر کاربری داده‌اند  را مشخص کند و بعد از در صورت عدم حل شدن معضلات، مشکلات را  به قوه قضاییه ارجاع دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با تأکید بر رسالت قانونی و ذاتی سازمان محیط‌زیست استان در برخورد با واحدهای آلاینده گفت: محیط‌زیست طبق قانون اختیار برخورد با واحدهای متخلف را داراست که لازم بوده در این زمینه اقدامات درخور توجهی انجام هد همچنین باید تمامی دستگاه‌های اجرایی به حوزه وظایف خود در زمینهٔ مختلف پیرامون محیط‌زیست و آلاینده‌ها عمل کنند.

غضنفری مشکل رکود برخی مجتمع‌های تفریحی و گردشگری استان را موردتوجه قرار داد و عنوان کرد: کمک‌های صورت گرفته برای واحدهای تفریحی و گردشگری صرفاً در قالب موازین قانونی می‌تواند انجام شود و در غیر این حالت کمک‌های صورت گرفته‌شده بدعتی در زمینهٔ تسهیلاتی دولتی است.

وی با انتقاد از عدم حضور مستمر مدیران استانی در جلسات تسهیل و رفع و موانع تولید تأکید کرد: جلساتی که هم‌زمان به ریاست استاندار و معاون استاندار برگزار می‌شود حضور در جلسه استاندار الزامی است اما اگر جلسه‌ای با حضور معاون استاندار برگزار می‌شود مدیران موظف هستند در جلسه‌ای شرکت کنند که سنخیت داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم  با تأکید بر اهمیت مسئله محیط‌زیست در فعالیت واحدهای صنعتی و احیاناً آلاینده، ابراز کرد: مسائل زیست‌محیطی در اولویت نخست استان قرار دارد، امروز هر واحد آلاینده مجازی که در استان فعالیت دارد مهر تأییدیه از سازمان محیط‌زیست دارد بنابراین شایسته است که محیط‌زیست از همان ابتدای صدور پروانه بهره‌برداری دقت نظرهای لازم و کافی را به خرج داده و بعد از آن نیز به رسالت نظارتی خود به‌صورت مستمر ادامه دهد.

غضنفری با ابراز خرسندی از روند قابل‌قبول پرداخت تسهیلات در یک ماه گذشته ادامه داد: میزان پرداختی‌های مستقیم در سامانه مربوطه در سال جاری اعتباری بالغ‌بر 413 میلیارد تومان تسهیلات در استان پرداخت‌شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با مقایسه‌ای اجمالی بین پرداختی‌های مستقیم ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال جاری با مدت مشابه سال 95 خاطرنشان کرد: در سال 95، درمجموع 220 میلیارد تومان تسهیلات برای رونق تولید پرداخت‌شده بود که امسال این مبلغ تا یک ماه مانده پایان سال جاری به رقم 413 میلیارد تومان افزایش پیداکرده که البته هنوز هم رقم رضایت بخشی نبوده و بانک‌ها مکلف شده‌اند تا پایان سال به‌صورت جهشی عمل کرده و پرونده‌هایی که در صف انتظار بانک‌ها هستند را در یک فرجه زمانی کوتاه به سرانجام برسانند.

انتهای پیام/ح

R7854/P1357/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۶۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان پیش از ظهر پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار داشت: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قراردادن قانون نیستیم بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیافتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار داشت: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

کد خبر 6088359

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان