Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار آمل از ۱۳۷ میلیارد تومانی بودجه شهرداری آمل و سازمان‌های وابسته به آن در سال ۹۷ خبر داد. ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۹ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، احمد امیرسلیمانی عصر امروز در جلسه علنی شورای شهر آمل با بیان اینکه وصولی درآمد حاصل تلاش‌های مناطق تا 27 بهمن امسال بالغ بر 58 میلیارد و 900 میلیون تومان بوده است، اظهار داشت: در سال 96 این میزان 58 میلیارد و 200 میلیون بوده و سال گذشته در حوزه درآمدهای حاصل از ارزش افزوده، 27 میلیارد و 900 میلیون تومان و امسال 22 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکیدبر اینکه با وجود این درآمد در واقع پولی آماده و بی زحمت بود که ما برخوردار نبودیم اما شهرهای مجاور با امتیازهای قانونی بهره‌برداری می‌کنند، گفت: برای بودجه سال 97 حدود 137 میلیارد تومان برای شهرداری و سازمان های وابسته به آن مصوب شده است.

امیرسلیمانی با اشاره به اینکه سیاست‌های انقباضی مسکن در سال آینده رخ می‌دهد، عنوان کرد: در زمینه ارزش افزوده نیز سال بعد برابر امسال خواهد بود.

شهردار آمل از تلاش این سازمان برای وصول درآمدهای معوق در سال 97 خبر داد و گفت: آنچه باعث می‌شود تا اکنون سازمان شهرداری دچار بحران شود اصل نقدینگی است؛ با توجه به شرایط اقتصادی با بدهکاران به شهرداری نقدی رفتار کنیم.

وی با بیان اینکه شهرداری آمل با پایان سال تخفیف 25 درصدی داشته است، بیان کرد: البته افزایش به 30 درصد جنبه انگیزشی نخواهد داشت بنابراین پیشنهاد شهرداری برای وصول بیشتر 40 و حداقل 35 است تا سوق و انگیزه برای متقاضیان شود.

امیرسلیمانی با اشاره به اینکه هزینه‌های جاری مشخص است در زمینه زمین پاساکش مطرح کرد: در حوزه عمرانی ابتیاع زمین پاساکش 15 میلیارد تومان تعیین شده که هشت میلیارد در سال 97 مصوب و مابقی به صورت اقساط و چک در اختیار اوقاف قرار می‌گیرد.

شهردار آمل گام بعدی شهرداری را بحث آسفالت عنوان و یادآور شد: در حوزه تملک 13 میلیارد تومان صورت گرفته و به نوعی همه تملک ها صفر شده و در سنوات گذشته سرقفلی ها تملک شده باید اجباری مالکیت در اختیار قرار گیرد تا تخریب شود.

امیرسلیمانی از بودجه 8 میلیارد تومانی برای تملک بلوار ولایت شمالی و جنوبی خبر داد و گفت: اگرچه اولویت شهرداری در سال 97 احداث کارخانه زباله‌سوز است.

پیگیری جدی برای ساخت کشتارگاه صنعتی آمل

نائب رئیس شورای شهر آمل نیز در این نشست مطرح کرد: باتوجه به سیر اداری ساخت کشتارگاه صنعتی آمل، نیاز به تلاش جدی دارد.

خسرو ابراهیم زاده، خواستار افزایش بودجه در مصوبات جلسه علنی شد و گفت: جای قدردانی دارد که به از دو سال پیگیری و تلاش سازمان فرهنگی و ورزش شهرداری در آمل راه‌اندازی شد.

وی در زمینه زمین پاساکش بیان کرد: با توجه به دغدغه مسئولان شهری بر ساماندهی زباله و تلاش بر زمین پاساکش، رنج دریافت زباله از شهرهای اطراف را داریم؛ با همین دغدغه و انتظار شهروندان کمک کنیم تا هرچه زودتر این زمین راه اندازی شود.

ابراهیم زاده با بیان اینکه با افزایش نرخ دریافت از زباله شهرهای اطراف می توانیم هزینه‌ها را جبران کنیم، یادآور شد: با وجود به اجرای طرح نهضت آسفالت در سطح شهر بودجه آسفالت افزایش یابد تا بخش عمده ای از خیابان های آمل آسفالت شود.

نائب رئیس شورای شهر آمل با اشاره به ساخت کشتارگاه صنعتی بیان کرد: این کشتارگاه برای صدور پروانه سیر اداری خود را طی می‌کند اما باید جدی گرفته شود.

انتهای پیام/ ع

R41358/P1494/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۲۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • اختصاص هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به متروی قم
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد