Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی سایپا نیوز؛ درپنجمین همایش بین‌المللی صنعت خودرو که در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، در پنل تخصصی، مدیران عامل شرکت های تولید وتامین قطعات خودروسازان به ارائه عملکرد و بیان نقطه نظراتشان پرداختند.

معصوم نجفیان در این پنل تخصصی گفت: سازه‌گستر در سال ۱۳۶۴ به‌عنوان نخستین شرکت در تامین و طراحی مهندسی قطعات خودرو فعالیت خود را با هدف توسعه این صنعت در کشور آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفیان تصریح کرد: در مدیریت جدید و از سال ۹۵ تحولاتی در این شرکت ایجاد و چشم‌اندازها و ماموریت‌ها بازبینی شد. در این جهت ۳ اصل اساسی توسعه فرآیندهای نوآوری در سطح زنجیره تامین، احترام به محیط‌زیست و توسعه صنعت قطعه به‌عنوان یکی از صنایع پیش‌برنده اقتصاد کشور مورد تاکید قرار گرفت.

وی افزود: امروز نزدیک به یک‌هزار و ۲۰۰ قطعه‌ساز در کشور مشغول فعالیت هستند که ۵۰۰ هزار فرصت شغلی را در کشور به‌وجود آورده‌اند و حجم سرمایه‌گذاری آن به ۹هزار و ۳۰۰میلیارد تومان می رسد.

مدیرعامل سازه گستر تصریح کرد: به ‌لحاظ رتبه‌بندی، شرکت سازه‌گستر جزء یکصد شرکت برتر کشور شناخته شده است.

وی گفت: ۹۷درصد از قطعات تامین‌شده این شرکت به شکل مستقیم ارسال می‌شود و ازطریق شرکت‌های خدمات مهندسی مسائل فنی وکیفی به وسیله همین شرکت‌ها با استفاده از آزمایشگاه‌هایی که در خود سازه‌گستر است بررسی و تحلیل می‌شود.

نجفیان گفت: گستردگی سایت‌ها و تنوع محصولات باعث شده شرکت سایپا زنجیره تامین پیچیده‌ای داشته باشد. این پیچیدگی سازه‌گستر را واداشته تا از مدرن‌ترین نرم‌افزارهای اطلاعات جامع و یکپارچه برای روان‌سازی زنجیره تامین بهره گیرد.

وی افزود: بارها از تلاش‌های قطعه‌سازان تقدیر شده زیرا ۸۵درصد ارزش افزوده خودرو مربوط به محصولات این صنعتگران است.

عضو هیات مدیره گروه سایپا گفت: این سازندگان در زمان تحریم مدیریت نقدینگی و ارتقای کیفی و سرمایه‌گذاری برای تولید و تامین محصولات مورد نیاز شرکت سایپا را به عهده داشتند. این کوشش‌ها پس از برجام موجب شد سال گذشته گروه سایپا رشد ۵۴درصدی را در تولید به ثبت برساند.

وی تصریح کرد: روند توسعه سازندگان به این شکل بود که در سال ۱۹۹۵ میلادی(۷۴-۱۳۷۳) سازندگان انتخاب شدند، در سال ۲۰۰۵ میلادی(۸۴-۱۳۸۳) توسعه مشارکت‌ها را داشتیم، سال ۲۰۱۰ میلادی(۸۹-۱۳۸۸) مشارکت‌های راهبردی را شاهد بودیم و در سال ۲۰۱۵ میلادی(۹۴-۱۳۹۳) سازندگان به‌عنوان قابلیت‌های سازمانی شناخته شدند.

مدیرعامل سازه گستر تاکید کرد: در ادامه سازندگان به‌عنوان بازیگران استراتژیک ارتقا پیدا کردند. در مدیریت جدید دیگر نمی‌توان با مدیریت سنتی انتظار توسعه داشت ازاین‌رو مدیریت در این شرکت متحول و شامل ۵ شیوه‌نامه شد.

وی افزود: بر این اساس،  نخست ایجاد رفاه و امنیت شغلی برای کارکنان مجموعه، توسعه و ارتقا و نیز فرهنگ‌سازی برای نیروها که به‌عنوان قابلیت‌های سازمانی به‌شمار می‌رفتند، ارتقای کمی و کیفی و همچنین درآمدزایی برای گروه سایپا از طریق صادرات که همان افزایش بهره‌وری است مد نظر قرار گرفت.

نجفیان گفت: این شیوه‌نامه‌ها شامل مدیریت در ۳ حوزه منابع و مصالح، فناوری و مدیریت این فاکتورها بود و تمام این امور به‌شکل سلسله مراتبی عمل می‌شود و با بدنه کارشناسی در سال ۹۵ نزدیک به ۸۰۰ برنامه از دل آن بیرون آمد.

وی تاکید کرد: تمام این برنامه‌ها به‌شکل ماهیانه پایش می‌شود و افزایش ۵۴درصدی تولید در شرکت سایپا نتیجه این تغییر و تحول در شرکت سازه‌گستر بوده است.

مدیرعامل سازه گستر گفت: خودرو، صنعت جهانی بوده که با برجام ارتباطات بین‌المللی آن گسترده شد و رقابت‌ها افزایش پیدا کرد از این‌رو حاشیه سود کاهش یافت واز طرفی مشتری‌گرایی در برنامه‌های دنبال شد و این تغییرات در محیط داخلی و بیرونی باعث شد تا سازه‌گستر ضرورت تحولات را دریابد.

وی افزود: سازه‌گستر برای هر شرکت تامین‌کننده قطعات خود دارای چند پارامتر است؛ اینکه در زمان، مکان و مقدار مناسب قطعات تولید و تامین شود و تمام دستاوردها در این بخش مرهون تلاش‌های زنجیره تامین این شرکت است.

نجفیان گفت: همچنین توسعه استراتژی در ۴ بند ابلاغ شد و حل ریشه‌ای مسائل، توسعه کارکنان و همکاران و در نهایت ارتباطات بلندمدت با زنجیره تامین به‌وجود آمد و برای عملیاتی شدن گروه به‌شکل سلسله مراتب جلو رفت و به تم‌های مدیریت‌های زنجیره تامین متصل شد.

وی گفت: این موارد دارای محورهایی چون ارتقای زنجیره تامین، تی‌یر کردن قطعه‌سازان و... بوده که تلاش‌ها برای تحقق آنها ادامه دارد.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۳۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان، گفت: ۲۰۷ میلیون مترمکعب از سیلاب‌ها مدیریت شد و خسارتی در پایین‌دست سازه‌های آبخیزداری شمال کرمان نداشتیم. - اخبار استانها -

علیرضا ابوالحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به وجود 10.6 میلیون هکتار حوزه‌های آبخیز در شمال استان کرمان، اظهار داشت: از این میزان 2.7 میلیون هکتار آن دارای مطالعات تفصیلی و اجرایی است و در حوزه‌هایی که مطالعه تفصیلی داشته باشیم امکان اجرای طرح‌های آبخیزداری وجود دارد.

وی بیان کرد: در سنوات گذشته 8 هزار سازه آبخیز در نزدیک به 1.8 میلیون هکتار حوزه آبخیز شمال استان کرمان که دارای مطالعات تفصیلی بودند، احداث شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان با اشاره به اینکه در بارندگی‌های هفته گذشته در استان نزدیک به 207 میلیون مترمکعب از روان‌آب‌ها و سیلاب‌ها مدیریت شده است، ادامه داد: با کاهش سرعت سیلاب‌ها این امکان داده شده که آب ذخیره شده و سفره‌های آب زیرزمینی ما تغذیه شود.

وی با بیان اینکه در کنار مدیریت سیلاب‌ها، نزدیک به 90 میلیون تن کنترل فرسایش خاک را داشتیم، گفت: با این اقدامات مانع از دسترس خارج شدن خاک و خسارت به مناطق پایین دست شدیم و بارندگی‌های اخیر در شمال استان کرمان خسارت و مشکلی در پایین‌دست سازه‌های آبخیزداری مشاهده نکردیم.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه در سازه‌های آبخیزداری که در سنوات گذشته احداث شده موظف به لوله‌گذاری آنها بودیم، افزود: در مناطقی که سدهایی توسط شرکت آب منطقه‌ای احداث شده توافقنامه داریم که سازه‌های آبخیز را لوله‌گذاری کنند.

وی با بیان اینکه در جاهایی که لوله‌گذاری انجام شده عملاً آب به پایین دست و سدها رسیده است، ادامه داد: آب منطقه‌ای موظف است نسبت به لوله‌گذاری سازه‌هایی که در مسیر سیلاب‌هایی که پشت سدها قرار می‌گیرند همکاری کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان، بیان کرد: در خیلی از سازه‌های که در سال‌های گذشته کار کردیم با توجه به اینکه نقش کنترل رسوب را داشتند، عملاً آبی پشت آنها ذخیره نشده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • تکمیل طرح‌های زیرساختی به توسعه شهرستان سبزوار منجر می‌شود
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم
  • آب، زلزله و سازه‌های ناایمن بحران‌های اصلی کشور
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟