Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه ما نمی‌خواهیم از طریق برجام همه موضوعات را حل کنیم، گفت: کسانی که به دنبال گفت‌وگو‌ها درباره سایر موضوعات هستند، اول نشان دهند که در اجرای تعهدات قبلیشان جدی‌اند تا اینکه بشود بحث دیگری با آن‌ها کرد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امشب (یکشنبه) در پایان سفرش به مونیخ برای شرکت در پنجاه و چهارمین کنفرانس امنیتی مونیخ در جمع خبرنگاران درباره برجام و ضرورت بازنگری آن گفت: در صحبت‌هایی که من داشتم و روز گذشته نیز در دیدار‌هایی که آقای عراقچی داشتند، چون امروز مقامات اروپایی به صورت جدی حضور نداشتند که بحث را ادامه دهیم، ولی آن‌ها معتقدند برجام باید حفظ شود، بعضی‌ها حرف‌هایی می‌زنند که گفت‌وگو‌هایی راجع به سایر موضوعات انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر خارجه تصریح کرد: ما به روشنی گفته‌ایم که هیچ نگرانی از بحث‌های دیگر نداشتیم، ما حرف زیادی برای گفتن داریم، در بحث منطقه سیاست‌های ایران برای صلح و ثبات در منطقه بسیار مشخص است و این سیاست‌ها و تلاش‌ها را دنبال می‌کنیم و همواره یک بازیگر و کنشگر فعال بودیم.

به گزارش فارس، رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد:، اما کسانی که دنبال این گفت‌وگو‌ها هستند باید اول نشان دهند که در اجرای تعهدات قبلیشان جدی هستند تا اینکه بشود بحث دیگری با آن‌ها کرد، مخصوصا این بحث‌ها هیچ ارتباطی با برجام ندارد.

وی گفت: برجام براساس یک فهم مشترک بوده است که ما نمی‌خواهیم از طریق برجام همه موضوعات را حل کنیم.

ظریف تصریح کرد: قرار بوده ما از طریق برجام یک موضوع را حل کنیم، آن موضوع از نظر ما از طریق برجام حل شده، ولی بدعهدی‌های دیگران مانع از این شده که برجام آثار مثبتش را در سطح جهانی نشان دهد.

وی درباره اینکه روز سوم چینش به گونه‌ای بود که به نظر می‌آمد فشار به ایران بیشتر بوده و صحبت‌های ضد ایرانی بیشتر بود و با توجه نتیجه کنفرانس مهم حرفی است که کسی می‌خواهد بزند چینش مهم نیست توجه کردید یک نفر یک نمایش کمدی اجرا کرد، فرد دیگری حرف‌ها و اتهامات تکراری همیشگی را زد. آنچه مهم است این است که ایران همیشه یک پیشنهاد جدی داشته است. پیشنهاد ایران برای ضرورت یک برنامه منسجم امنیتی در منطقه مربوط به امروز و دیروز نیست.

وزیر خارجه همچنین گفت: در اوج جنگ تحمیلی ما پیشنهاد یک نظام امنیتی منطقه‌ای در خلیج فارس را به سازمان ملل در سال ۶۵ دادیم که مبنای بند هشت قطعنامه ۵۹۸ شد، یعنی پیشنهاد ایران که امروز مطرح می‌کنیم همواره پیشنهاد ایران بوده است براساس یک فهم و درک صحیح از واقعیات منطقه، معتقدم همه پیشنهاد‌هایی که ما دادیم این گونه بوده است، یک وقت اصرار می‌کردیم برای یمن باید راه‌حل سیاسی باشد و امروز همه به این واقعیت رسیدند بعد از اینکه شکست خوردند در اینکه از طریق نظامی و سرکوب مردم یمن به اهدافشان برسند.

رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: در مورد سوریه همین پیشنهاد را مطرح می‌کردیم حاضر نبودند درباره آن صحبت کنند. ولی امروز همه بر راه‌حل سیاسی تأکید می‌کنند.

وی گفت: پیشنهاد‌های معقول خیلی ارتباطی ندارد که شما را وسط سخنرانی دیگران بگذارند یا قبل و بعدش بگذارند.

وزیر خارجه بیان کرد: این کار‌هایی که انجام می‌دهند مثل حباب روی آب است، ولی آنچه ایران همواره بر آن تاکید کرده است مبارزه با افراط و تروریسم و تلاش برای امنیت منطقه‌ای و این‌ها چیز‌هایی است که به نفع مردم هست، هم مردم ایران و هم منطقه و لذا آن موضوع خیلی محل نگرانی نیست.

رئیس دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: امروز علاوه بر سخنرانی فرصت خوبی برای ملاقات‌های دوجانبه خوبی در موضوع همکاری با سازمان ملل در بحث سوریه و یمن و تلاش برای پایان دادن به جنگ یمن داشتیم و علیرغم اینکه سفر کوتاهی بود و بعد از سفر بسیار موفق رئیس جمهور به هند که صفحه جدیدی در روابط ماست، توانست حرکت مناسبی را داشته باشد.

ظریف گفت: بسیار باعث تاسف بود امروز را با خبر تاسف آور سقوط هواپیما شروع کردیم و من از طرف خود و همکارانم در وزارت خارجه این ضایعه بزرگ را به خانواده قربانیان تسلیت می‌گویم.

وی درباره اظهارات امروز مقام معظم رهبری درباره وی عنوان کرد: ایشان همانگونه که فرمودند: از همه آنچه که ما در جلسات خصوصی گفتیم و همینطور در صحبت‌های علنی کاملا اطلاع دارند و مثل همیشه محبت می‌فرمایند و بنده از محبت‌های ایشان سپاسگزارم و امیدوارم شایسته محبت‌های ایشان باشیم.

وزیر خارجه درباره کنفرانس والدی در مسکو هم گفت: دوستان ما در روسیه جلسه‌ای را گذاشتند با توجه به تحولات منطقه و فرصتی که برای بنده و آقای لاوروف هست، در ابتدای اجلاس نظراتمان را مطرح کنیم، البته دوستان دیگری از اساتید دانشگاه و وزارت خارجه در جلسه حضور دارند و درباره موضوعات مختلف از جمله سوریه و یمن و .. گفت‌وگو خواهیم کرد و نظراتمان را مطرح می‌کنیم و همینطور فرصتی فردا برای من هست که ملاقاتی با آقای لاوروف داشته باشم درباره موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای و بخصوص تحولات بعد از اجلاس سوچی و یمن را با هم مرور کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد

وزیر دفاع انگلیس در واکنش به قرار گرفتن نام خود در لیست تحریم‌های ایران، اتهام‌های تکراری درباره نقش منطقه‌ای ایران را بر زبان آورد.

به گزارش ایسنا، «گرنت پایس» وزیر دفاع انگلیس روز جمعه و پس از قرار گرفتن نام خود در لیست تحریم‌های وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تهران را به «بی‌ثبات‌کردن منطقه» متهم کرد.

 وزارت امور خارجه ایران روز پنجشنبه اعلام کرد در اقدامی متقابل هشت فرد و پنج نهاد انگلیسی را به دلیل اقدامات عامدانه در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی تحت تحریم قرار می‌دهد.

نام گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس نیز در این لیست به چشم می‌خورد.

شاپس در واکنش به این تحریم، ایران و نیروهای مقاومت منطقه را به بی‌ثبات‌کردن منطقه متهم کرد و مدعی شد: «اگر ایران فکر می‌کند این تحریم‌ها کسی را می‌ترساند، کاملا در اشتباه است».

انگلیس در حالی ایران را به دامن زدن به ثباتی در منطقه متهم کرده که خود حامی اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه بوده و به همراه آمریکا چندین بار به خاک یمن حمله کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد