Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ عباس ملازینلی رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد در دیدار با مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یزد گفت: یکی از پایگاه‌های اجتماعی در کشور ما مساجد است که می‌توانیم با رونق‌بخشی به برنامه‌های آن نتایج بهتری را در جامعه شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ملازینلی با بیان اینکه امروز باید علاوه بر فعالیت‌های مذهبی و سنتی به نوعی برای احیای کارکردهای مساجد برنامه ریزی داشته باشیم افزود: باید بررسی کنیم که چطور می توان نوشداروی هنر را به بچه‌های مسجدی و همچنین نوشداروی مسجد را به بچه های هنری چشاند؛ اگر این اتفاق بیافتد به نوعی هنر مسجدی را از دل مساجد شاهد هستیم و به نوعی فعالیت های مذهبی ما رنگ و بوی هنری پیدا می کند.

وی با تاکید بر لزوم جذب حداکثری افراد و شرکت دادن آنها در برنامه‌های مساجد، ادامه داد: در فرهنگ ایران اسلامی نقاط قوتی داریم که می توان با تقویت آن ها با جهانیان رقابت کرد البته در این راستا باید شناسایی مناسب داشته باشیم و به صورت تخصصی بر روی نقاط مدنظر کار کنیم. 

حجت الاسلام فیروز گرج  مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد یزد نیز در این دیدار گفت: امروز با توجه به تصویب اساسنامه کانون‌های فرهنگی هنری، این کانون به نوعی جزء نهادهای تثبیت شده است که فعالیت های فرهنگی و هنری در مساجد را با اولویت های خاص دنبال می کند.

وی افزود: نباید تعریف کیفی از کارکرد کمی داشته باشیم زیرا که کیفی بودن مستلزم ورود صحیح، فرآیند خوب و خروجی مطلوب است.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد یزد تصریح کرد: نگاه جدید این است که باید تکنسین و متخصص تربیت کنیم در این راستا ماموریت کانون های مساجد در حوزه کودک، نوجوان و بانوان است که بنیان اصلی را بر مبنای خانواده قرار داده است.

حجت الاسلام گرجبا بیان اینکه  یکی از ماموریت های ما جذب قشر خاکستری است افزود: نباید یک نسخه کلی برای مخاطبان بنویسیم بلکه باید با توجه به موقعیت مکانی مخاطبان، فرهنگ و ویژگی های روحیآن ها برنامه ریزی تخصصی انجام دهیم.

وی خاطرنشان کرد: شاید یکی ازمواردی که از آن غفلت شده، هنر در مسجد با حفظ قداست این پایگاه مقدس است اما باید توجه داشته باشیم که رسالت ما نیز برای فعالیت های فرهنگی و هنری است.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد یزد ادامه داد: در کانون ها سعی داریم که به دور از سلایق و اعمال نظر حزبی و جناحی به نوعی در فعالیت های مساجد ورود کرده و به صورت فراجناحی کارکردهای فرهنگی و هنری مساجد را احیا کنیم.

حجت الاسلام گرج گفت: اگر فرهنگ در کنار علم قرار گیرد به خوبی می توانیم در مسیر پیشرفت در جامعه حرکت کرده و مدیریت نو و جدیدی در کارکرد مقولات دینی داشته باشیم.

وی در پایان گفت: فرهنگ با زندگی مردم آمیخته شده و در تمامی ساعات زندگی مردم رخنه پیدا کرده است در این راستا نیازمند برنامه ریزی و توجه ویژه به آن است.

انتهای پیام/غ

 فعالیت های فرهنگی و هنری در مساجد با اولویت های خاص پیگیری می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۷۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی