Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت میان آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره دیپلماسی ایران در موضوع آب‌های مرزی اظهار داشت: ابتدا باید به این سوال پاسخ دهیم که آیا سیاست و دکترین مشخصی برای مهار آب‌های مرزی انتخاب کرده‌ایم، آیا همه نهادها توانسته‌اند این موضوع را به رسمیت بشناسند؟

وی افزود: ما در مرزهای شرق کشور پایین دست در غرب کشور پایین دست و بالادست هستیم بنابراین سیاست‌هایی که باید در شرق کشور داشته باشیم قطعا با غرب باید تفاوت ماهیتی داشته باشد گرچه باید رویکردها یکی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این پژوهشگر سیاستگذاری آب تصریح کرد: اینکه این سیاست‌ها چیست، کجا طراحی شده و برنامه چیست را باید وزارت خارجه و دفتر آب‌های مرزی وزارت نیرو پاسخ دهند و استراتژی‌ها مشخص شود و بعد راجع به نقاط قوت و ضعف صحبت شود.

وی تاکید کرد: هنوز سیاست‌های ما در حوزه آب‌های مرزی مشخص نیست، اولین قدم برای دیپلماسی آب این است که باید قبول کنیم این کار اقدامی فرابخشی است همان اندازه که وزارت نیرو باید انجام وظیفه کند، وزارت خارجه، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست نیز سهم مساوی دارند، چرا فلش‌ها به سمت یک وزارت خانه است و بقیه استراحت می‌کنند؟

میان آبادی در ادامه یادآور شد: ما باید با سیاست و یک دیپلماسی تعریف شده کارهایمان را پیش ببریم، جنگ با کم آبی جنگ‌های دن کیشوتی است، اگر ما توانستیم با پول نفت به جنگ شب برویم می‌توانیم به جنگ خشکسالی هم برویم و ادعا کنیم که آن را شکست داده‌ایم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، فیروز قاسم‌زاده کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام و اظهار کرد: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: کاهش ۷۰ درصدی تولید گندم باتوجه به خشکسالی‌ها

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229022 برچسب‌ها قحطی و خشکسالی

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری