Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-02@23:58:20 GMT

۸ راهکار رفع شوری غذا

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۲۷۹۸۶۲

۸ راهکار رفع شوری غذا

اگر غذا یا خورشت‌های آبکی درست کرده‌اید مقداری آب به آن اضافه نمایید. در صورتیکه میتوانید قبل از اضافه کردن آب مقداری از آب شور داخل غذا را خالی کنید سپس مقداری آب به آن اضافه کنید.به گزارش بلاغ، شور شدن غذا برای همه پیش خواهد آمد. وقتیکه مهمان داشته باشید اوضاع وخیم‌تر هم خواهد شد. در این مقاله راه‌های از بین بردن طعم نمک زیاد و جلوگیری از شور شدن غذا را بررسی میکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از مشروح شایعات موجود در اینترنت مثل استفاده از سیب زمینی برای گرفتن شوری غذا برای گرفتن نمک غذا هیچ پایه علمی ندارد. سیب زمنی همان مقدار که نمک به خود جذب میکند آب غذا را نیز میکشد بنابراین درصد شوری غذا بدون تغییر باقی خواهد ماند.

 


۱- اضافه کردن شکر یا مواد اسیدی


اضافه کردن اینگونه مواد باعث مخفی شدن مزه شوری غذا میشود.

مواد اسیدی مانند: عصاره مرکبات، سرکه، گوجه فرنگی و ترشی که میتوانید نسبت به طعم غذا از آن‌ها استفاده کنید.

۲- اضافه کردن شکر یا عسل


اگر بتوانید از هر دوی آن‌ها یعنی مواد اسیدی و شکر استفاده کنید تاثیر بسیار عالی خواهد داشت. ۱ قاشق سوپ خوری شکر را با سرکه سیب مخلوط کنید و به غذا اضافه کنید. این کار را تا درست شدن شوری غذا تکرار نمایید.

۳- اضافه کردن آب


اگر غذا یا خورشت‌های آبکی درست کرده‌اید مقداری آب به آن اضافه نمایید. در صورتیکه میتوانید قبل از اضافه کردن آب مقداری از آب شور داخل غذا را خالی کنید سپس مقداری آب به آن اضافه کنید.

۴- اضافه کردن مواد غذایی


در صورتیکه وقت و مواد اولیه را دارید سعی کنید چند عدد از آن‌ها را به غذا اضافه کنید یا غذا را ۲ برابر درست کنید (چند وعده ای).

۵- بالا بردن دمای غذا


دما بر روی طعم غذا تاثیر زیادی دارد. غذای سرد مزه شوری را بیشتر نمایان میکند بنابراین غذای شور را با دمای بالاتری غذا را بکشید تا شوری آن زیاد معلوم نشود.

۶- استفاده از نمک دانه درشت


نمک‌های معمولی به دلیل کوچک بودن بلور آن‌ها با یک تکان کوچک امکان ریختن مقدار زیادی نمک در غذا میباشند. اگر از نمک دانه درشت استفاده کنید به راحتی از شور شدن غذا جلوگیری میکنید، زیرا مقدار بسیار زیادی نمک باید بریزید تا غذا شور شود.

۷- اضافه کردن پله‌ای نمک


سعی کنید در چند مرحله نمک را به غذا اضافه کنید. راحت‌ترین راه چک کردن نمک غذا در وسط پخت و ۵ دقیقه قبل از کشیدن غذا میباشد.

۸- حواستان به بخار شدن آب باشد


خورشت‌ها و غذا‌های آبکی مانند سوپ و آش مقدار زیادی از آب اولیه در آن‌ها باید تبخیر شود بنابراین بهتر است که در مراحل آخر پخت نمک را به آن‌ها اضافه کنید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۷۹۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!

ایتنا - کارشناسان می‌گوید در صورت داغ شدن بیش از حد گوشی، نباید از آن استفاده کرد زیرا احتمال آتش گرفتن یا حتی انفجار آن وجود دارد. اما چگونه می‌توان در مدت زمانی اندک دمای گوشی را کاهش داد؟
افزایش شدید دمای تلفن‌های همراه هوشمند می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. استفاده طولانی مدت، اجرای نرم‌افزارها یا بازی‌های سنگین، شارژ کردن مداوم دستگاه و حتی قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به افزایش دمای گوشی شوند.

کارشناسان می‌گویند اگر گوشی بیش از حد داغ شود و کاربر متوجه این موضوع نشود، امکان آتش گرفتن یا حتی انفجار باتری آن وجود خواهد داشت.

افزایش طولانی مدت دمای گوشی می‌تواند به قطعات سخت‌افزاری از جمله پردازنده، باتری و سایر اجزای حساس آسیب جدی وارد کند. در شرایط بحرانی، حتی احتمال ترکیدن یا آتش گرفتن باتری گوشی وجود دارد.

براساس توصیه‌های کارشناسان، کاربران باید برای پیشگیری از درگیر شدن بیش از حد پردازنده، نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس را ببندند، گوشی را هنگام اجرای کارهای سنگین از قاب محافظ دربیاورند، و حین شارژ گوشی را به شبکه‌های بی‌سیم یا بلوتوث متصل نکنند.

آنها همچنین توصیه می‌کنند برای شارژ کردن باتری، از شارژرهای اصلی و استاندارد شرکت سازنده گوشی استفاده شود و از محصولات ارزان‌قیمت شرکت‌های ناشناخته که استانداردهای لازم را ندارند، پرهیز شود.

شارژ کردن باتری در بازه ۲۰ تا ۸۰ درصد، بهترین راه برای جلوگیری از گرم شدن گوشی است. در این بازه که بازه سلامت باتری نامیده می‌شود، باتری گرمای کمتری تولید می‌کند.

همچنین توصیه می‌شود کاربران از به‌روزرسانی گوشی‌های خود غافل نشوند، زیرا بسیاری از این به‌روزرسانی‌ها با هدف رفع ایرادات گرمایی دستگاه ارائه می‌شوند.

در نهایت کارشناسان تأکید می‌کنند اگر با وجود رعایت تمام نکات، گوشی همچنان بیش از حد داغ می‌شود، کاربر باید فورا آن را خاموش کرده و از بکارگیری آن خودداری کند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • (ویدیو) آموزش تصویری غذای مورد علاقه بچه در مهمونی
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت